Friday, October 1, 2010

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;

Ολοι ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες για την επίθεση που έγινε εναντίον του Ιράν. Θα θέλαμε να σταθούμε σε μερικές σημαντικές πληροφορίες, που ίσως βοηθούσαν στο να κατανοήσουμε καλύτερα όλοι μας το πως προσπαθούν οι Παγκοσμιοποιητές να πετύχουν παγκόσμια κυριαρχία.


Τα ξένα αλλά και μερικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφεραν σήμερα οτι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Ισραήλ να επιτέθηκε στο βιομηχανικό σύστημα υπολογιστών του Ιραν (Σ.Σ: Η Χούκλη είπε στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ότι επειδή δεν είναι σίγουρο οτι το Ισραήλ έκανε την επίθεση, κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το Ισραήλ! Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Ποιοί άλλοι εκτός απο τους Εβραίους έχουν την δυνατότητα να κάνουν προπαγάνδα σε τέτοιο επίπεδο; Απάντηση: Κανείς άλλος!)

Όπως δήλωσε ο Μαχμούντ Αλβάιε το σύστημα ελέγχου της ιρανικής βιομηχανίας έχει κατασκευασθεί από τη Siemens και ο Stuxnet έχει σχεδιασθεί για να επιτίθεται σε τέτοια συστήματα και να μεταφέρει εμπιστευτικά στοιχεία στο εξωτερικό.


Ποιοί είναι οι Siemens;
Βιογραφία Ζίμενς:

Ο Ζίμενς (1816-1892) γεννήθηκε στο Λένθ (Lenthe, Germany) κοντά στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος μιας εβραϊκής οικογένειας με 10 παιδιά (κατ’ άλλους τα παιδιά της οικογένειας ήταν 14).

Σπούδασε στο Βερολίνο στην σχολή μηχανικών του πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πρωσικό στρατό, έκανε τις πρώτες του επιτυχημένες εφευρέσεις.(Διαβάστε περισσότερα εδω http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/06/siemens.html).

Εβαλαν λοιπόν οι Ιρανοί τον "Εβραίο λύκο"(Siemens) να φυλάει τα "πρόβατα"(πυρηνικά προγράμματα και απόρρητες πληροφορίες).

Οσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο και ψάχνουμε τα συγκεκριμένα θέματα διαβάσαμε οτι αποκαλύφθηκαν έγγραφα στις ΗΠΑ απο έρευνα που έκανε η Σύγκλητος, που αποδεικνύουν προσπάθειες του εβραιοσιωνιστικού λόμπι στις ΗΠΑ να πιέσει μέσω των ΜΜΕ την Αμερικανική(;) κυβέρνηση και την κοινή γνώμη, ώστε οι ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν.


Δείτε το σχετικό βίντεο:Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε δημοσιεύσει επερώτηση του κ. Χρυσανθακόπουλου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, που έλεγε οτι τις τηλεφωνικές υποκλοπές τις είχαν αναθέση σε ισραηλινή εταιρεία.


Διαβάστε την σχετική επερώτηση:


9 comments:

Anonymous said...

Παιδιά μου, μετά συγχωρήσεως... δεν ξέρετε τί σάς γίνεται: Σπούδασα στην Γερμανία την δεκαετία του 50 και όλοι οι Γερμανοί γνωρίζουν πως ο Ernst Werner von Siemens όχι μόνο δεν ήτο Εβραίος, αλλά υπήρξε και Μέγας Αντισημίτης. Ολόκληρη η οικογένεια Ζήμενς δεν έχει ενα Εβραϊκό όνομα. Μπείτε http://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Werner_von_Siemens
να ξεστραβωθήτε.
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Anonymous said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Anonymous said...

Φίλε δεν προκύπτει από πουθενά ότι ήταν Εβραίος. Μάλιστα είχε αδερφό που λεγόταν Κρίστιαν και ο Καρλ Siemens ετάφη σε χριστιανική εκκλησία. Είχε τιμηθεί από έναν Τσάρο , που ως γνωστό οι Τσάροι ήταν αντι-εβραίοι για αυτό την εντολή για την εκτέλεσή των Ρομανόφ την εξέδωσε Εβραίος και την εκτέλεση πραγματοποίησε ένας άλλος επίσης εβραίος.

Anonymous said...

http://antistasi.org

Να δικαστεί στο Ισραήλ ο Πλεύρης …ζητά ο ίδιος σε επιστολή του

* Tuesday, September 28, 2010, 18:51
* ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΤΥΠΑ

Με αφορμή την αναβολή της πρώτης δίκης κατά των μελών της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, που αναβλήθηκε ξανά για τις 6 Δεκεμβρίου, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο εξέδωσε μία ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται κατά της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Αφορμή η αθώωση του Κώστα Πλεύρη στην περιβόητη δίκη για το γνωστό βιβλίο του. Η ανακοίνωση αυτή είναι μια πρωτοφανής προσπάθεια επηρεασμού των δικαστών, καθώς ζητείται μέχρι και η αποστολή “διεθνών παρατηρητών”. Επιπρόσθετα, επιστολή έστειλαν και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του να “εκφραστεί εναντίον της δίκης”. Ο Κώστας Πλεύρης, μέσα από τις σελίδες του “ΕΚ”, δίνει τη δική του απάντηση στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο. Απευθύνομαι προς εσάς, που με ανακοίνωσίν σας, με συκοφαντείτε. Αλλά αυτό δεν με ενοχλεί, επειδή κάθε ύβρις των εβραίων εναντίον μου αποτελεί δι’ εμέ τιμήν. Εκείνο που με ενοχλεί είναι που υβρίζετε την Ελληνικήν Δικαιοσύνην, ότι τάχα προσβάλλει τας θεμελιώδεις ευρωπαϊκάς αξίας. Επ’ αυτού θέλω να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:

1. Η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει παράδοσι χιλιετιών και δεν συγκρίνεται με καμμίαν δικαιοσύνην του κόσμου. Άλλως τε από αρχαιοτάτων χρόνων εμείς οι Έλληνες εσεβόμεθα τόσον την Δικαιοσύνην, ώστε την είχαμε θεοποιήσει στο πρόσωπον της Θέμιδος.

2. Όσον αφορά στας θεμελιώδεις ευρωπαϊκάς αξίας σας πληροφορώ: πρώτον, ότι σεις οι εξωευρωπαίοι μεσανατολίται σημίται εβραίοι δεν έχετε την παραμικράν σχέσιν με τας ευρωπαϊκάς αξίας και δεύτερον όλαι αι ευρωπαϊκαί αξίαι είναι δημιούργημα του Ελληνικού Πολιτισμού, όπως το όνομα και το εννοιολογικόν περιεχόμενον της Ευρώπης το πρώτον διατυπωθέντα, στον διάλογον μεταξύ Θεμιστοκλέους και Ευρυβιάδου μετά την νίκην της Σαλαμίνος. Επομένως δεν έχετε το ηθικόν ανάστημα να κρίνετε την Ελληνική Δικαιοσύνην, ούτε τους Έλληνας και Ελληνίδας δικαστάς απογόνους του Σόλωνος, Λυκούργου κλπ κι’ όχι του Αυνάν, Κάιν κλπ. Επίσης επιθυμώ να σας τονίσω, ότι η αποστολή της ανακοινώσεώς σας εναντίον μου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, στον πρωθυπουργόν Γ. Παπανδρέου και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με αφήνει παντελώς αδιάφορον, διότι αφ’ ενός μεν οι προαναφερθέντες δεν δικαιούνται να επέμβουν στην Δικαιοσύνην, καθόσον εδώ δεν είναι Ισραήλ, αφ’ ετέρου δε, εγώ ενεργώ κατά συνείδησιν και ουδένα φοβούμαι.

Τέλος, προς αντιμετώπισιν των απόψεών μου και του περιεχομένου του βιβλίου μου “Οι Εβραίοι – όλη η αλήθεια”, σας προκαλώ εις δημόσιον διάλογον (δαπάναις μου) στην τηλεόρασιν εν Ελλάδι, διά να αποδειχθή ποιός λέγει την αλήθεια και ποιός ψεύδεται. Εάν έχετε το θάρρος συμφωνήσατε στον διάλογόν μας. Εκτός και αν προτιμάτε να μονολογείτε, επειδή προφανώς έχετε άδικον. Ακόμη σας καλώ να μου εξασφαλίσετε VISA να μεταβώ στο Ισραήλ, διά να δικασθώ εκεί. Ούτε αυτό θα τολμήσετε να κάνετε; Εάν απορρίψετε ρητώς ή σιωπηρώς τα ανωτέρω αιτήματά μου, θα με αναγκάσετε να κυκλοφορήσω νέον βιβλίον μου διά την θρησκείαν σας και τα εβραϊκά εγκλήματα με στοιχεία, φωτογραφίας, επιχειρήματα κλπ προς διαφώτισιν όσων παρεσύρθησαν από την εβραϊκήν προπαγάνδα διά τα παραμύθια σας.

Με ελληνικούς χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος Πλεύρης

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς όσους αμφισβητούν οτι ο Siemens ήταν Εβραίος:
Το ότι τάφικη σε χριστιανική εκκλησία και οτι δεν είχαν στην οικογένεια εβραϊκά ονόματα δεν αποτελεί απόδειξη οτι δεν είχε εβραϊκή καταγωγή.
Και ο πρώην αρχιεπίσκοπος Γαλλίας ήταν εβραϊκής καταγωγής και τάφηκε πρώτα με ιουδαϊκό τυπικό και στην συνέχεια με χριστιανικό, ενω όλοι οι Γάλλοι πιστοί πίστευαν ότι ήταν βέρος χριστιανός.
Τα στοιχεία για την καταγωγή του δεν περιορίζονται μόνο στην wiki αλλά και σε βιβλία που αναφέρουν ότι ήταν εβραϊκή η οικογένεια...

Anonymous said...

Παλιέ Αθηναίε, ένα σημείο που με προβληματίζει είναι πως όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της Ζήμενς ο Νίκος Δήμου (ο γνωστός) έσπευσε να τους υποστηρίξει. Γνωρίζεις φαντάζομαι πως ο εν λόγω κύριος ψωνίζει ηλεκτρικά (και σύζυγο) στου Μπενρουμπή... Ίσως ξέρει κάτι παραπάνω. Άλλωστε και το όνομα του ιδίου είναι ελληνικότατο. Ο άνδρας;

Οσονούπω Μεσόκοπος

Anonymous said...

Αυτό για τον Δήμου είναι γρίφος και όχι απάντηση. Τα δημοσιεύματα πρέπει κατ' αρχήν να είναι κατανοητά σε όλους. Αν γράφεις για να τα καταλαβαίνεις μόνο εσύ τότε μην τα δημοσιεύεις. Κάνε λεύκωμα.

Anonymous said...

@February 1, 2011 7:00 PM
Αν ασχοληθεις λιγο παραπανω θα μαθεις να αποκρυπτογραφεις και τους γριφους. Ο συγκεκριμενος ειναι απο τους πιο ευκολους.

Anonymous said...

Ειτε ήταν Εβραίος είτε όχι ο Siemens ελάχιστη σημασία έχει. Αυτό που μετράει είναι ότι η Siemens σαν μεγάλη πολυεθνική υψηλής τεχνολογίας δουλεύει μέσα στο σύστημα, φυσικά. Απο αυτό τρέφεται. Απλά και καθαρά. Προμηθεύει με συστήματα υψηλής τεχνολογίας όλον τον κόσμο. Δεν φτιάχνει πλυντήρια και σκούπες μόνο. Είναι απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υποσυστημάτων οπλικών συστημάτων, και όχι μόνο, παγκοσμίως. Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα. Με τις υγείες μας, λοιπόν γιατί ελέγχει ένα μεγάλο μέρος των αμυντικών μας συστημάτων, μέσω υποσυστημάτων που έχει κατασκευάσει για άλλες βιομηχανίες.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails