Sunday, October 31, 2010

Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ" ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Στο παρελθόν, οι Εβραίοι ήταν περισσότερο προσεκτικοί στο να κρύβουν τους εαυτούς τους στην πολιτική, προτιμώντας να δουλεύουν στο παρασκήνιο. Αλλά σήμερα, Εβραίοι πολιτικοί γεμίζουν ολοένα και περισσότερο τα πολιτικά πόστα μέσω της δύναμης της συλλογικής εργασίας, την δύναμη απο τον έλεγχο των ΜΜΕ και την δύναμη του χρήματος, η οποία μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ειδική ανταπόκριση: Ο κρυφός ρόλος των Εβραίων στην Κίνα


Ο Ισραελ Επστάϊν, δεύτερος απο τα δεξιά μπροστά, στέκεται μπροστά στο Μάο. Αργότερα έγινε υπουργός Πιστώσεων, μια εξαιρετικά δυνατή θέση σε μια εποχή χωρίς μετρητά. Στα δεξιά του στην φώτο βρίσκεται ακόμη ένας Εβραίος, που εμφανίζονταν σαν δημοσιογράφος.
Η κάλυψη του Επστάϊν ήταν η δημοσιογραφία. Οι γονείς του ήταν Εβραίοι απο τη Ρωσία, που είχαν φυλακιστεί στην Σιβηρία για κατασκοπεία.
Εδω βλέπουμε τον Επστάϊν να συνομιλεί με τον Πρόεδρο Hu, λίγο πριν τον θάνατό του
"Rewi Alley," ο άνθρωπος που οργάνωσε τις «κομμούνες» στην Κίνα πριν ακόμη οι Κινέζοι να ξέρουν οτι επρόκειτο να διοικηθούν απο Εβραίους Κομμουνιστές(στα 1920, πριν το 1949)

Μια κοντινότερη ματιά στον  Rewi Alley.

 Ο Rewi συζητάει με τον υποτιθέμενα παντοδύναμο  Zhou Enlai.
Ο Μάο σε υψηλόβαθμη συνάντηση με μερικούς Εβραίους (Frank Coe, Israel Epstein, Elsie Fairfax-Cholmely, and Solomon Adler).

Ο Μάο με τον Sidney Rittenberg. Η Wikipedia ισχυρίζεται οτι «επιτηρούσε» τα ανώτατα κλιμάκια της Κινεζικής ηγεσίας.

Ο Sidney Rittenberg (14 Αυγούστου, 1921, Κινέζικο όνομα, Lǐ Dūnbái) είναι ένας Αμερικανός(πολίτης), εβραϊκής καταγωγής,  διερμηνέας και λόγιος που έζησε στην Κίνα απο το 1944 μέχρι το 1979. Εργάστηκε κοντά  με τον ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Μαο Ζέντονγκ, τον στρατιωτικό ηγέτη Zhu De, τον πολιτικό Zhou Enlai και άλλους ηγέτες του Κομμουνιστικού Κόμματος κατα την διάρκεια του πολέμου και ήταν με αυτούς τους κεντρικούς κομμουνιστές ηγέτες στο Yan'an. Ηταν μάρτυρας απο πρώτο χέρι του τι συνέβη στα ανώτατα κλιμάκια του CCP και γνώριζε πολλούς απο τους ηγέτες σε προσωπικό επίπεδο. Ηταν ο πρώτος Αμερικανός πολίτης που εισχώρησε στο Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.(CCP).
 Στην φώτο ο Sidney Rittenberg του ομίλου WPP και ο Martin Sorrel(επίσης Εβραίος. Διαβάστε την σχετική μας έρευνα για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων).

Οι διασυνδέσεις του Ρίτενμπεργκ και η εμπειρία του έδωσαν την ικανότητα να είναι σύμβουλος των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, όπως η Intel, η Levi Strauss, η Microsoft, η Hughes Aircraft και η Teledesic (σ.σ: όλες είναι εβραϊκών συμφερόντων).

  1. Οι αλλοδαποί υπήκοοι δεν επιτρέποταν να πολιτογραφούνται ως Κινέζοι πολίτες. Πως το κατάφεραν αυτοί οι Εβραίοι όμως με μαγικό τρόπο;
  2. Οι επιχειρησείς «επιχειρηματικών συμβούλων» του Ρίτενμπεργκ είναι στην πραγματικότητα μια απο τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο. Ηταν λοιπόν αυτός ο πραγματικός Κινέζος υπουργός προπαγάνδας;

Μια σημείωση σχετικά με τον Μάο: Επιλέχθηκε να παίξει τον ηγέτη-μαριονέτα με διοχέτευση πόρων απο το πανεπιστήμιο Yale (του οποίου το σύμβολο περιέχει εβραϊκά), σε ένα καθεστώς τύπου «Skull and Bones».

Η τοποθεσία ήταν το Γυμνάσιο Yali στην Changsha, στην επαρχία Hunan – ένα παρακλάδι του Yale. Ο Μάο ήταν ένας διαταραγμένος νεαρός άνδρας – πλήρως ελεγχόμενος, εκβιάσιμη μαριονέτα για τους σκοπούς τους.

Στην φώτο βλέπουμε τον Sidney Shapiro, Israel Epstein και την Chen Bidi να πέρνουν ένα γεύμα σε πάρτυ γενεθλίων στο  πολιτικό γραφείο.

Απο ένα Κινέζικο άρθρο στο εβραϊκό πάρτυ γενεθλίων:

Τρία μέλη του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας αλλοδαπής καταγωγής γιόρτασαν τα 90στα γενέθλια μαζί στο ξενοδοχείο «Jingfeng», ένα απο τα ξενοδοχεία στο Πεκίνο που έχει οριστεί για τα συνέδρια του Κομμουνιστικού Κόμματος, στις 8 Μαρτίου. Ο Israel Epstein, ο Sidney Shapiro (Sha Boli) and η Chen Bidi γεννήθηκαν αντίστοιχα στην Πολωνία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και πήραν την Κινεζική υπηκοότητα το 1957 και το 1963. Ως ειδικοί που έχουν εργαστεί χρόνια στον τομέα της εξωτερικής διαφήμισης, έγιναν μάρτυρες της επανάστασης της Κίνας και της σοσιαλιστικής κίνησης εκσυγχρονισμού.


Μετά την συνταξιοδότηση, δεν έμειναν άπραγοι αλλά συνέχισαν να συμμετέχουν ενεργά στην συζήτηση και την διοίκηση των υποθέσεων του κράτους. Πολλοί αναπληρωτές του Εθνικού Κομμουνιστικού Συμβουλίου και μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, που παρακολουθούν τα συνεχή ετήσια συνέδρια παρευρέθηκαν στο πάρτυ για να εκφράσουν τις καλύτερες ευχές τους.





Ο Sidney Shapiro, μέλος του «πολίτμπουρό»! Στους Κινέζους επιτρέπεται να τους αποκαλούν αλλοδαπούς (laowai), αλλά δεν τολμούν να πουν οτι όλοι τους είναι Εβραίοι.


Στην φώτο ο Virginius Frank Coe, Εβραίος εργάτης στην Κίνα. Απο την Wikipedia: ...ο Κόε αναζητούσε εργασία στο εξωτερικό, βρίσκοντας τελικά την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, όπου ήρθε σε επαφή με ένα κύκλο ομογενών του, που εργάζοταν με την κυβέρνηση. Το 1962, προσκαλέθηκε στον κύκλο αυτό απο τον Solomon Adler. Ο Κόε συμμετείχε στο Μεγάλο Αλμα προς τα Εμπρός του Μάο, ένα σχέδιο για την ταχεία εκβιομηχάνιση και μοντερνοποίηση της Κίνας. Η δουλειά του συμπεριλαμβάνει άρθρα που δικαιώνουν το Κίνημας της Ανόρθωσης, το πρώτο μαζικό κίνημα του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

ΠΗΓΗ: http://jewishfaces.com

Saturday, October 30, 2010

ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Columbine


ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ COLUMBINE


Dylan Klebold

 Ενας απο τους δυο δολοφόνους του γυμνασίου Κολουμπάϊν.

Την ώρα που σκότωνε τους συμμαθητές του τραγουδούσε:
«Μισούμε τους νέγρους, τους Λατίνους..... και μην ξεχνάμε εσάς τους Λευκούς (βλάσφημους;). Σας μισούμε.»

Τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσίασαν εξεπίτηδες τους δυο δολοφόνους ως «Υπέρμαχους της ανωτερώτητας της Λευκής Φυλής", όταν στην πραγματικότητα ήταν Εβραίοι και μισούσαν τους Λευκούς και Χριστιανούς.

Eric Harris

Ο δεύτερος δολοφόνος του Κολουμπάϊν

 Ο Χάρις είχε ένα Εβραίο γονέα, είχε εβραϊκή ταυτότητα, μισούσε τους «ρατσιστές» και ήταν μέλος της οργάνωσης "Trench Coat Mafia", της οποίας ο σκοπός ήταν η προστασία των gay και των ομοφυλοφίλων.

Η εβραϊκή αυτή πτυχή του Κολουμπάϊν έχει αποκρυβεί επιμελώς απο τα κατεστημένα ΜΜΕ.

 ΠΗΓΗ: http://jewishfaces.com/

Friday, October 29, 2010

Γιατί και για ποιούς πολεμήσαμε τελικά το 1940;

 Αλήθεια πιστεύετε ακόμη οτι οι πόλεμοι είναι τυχαία γεγονότα;
Στην πραγματικότητα κάποιοι που κινούνταν στο παρασκήνιο είχαν πολλαπλά οφέλη απο τους πολέμους αυτούς.
Οι πόλεμοι αυτοί τους έφεραν ακόμη πιο κοντά στο να πετύχουν τον στόχο τους: Την Παγκόσμια Αυτοκρατορία τους.
Και οι πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι απο τους....

Sunday, October 24, 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ!

 Τάδε έφη αρχιραββίνος του Ισραήλ!

Σ.Α: Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα απο τους απανταχού "προοδευτικούς", αν έβγαινε ο Ανθιμος και έλεγε οτι όλοι οι λαοί δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Ελληνες και είναι ζώα!
Θα είχε καεί απλώς το πελεκούδι!!!
 

Σόφισμα απο το Ταλμούδ: Οπως ο γάϊδαρος, έτσι και οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους

 «Οι μη-Εβραίοι γεννήθηκαν για να μας υπηρετούν. Σε αυτό το κόσμο δεν έχουν παρα ένα μόνο πράγμα να κάνουν – να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ.»

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ δηλώνει οτι οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους.

Απο τον Khalid  Amayreh απο την κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ

Μια κορυφαία θρησκευτική φιγούρα στο Ισραήλ συνέδεσε τους μη-Εβραίους με γαϊδάρους και τέρατα, λέγοντας οτι ο αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.

Ο ραββίνος Οβάντια Γιόζεφ πνευματικός ηγέτης τους θρησκευτικού φονταμενταλιστικού κόμματος, ΣΑΣ, που αντιπροσωπεύει τους Μεσανατολίτες Εβραίους, σύμφωνα με πληροφορίες είπε κατα τη διάρκεια Σαββατιάτικου κυρήγματος την εβδομάδα που πέρασε οτι «αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξης των μη-Εβραίων είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.»

Ο Γιόζεφ θεωρείται ένας απο τους μεγαλύτερους πνευματικούς ηγέτες στο Ισραήλ και απολαμβάνει την υποταγή εκατοντάδων χιλιάδων πιστών προς το πρόσωπό του.

Το κόμμα ΣΑΣ είναι ηγετικός συνεργάτης της κυβέρνησης συνασπισμού του Ισραήλ.
Ο Γιόζεφ είναι επίσης πρώην αρχιραββίνος του Ισραήλ, όπως αναφέρθηκε απο την εφημερίδα «Jerusalem  Post», είπε οτι η βασική λειτουργία ενός «γκόϊμ»(μη-Εβραίου) είναι να υπηρετεί τους Εβραίους.

Ο Γιόζεφ είπε επίσης οτι οι ζωές των μη-Εβραίων στο Ισραήλ διατηρούνται απο τον Θεό με σκοπό την αποφυγή απωλειών Εβραίων.

«Στο Ισραήλ, ο θάνατος δεν έχει κυριαρχία πάνω τους... Με τους μη-Εβραίους, θα ισχύει ότι με κάθε άλλο άτομο – Χρειάζονται το θάνατο, αλλά ο Θεός τους δείνει μακροβιότητα. Γιατί; Φανταστείτε οτι αν ένας γάϊδαρος πέθαινε το αφεντικό του θα έχανε τα χρήματά του.
 «Αυτοί είναι οι υπηρέτες του... Για αυτό μακροημερεύουν, για να δουλεύουν καλά για τον Εβραίο.»

Ο αρχιραββίνος Γιόζεφ συνέχισε και είπε: «Γιατί χρειάζονται οι μη- Εβραίοι; Χρειάζονται για να δουλεύουν, για να τραβούν το άροτρο, να θερίζουν και εμείς θα καθόμαστε σαν αφέντες και θα τρώμε.»

«Για αυτό δημιουργήθηκαν οι μη-Εβραίοι.»

Για παράδειγμα, ραββίνοι συνδέθηκαν με το κίνημα Chabad, ένα ρατσιστικό αλλά με επιρροή δόγμα, που διδάσκει ανοικτά οτι σε πνευματικό επίπεδο οι μη-Εβραίοι είναι το ίδιο με τα ζώα.

Ο Αμπραχαμ Κούκ, ο θρησκευτικός μέντορας του εποικιστικού κινήματος, έχει αναφερθεί οτι δήλωσε πως οι διαφορά ανάμεσα σε έναν Εβραίο και ένα μη-Εβραίο είναι μεγαλύτερη απο αυτή μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων.

Πηγή: http://desertpeace.wordpress.com/2010/10/18/non-wisdom-from-the-talmud-like-the-donkey-non-jews-were-created-to-serve-jews/

Wednesday, October 20, 2010

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»

Σ.Α: Επειδή κάποιοι αναγνώστες εξέφρασαν αμφιβολίες για την είδηση αναρτούμε το βίντεο απο την επίμαχη εκπομπή που μιλάει ο δικηγόρος του αστυνομικού που απετάχθει.



 Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι.
Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

Αυτό ήταν το φοβερό παράπτωμα για το οποίο τον απέταξαν απο την υπηρεσία του. Ο αστυνομικός είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημείωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη.

Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας απετάχθει ο αστυνομικός παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.

Ζούμε στην αποκαλούμενη «Χούντα του ΠΑΣΟΚ» στην οποία όλοι έχουν δικαιώματα εκτός απο τους Ελληνες και τους Χριστιανούς.

Καλούμε όλους τους Ελληνες και τους Χριστιανούς να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να συμπαρασταθούν στον εν λόγω αστυνομικό.

Να προσθέσουμε ακόμα οτι η κυβέρνηση δια του κ. Ραγκούση μας διέταξε οτι όλοι οι Ελληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη.
Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα τα σώματα ασφαλείας, ενω αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.

Κατα τη διάρκεια της συζήτησης στο «Bluesky» ειπώθηκε και το εξής περίεργο.
Η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι;

Tuesday, October 19, 2010

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αναθεωρούν τις απόψεις τους για το πόσο εφαρμόσιμη μπορεί να είναι στην πράξη.

Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία αφου οι μετανάστες και λαθρομετανάστες δεν επιθυμούν να αλλάξουν ταυτότητα σε ποσοστό άνω του 90%.

Τρανό παράδειγμα η Γερμανία που λόγω Β' Παγκοσμίου Πολέμου παραδόθηκε στις ορέξεις των Παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι έκαναν πραγματική λοβοτομή στους Γερμανούς, πείθοντας τους περισσότερους οτι η πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία είναι ωφέλιμη.

Σήμερα η γερμανική κυβέρνηση λέει για πρώτη φορά αυτό που οι Γερμανοί βλέπουν καθημερινά τα 10 τελευταία χρόνια.

Οτι το πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνίας έχει αποτύχει και οτι δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο απο "Δούρειο Ιππο" των Παγκοσμιοποιητών, που σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν επι της ανθρωπότητας.

Η δήλωση της Μέρκελ:

Thursday, October 14, 2010

Ο ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΑΡΥ!

 Σ.Α: Συγχαρητήρια στον κ. Γκιουλέκα για τις "πατριωτικές" επιλογές του. Μας κάνει περήφανους. 

Οσο για την σχέση του κ. Πεσσάχ(τι ωραίο όνομα), με τους Ρόταρυ, θα σας θυμίσουμε οτι κορυφαία θέση στους Ρόταρυ της Ελλάδας κατέχει ένας ακόμη "εκλεκτός" ο κ. Σούσης, που είναι και μέλος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας.



Ο Ηλίας Πεσσάχ θα είναι τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του κ. Γκιουλέκα.
 
Ο Ηλίας Πεσσάχ, για όσους πιθανόν δεν τον γνωρίζουν, είναι ιατρός και μέλος της ΔΑΠ αλλά και της ΟΝΝΕΔ. 

Ο Ηλίας Πασσάχ είναι και αντιπρόεδρος ομίλου Rotaract Ιωαννίνων και μέλος Ροταριανού ομίλου Ιωαννίνων ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων (2005-2008).  




ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ" ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ!

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! - Οι Κινέζοι εργάτες απαγορεύεται να κάνουν σέξ με Ισραηλινές

Μια ισραηλινή εταιρεία υποχρέωσε τους κινέζους υπαλλήλους της να υπογράψουν ένα συμβόλαιο στο οποίο αποδέχονται ότι δε θα κάνουν σεξ με ισραηλινούς υπαλλήλους και δε θα προσπαθήσουν να τους "σαγηνέψουν"!!!

«Όρκο πίστης» στο Ισραήλ ως εβραϊκό κράτος θεσπίζει η κυβέρνηση Νετανιάχου

Αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που υποχρεώνει τους μετανάστες που επιθυμούν να λάβουν ιθαγένεια να δίνουν όρκο πίστης στο Ισραήλ ως «εβραϊκό και δημοκρατικό κράτος» ενέκρινε την Κυριακή το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο.

Η διατύπωση προκάλεσε τις έντονες επικρίσεις Αράβων βουλευτών, οι οποίοι κάνουν λόγο για ρατσισμό τονίζοντας ότι υπονομεύονται τα δικαιώματα της αραβικής μειονότητας της χώρας.

Wednesday, October 13, 2010

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

 Σ.Α: Στιγμές απείρου εβραϊκού φασισμού ζεί η ανθρωπότητα την τελευταία 10ετία. Οι Εβραίοι εξαγόρασαν τους ηλίθιους, παραδόπιστους και ονειροπαρμένους "goyim" και τοποθέτησαν ανθρώπους τους σε όλα τα καίρια πόστα.
Αποτέλεσμα; Οποιος τολμήσει να ασκήσει κριτική στους Εβραίους σε όλο το Δυτικό Κόσμο τον στέλνουν στο "πυρ το εξώτερο" με μια νεοτερίστικου τύπου "ιερά εξέταση".
Αλλωστε στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ οι 4 στους 9 είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα. Απλά τα πράγματα!

Η ΕΙΔΗΣΗ

Η πρώην δημοσιογράφος του Λευκού Οίκου, η Ελεν Τόμας, αναγνώρισε οτι ακούμπησε ένα "νεύρο" με τις δηλώσεις τις σχετικά με το Ισραήλ (σ.σ: Είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες "να ξεκουμπηστούν όλοι οι Εβραίοι απο την Παλαιστίνη και να πάνε στην Γερμανία) που οδήγησαν στο να βγεί σε "πρόωρη σύνταξη"!

Η Ελεν Τόμας είπε οτι "Δεν μπορείς να ασκήσεις κριτική στο Ισραήλ μέσα σε αυτή τη χώρα(ΗΠΑ) και να επιζήσεις".



Thomas, 90, stepped down from her job....

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Σήμερα παρουσία πολλών Ελλήνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας ετέθη σε κρίση η προσφυγή της ομάδος των δικηγόρων ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο. Έγινε πλέον ξεκάθαρο και φανερό ότι οι ψευτοπροοδευτικοί συνταγματολόγοι δεν αντέχουνε καμία αντιπαράθεση με λογικά επιχειρήματα.

Ο συνταγματολόγος Αλεβιζάτος (ο Θεός να τον κάνει) έδειξε απλά ότι είναι ένας νομικός φασουλής αδυνατώντας να τεκμηριώσει τις ανθελληνικές θέσεις του. Οι Έλληνες δικαστές αλλά και οι δικηγόροι, μοναδικοί υπερασπιστές του ελληνισμού, με μία αγόρευση καταπέλτη απέδειξαν το ύποπτο, εθνικά, ποιόν του λαθρονομοσχεδίου του οποίου εισηγητής ήταν ο Αλεβιζάτος. Τα κομπιάσματα και οι γαλιφιές προς το δικαστήριο, του δήθεν συνταγματολόγου και εισηγητή του λαθρονομοσχεδίου Αλεβιζάτου, δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων και το μόνο πράγμα το οποίο κατάφεραν να κάνουν , είναι να μας γεμίζουν αμφιβολίες για τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο κάποιοι παίρνουν πτυχία, γίνονται καθηγητές πανεπιστημίου και στη συνέχεια ξεπληρώνουν τη θέση αυτή που πήραν με νομοσχέδια τέτοιου τύπου.

Στο δικαστήριο για πρώτη φορά απ το στόμα της ελληνικής επίσημης δικαιοσύνης ακούστηκαν εκφράσεις όπως "εισβολή" και "εποικισμός". Αποτέλεσε έκπληξη για εμάς που είμασταν παρόντες, η ακέραια στάση της δικαστικής εξουσίας που περιμένουμε να συνεχιστεί μέχρι την έκδοση της απόφασης. Είμαστε σίγουροι ότι το διεφθαρμένο κράτος της μίζας και της αρπαχτής, των ανεύθυνων πολιτικών και της κλεπτοκρατίας, αυτό το κράτος που επέτρεψε στην Πέμπτη φάλαγγα των κλόουν του πανεπιστημίου να νομοθετεί εις βάρος της πατρίδας, θα προσπαθήσει να εκβιάσει , πιέσει, δωροδοκήσει, διαφθείρει και εξαγοράσει τους Έλληνες δικαστές για να μην κάνουν το καθήκον τους.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
 

Friday, October 8, 2010

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ; - Βίντεο

Σ.Α: Να σημειώσουμε οτι οι εβραϊκές οργανώσεις στο διαδίκτυο κατάφεραν μετα απο συντονισμένες προσπάθειες να κλείσουν το κανάλι του David Duke στο YouTube. Είναι η γνωστή τακτική που ακολουθούν όταν δεν μπορούν να απαντήσουν με επιχειρήματα. Ασκούν λογοκρισία!!!

Wednesday, October 6, 2010

Απο το 1834 μας διοικούν οι Ρόθτσιλντ! -Δούκισσα της Πλακεντίας, οι Ρότσιλντς και ο Όθωνας

Σ.Α: "Η Δούκισσα της Πλακεντίας ανέπτυξε μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό!!"

Απο ιδρύσεως του ελληνικού κράτους οι πραγματικοί διοικητές της Ελλάδος ήταν οι Ρόθτσιλντ. Ηλθαν σαν ακόλουθοι του Οθωνα και διοίκησαν απο το παρασκήνιο...

Η ισραηλιτική Κοινότητα της Αθήνας υπήρξε μεταξύ των κοινοτήτων εκείνων που κατεστράφησαν κατά την Ελληνική Επανάσταση εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1821 – 1829). Μετά το 1834, όμως, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα. Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ,

ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα.

Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843). Η Δούκισσα εγκαταστάθηκε στην Αθήνα το 1831 και ανέπτυξε μέσω της μελέτης της Βίβλου μια βαθειά συμπάθεια για τον Ιουδαϊσμό.

Το 1847 οι ελληνικές αρχές απαγόρευσαν τη δημόσια περιφορά του ομοιώματος του Ιούδα του Ισκαριώτη, για να μην προσβληθεί ο βαρόνος ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος βρισκόταν τότε στην Αθήνα. Σε αντίποινα ένα μέρος του πλήθους έκαψε την κατοικία του Ισραηλίτη Δαβίδ Πατσίφικο, Βρετανού υπηκόου και επίτιμου προξένου της Πορτογαλίας. Η βρετανική κυβέρνηση απαίτησε την καταβολή αποζημίωσης και, τελικά, ο υπουργός των Εξωτερικών λόρδος Πάλμερστον απέκλεισε το 1850 με αγγλικά πλοία το λιμάνι του Πειραιά. Το 1852 η δημοτική αρχή αποποιήθηκε τη δωρεά της Δούκισσας της Πλακεντίας για ανέγερση Συναγωγής.


Η εβραϊκή παρουσία αυξήθηκε από 60 άτομα το 1877 σε 250 το 1878. Η εβραϊκή Κοινότητα αναγνωρίστηκε επίσημα το 1889. Το 1890 πρόεδρος της Κοινότητας διετέλεσε ο Κάρολος Ρότσιλντ (1843 – 1918). Την εποχή εκείνη, λειτουργούσαν έλλειψη Συναγωγής 3 μικροί ευκτήριοι οίκοι.


πηγή:

Monday, October 4, 2010

Το ΚΙΣ ζηταεί να καταπολεμηθεί ο αντισημιτισμός και ο Ρατσισμός στην Ελλάδα!.. Μας κοροϊδεύει;

Σ.Αντιπληροφόρησης: Αν αυτοί που μας κυβερνούν είχαν πάνω τους έστω και λίγη τσίπα θα ζητούσαν απο τους Εβραίους να καταργήσουν πρώτα τις εξετάσεις DNA σε όποιον θέλει να γίνει ισραηλινός πολίτης και τον ιμπεριαλιστικό και δολοφονικό εποικισμό της Δυτικής Οχθης, και μετά βλέπουμε για τον αντισημιτισμό και ρατσισμό στην Ελλάδα.

Σήμερα ενημερωνόμαστε από τα πρακτικά της βουλής:

Ο Βουλευτής Αθηνών κύριος Φώτιος Κουβέλης κατέθεσε αναφορά με την οποία το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας ζητεί την ανάληψη και στήριξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του ρατσισμού κ.λπ..
http://www.hellenicparliament.gr/

Για ποιό λόγο άραγε το ΚΙΣ ζητάει την ανάληψη και στήριξη νέων πρωτοβουλιών που ΘΑ συμβάλουν κατά του Ρατσισμού;

Ας σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τουλάχιστον για πέρυσι, η εγκληματικότητα των αλλοδαπών θεωρούταν υψηλή. Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε στα ΝΕΑ:

«Εβραίοι έποικοι έβαλαν φωτιά σε τέμενος»

Φωτιά σε τέμενος στη Δυτική Όχθη έβαλαν εβραίοι έποικοι.
Σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές και αυτόπτες μάρτυρες, έξι ένοπλοι άνδρες έφθασαν με αυτοκίνητο γύρω στις 03:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδος) στο χωριό Μπέιτ Φατζάρ, κοντά στη Βηθλεέμ στη νότια Δυτική Όχθη, σταμάτησαν έξω από το τζαμί κι έγραψαν στους τοίχους του τεμένους προσβλητικά συνθήματα στα εβραϊκά.
Στη συνέχεια, πέρασαν στο εσωτερικό και έβαλαν φωτιά. Οι ένοπλοι έφυγαν είκοσι λεπτά αργότερα. Τους ακολούθησαν ισραηλινοί στρατιώτες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά και ανάγκασαν τους εποίκους να φύγουν. Από τους έξι ενόπλους, αρκετοί φορούσαν το κιπά στο κεφάλι και ένας είχε καλυμμένο το πρόσωπο.
Δεκαπέντε αντίτυπα του Κορανίου και τα χαλιά του τεμένους κάηκαν, δήλωσε ο Αλι Ταουάμπτι, μέλος δημοτικού συμβουλίου στο χωριό Μπέιτ Φατζάρ.
Είναι η τέταρτη βεβήλωση τεμένους στη Δυτική Όχθη από το Δεκέμβριο.«Όταν ο κόσμος είδε τη φωτιά, έτρεξε να τη σβήσει.
 Έποικοι μπήκαν στο άσπρο Peugeot τους και έφυγαν μακριά», πρόσθεσε.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για την επίθεση στο Μπέιτ Φατζάρ. «Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, το οποίο εξετάζουμε με τη μέγιστη βαρύτητα και θέλουμε να βρούμε αυτούς που ευθύνονται όσον το δυνατόν συντομότερα», είπε η εκπρόσωπος του στρατού, αντισυνταγματάρχης Αβιταλ Λίμποβιτς.
Η ισραηλινή αστυνομία διενεργεί έρευνα, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Μίκι Ρόζενφελντ προσθέτοντας ότι ισραηλινοί εμπειρογνώμονες μετέβησαν στο σημείο για να καθορίσουν τα αίτια της φωτιάς. Ο εκπρόσωπος δεν αναφέρθηκε στην ταυτότητα των δραστών.

«Αντισημίτης» και «ρατσιστής» ο Καραγκιόζης!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο της χώρας μας ζήτησε και πέτυχε να απαγορευθεί τηλεοπτική διαφήμιση του γνωστού πολυκαταστήματος παιδικών παιχνιδιών Jumbo. Ο λόγος; Στο σποτάκι χρησιμοποιείτο ο πασίγνωστος καραγκιόζης (αυτός που κατοχυρώθηκε στην Τουρκία) και μαζί του η γνωστή φιγούρα του εβραίου. Σκοπός του σποτ ήταν να καταδείξει πως σε περίοδο ακρίβειας και κερδοσκοπίας το πολυκατάστημα μπορεί και κρατά τις τιμές των προϊόντων του χαμηλά.

Friday, October 1, 2010

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ


 Είδηση απο την εφημερίδα telegraph

Ισραηλινή ομάδα στον κυβερνοχώρο υπεύθυνη για τον ιό που έπληξε τα ηλεκτρονικά συστήματα του Ιράν

Μια κορυφαία ισραηλινή στρατιωτική μονάδα κατηγορείται για κυβερνοπόλεμο και την δημιουργία του ιού που έχει αχρηστεύσει τα υπολιστικά συστήματα και σταμάτησε τις εργασίες στο καινούργιο πυρηνικό σταθμό.

Ειδικοί στους υπολογιστές ανακάλυψαν μια βιβλική πηγή ενσωματωμένη στον κώδικα του ιού, που δείχνει το Ισραήλ ως την πηγή της κυβερνοεπίθεσης.

Ο κώδικας περιέχει την λέξη "myrtus", που είναι ο λατινικός βιολογικός όρος για το δέντρο μυρτιά. Η εβραϊκή λέξη για την μυρτιά, η «Hadassah», ήταν το όνομα γέννησης της Εσθήρ, της Εβραίας βασίλισσας της Περσίας.
Στην Βίβλο, στο κεφάλαιο Το Βιβλίο της Εσθήρ λέει πως η βασίλισσα προδίκασε μια επίθεση εις βάρος του εβραϊκού πληθυσμού της Αυτοκρατορίας και στην συνέχεια έπεισε τον άντρα της (τον Βασιλιά Αρταξέρξη) να επιτεθεί πριν δεχθούν επίθεση οι ίδιοι (σ.σ: οι Εβραίοι της Περσίας. Η Εσθήρ έπεισε τον Αρταξέρξη να αφήσει να σκοτώσουν οι Εβραίοι τον μυστικοσύμβουλό του τον Ελληνα Μακεδόνα Αμάν και στην συνέχεια να κυνηγήσουν τους απογόνους του και τους υπόλοιπους Ελληνες της Περσίας. Οι Εβραίοι ανέκαθεν οδηγούσαν τους Πέρσες εναντίον μας).

Το Ισραήλ έχει ήδη απειλείσει οτι θα πραγματοποιούσε επίθεση ενάντια στις εγκαταστάσεις του Ιράν για να διασφαλίσει οτι το ισλαμικό κράτος δεν έχει την δυνατότητα να απειλείσει την ύπαρξή του.

Ο Ράλφ Λάγκνερ, ένας Γερμανός ερευνητής, ισχυρίζεται οτι η «Μονάδα 8200», ο βραχίονας των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ διέπραξε των επίθεση με τον ιό στους υπολογιστές του πυρηνικού σταθμού του Bushehr διεισδύοντας στο λογισμικό του πυρηνικού σταθμού.

Ο κ. Λάνγκερ είπε: «Αν διαβάσεις την Βίβλο μπορείς να μαντέψεις.» (Σ.Σ: Για το ποιές θα είναι οι κινήσεις των Εβραίων).

 Χάρτης της Symantec που δείχνει τις χώρες στις οποίες έχει εμφανισθεί περισσότερο ο ιός "stuxnet".

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;

Ολοι ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες για την επίθεση που έγινε εναντίον του Ιράν. Θα θέλαμε να σταθούμε σε μερικές σημαντικές πληροφορίες, που ίσως βοηθούσαν στο να κατανοήσουμε καλύτερα όλοι μας το πως προσπαθούν οι Παγκοσμιοποιητές να πετύχουν παγκόσμια κυριαρχία.


Τα ξένα αλλά και μερικά ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ανέφεραν σήμερα οτι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το Ισραήλ να επιτέθηκε στο βιομηχανικό σύστημα υπολογιστών του Ιραν (Σ.Σ: Η Χούκλη είπε στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ότι επειδή δεν είναι σίγουρο οτι το Ισραήλ έκανε την επίθεση, κάποιοι προσπαθούν να στοχοποιήσουν το Ισραήλ! Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Ποιοί άλλοι εκτός απο τους Εβραίους έχουν την δυνατότητα να κάνουν προπαγάνδα σε τέτοιο επίπεδο; Απάντηση: Κανείς άλλος!)

Όπως δήλωσε ο Μαχμούντ Αλβάιε το σύστημα ελέγχου της ιρανικής βιομηχανίας έχει κατασκευασθεί από τη Siemens και ο Stuxnet έχει σχεδιασθεί για να επιτίθεται σε τέτοια συστήματα και να μεταφέρει εμπιστευτικά στοιχεία στο εξωτερικό.


Ποιοί είναι οι Siemens;
Βιογραφία Ζίμενς:

Ο Ζίμενς (1816-1892) γεννήθηκε στο Λένθ (Lenthe, Germany) κοντά στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος μιας εβραϊκής οικογένειας με 10 παιδιά (κατ’ άλλους τα παιδιά της οικογένειας ήταν 14).

Σπούδασε στο Βερολίνο στην σχολή μηχανικών του πυροβολικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πρωσικό στρατό, έκανε τις πρώτες του επιτυχημένες εφευρέσεις.(Διαβάστε περισσότερα εδω http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/06/siemens.html).

Εβαλαν λοιπόν οι Ιρανοί τον "Εβραίο λύκο"(Siemens) να φυλάει τα "πρόβατα"(πυρηνικά προγράμματα και απόρρητες πληροφορίες).

Οσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο και ψάχνουμε τα συγκεκριμένα θέματα διαβάσαμε οτι αποκαλύφθηκαν έγγραφα στις ΗΠΑ απο έρευνα που έκανε η Σύγκλητος, που αποδεικνύουν προσπάθειες του εβραιοσιωνιστικού λόμπι στις ΗΠΑ να πιέσει μέσω των ΜΜΕ την Αμερικανική(;) κυβέρνηση και την κοινή γνώμη, ώστε οι ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν.


Δείτε το σχετικό βίντεο:



Συνδέστε τώρα τα παραπάνω με την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε δημοσιεύσει επερώτηση του κ. Χρυσανθακόπουλου προς το Υπουργείο Εσωτερικών, που έλεγε οτι τις τηλεφωνικές υποκλοπές τις είχαν αναθέση σε ισραηλινή εταιρεία.


Διαβάστε την σχετική επερώτηση:










LinkWithin

Related Posts with Thumbnails