Friday, November 12, 2010

ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ "ΚΛΕΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ!

 Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εκτός απο την αποκαλυπτική δήλωση της Εβραίας που παραδέχεται οτι οι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην Ευρώπη, προσέξτε και το όνομα του Ινστιτούτου που έχουν ιδρύσει στην Σουηδία.

Εχει το ελληνικό όνομα "παιδεία".

Αρκετές φορές έχουμε γράψει για την προσπάθεια του ιουδαϊκού ιερατείου να "κλέψει" τα πρωτοτόκια των κοιμισμένων πλέον Ελλήνων.

Διαβάστε το σχετικό παλιότερο άρθρο μας για το θέμα που ακολουθεί κάτω απο το βίντεο....

ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, σε μια απο τις ομιλίες του είπε κατα λέξη: «Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας!».


Ποιός άραγε έχει σκεφτεί τι εννοούσε; Τι ήξερε ο Χριστόδουλος; Ποιά είναι τα Πρωτοτόκια; Ποιοί τα διεκδικούν;
Γιατί εμείς και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουμε οτι δικαιούμαστε τα πρωτοτόκια; 

Αφορμή για να ερευνήσω αυτό το θέμα ήταν η συνομιλία στο διαδίκτυο μεταξύ ενός Ελληνόπουλου και ενός παιδιού απο «Αγγλία» υϊός Τραπεζίτη. Το παιδί απο την Αγγλία ζητά απο τον Ελληνα να του μιλάει και να του γράφει ελληνικά, γιατί μαθαίνει αρχαία ελληνικά! Το ελληνόπουλο του μιλούσε αγγλικά. Όλοι γνωρίζουμε οτι τα παιδιά μας γράφουν στο διαδίκτυο με greeklish... 

Παραξενεύτικα! Γιατί θέλει να μάθει αρχαία ελληνικά; Μετά βρήκα οτι υπάρχουν αρκετές ανακοινώσεις σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες: «Μάθετε αρχαία ελληνικά». 

Αυτές όμως οι ανακοινώσεις απευθύνονται στην ελίτ, που κυβερνά απο το παρασκήνιο την ανθρωπότητα. Δεν απευθύνεται ούτε σε Ελληνες, ούτε σε Γερμανούς, ουτε σε Εγγλέζους. Και δεν μαθαίνουν απλά να διαβάζουν αρχαία ελληνικά, αλλά να τα ομιλούν. 

Ενω στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας εδω και αρκετές δεκαετίες, υπονομεύει την εκπαίδευση, καταργεί τόνους, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας και το κυριότερο το παιδί μας μετα απο δώδεκα χρόνια στο θρανείο το παιδί μας δεν μπορεί να διαβάσει, ουτε και το πιο απλό αρχαίο κείμενο. 

Μην απορείτε. Μέσα στα υπουργεία μας υπάρχουν άνθρωποι με ελληνικά ονόματα, αλλά δεν είναι Ελληνες. Οι υπουργοι και οι πρωθυπουργοί είναι απλά άσχετοι και διακοσμητικοί. Μετα απο μια τετραετία θα φύγουν.
Το θέμα της γλώσσας είναι πολύ σημαντικό. Και δεν εννοώ το φιλολογικό σκέλος. Αφορά τα «Πρωτοτόκια». Σε παλαιότερη έρευνα στο διαδίκτυο βρήκα οτι ο κ. Μπίλ Γκέϊτς, ονόμασε τα αρχαία ελληνικά ως την «γλώσσα των Θεών». Τι γνωρίζει ο Μπίλ Γκέϊτς που δεν το ξέρει ο Υπουργός Παιδείας και οι Ακαδημαϊκοί μας; 

Γιατί η Μυθωδία του Παπαθανασίου στάλθηκε στα αρχαία ελληνικά στο διάστημα;(ξέρουμε οτι αυτό διαψεύστηκε, κάναμε ομως προσωπική έρευνα και σας βεβαιώνουμε οτι το κείμενο της Μυθωδίας πράγματι είναι γραμμένο στα αρχαία ελληνικά. Είναι εύκολο να το ερευνήσετε και εσείς με έναν υπολογιστή). 

Γιατί δεν στάλθηκε, η Μυθωδία στο διάστημα, στα Ισπανικά, στα Γαλλικά, στα Κινέζικα ή στα..Εβραϊκά;

Γιατί είχε σαν φόντο ελληνικούς ναούς και το πρόσωπο του Δία; Εμείς θα περιμέναμε το μύνημα να σταλεί προς τον Ρά! Προς τον Άνουβι! Προς τον Γιαχβέ! Προς τον Κοετζακοάτλ! 

Και όλο αυτό το εγχείρημα το χρηματοδότησε με αρκετά εκατομμύρια δολάρια η ΝΑΣΑ.

Όλα τα προηγούμενα δεν σας φαίνονται περίεργα;
Έκαναν ολόκληρη τελετή που κόστησε εκατομμύρια, για να σταλεί ένα μύνημα στο διάστημα στα αρχαία ελληνικά!!!

Εν ολίγοις τα ίδια αυτά κέντρα που αφελληνίζουν την Ελλάδα, φροντίζουν να αποκτούν τα ίδια, προφίλ ελληνικό.

Διεκδικούν τα «Πρωτοτόκια».

Ο νοών νοείτο

5 comments:

Anonymous said...

HEBREW IS GREEK (JOSEPH YAHUDA) BOOK.pdf.TORRENT STO PIRATE BAY

η ερευνα αυτη του Εβραιου ξεκαθαριζει καποια σημεια. Το βιβλιο ειναι απαγορευμενο απο τους εβραιους διεθνως διοτι επιστημονικα αποδεικνειυει την ελληνικη ριζα της εβραικης γλωσσας

Anonymous said...

ΕΝΩ ΣΤΕΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ.
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ;

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1328459/Doctors-freeze-heart-attack-mother-Amy-Moore-save-life.html#ixzz153ov71Dn

ΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Δύο μέρες στον πάγο σώζει το θύμα καρδιακής προσβολής

Με τον David Gardner

Μια γυναίκα που υπέστη καρδιακή προσβολή αναστήθηκεαπό νεκρή από τους γιατρούς μετά από την καταψυξή της για δύο ημέρες.

Μητέρα δύο παιδιών η Amy Moore, 38, δεν είχε σφυγμό για 20 λεπτά όταν οι γιατροί αποφάσησαν μία τολμηρή διαδικασία.

Την τύλιξαν σε μία παγωμένη κουβέρτα και με ψυκτικές ενέσεις κατάφεραν να κατεβάσουν την θερμοκρασία της στους 93 βαθμούς, από την κανονική θερμοκρασία των 98,6 βαθμών.

Αυτό προστάτεψε τον εκγέφαλο από τη ζημία που παθαίνει όταν η καρδιά σταματά και του στερεί αίμα και ειδικά οξυγόνο, δίνοντας στούς χειρουργούς την ευκαιρία να κάνουν την καρδιά της να ξαναλειτουργήσει...

Η θεραπευτική αγωγή με υποθερμία γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής στις ΗΠΑ. Στη Νέα Υόρκη, δήμαρχος Μάικλ Μπλούμπεργκ αποφάσισε οτι όλα τα ασθενοφόρα στην πόλη που παραλαμβάνουν καρδιακούς ασθενείς να τους πηγαίνουν απευθείας στα νοσοκομεία με ψύκτικά κέντρα.

Η ιδέα είναι πανάρχαια και προέρχεται από την ελληνική ιατρική. Συγκεκριμέανα ο Ιπποκράτης τύλιγε τους τραυματισμένους στρατιώτες στο χιόνι και τον πάγο.

Anonymous said...

οι εξωγηινοι σε ολες τις μαρτυριες ανα τον κοσμο επικοινωνουν τηλεπαθητικα χωρις την αναγκη του λογου αυτο σημαινει κατι. Οτι ξερουν τι εχει ο καθενας γηινος στο κεφαλι του, μαλλον τον εαυτο τους κοροιδευουν ορισμενοι που θελουν να το παιξουν ελιτ.

Anonymous said...


Επειδή μιλούσε για τα Πρωτοτόκια τον έφαγαν. Πάνε να μας τα πάρουνε για ΠΙΝΑΚΙΟ ΦΑΚΗΣ...

Τον έφαγαν όπως έφαγαν και τη μοναχή Χερουβειμία. Τον "ακτινοβόλησαν"

http://www.myspace.com/aelia_/blog/546638680

Unknown said...

φιλική διόρθωση: "μήνυμα"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails