Saturday, February 5, 2011

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Φώτο

Τα τεράστια τείχη που έχουν υψώσει οι Εβραίοι...Ενας απο τους σκοπούς του τεράστιου τείχους είναι και ο αποκλεισμός των Παλαιστινίων....

3 comments:

Anonymous said...

Ολα αυτά είναι διδάγματα του θεού της Π.Δ. Ολα είναι σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Και σύμφωνα με αυτά πρέπει μια μέρα να κριθούν και να τιμωρηθούν για τα αμέτρητα δεινά που έχουν επιφέρει στην ανθρωπότητα. Πολλές φορές στο παρελθόν δόθηκε στους ανθρώπους η ευκαιρία να καθαρίσουν το ανθρώπινο είδος απο αυτό το θανατηφόρο παράσιτο αλλά πάντα δίσταζαν. Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά θα πράξουν αυτό που πρέπει. Το βλέπω δύσκολο γιατί τώρα έχουν εφαρμόσει την απόκρυψη. Αλλάζουν τα ονόματά τους για να μην εντοπίζονται. Ο Κ. Πλεύρης τους χαρακτηρίζει βδέλες που κολάνε σε υγιείς οργανισμούς γιατι μόνοι τους δεν μπορούν να ζήσουν.

Anonymous said...

Αγωγή 5 εκατομμυρίων κατά του Τζίμι Κάρτερ για κριτική του στο Ισραήλ

Ισραηλινός δικηγόρος έχει υποβάλει Αγωγή κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ, απαιτώντας αποζημίωση 5 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω του βιβλίου του «Παλαιστίνη: Ειρήνη Όχι Απαρτχάιντ» (“Palestine: Peace Not Apartheid”) που φέρεται ότι δυσφημεί το Ισραήλ.

http://redskywarning.blogspot.com/2011/02/5.html

Anonymous said...

Ετσι διδάχτηκαν στα σχολεία τους και τις συναγωγές.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails