Monday, February 7, 2011

Βίντεο από την συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη

Απο το blog ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ



8 comments:

Anonymous said...

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλουμε την κάρτα του πολίτη. Εχω διαβάσει και έχω ακούσει πολλές γνώμες. Δηλαδή μία. 666. Κανένας όμως δεν εξηγεί τίποτα. Πώς ο Αντίχριστος θα έλθει με την αναγραφή του συγκεκριμένου αριθμού στην ταυτότητα; Αν δηλαδή εγώ φορέσω ενα μπλουζάκι με αυτό το νούμερο μπρος και πίσω, θα με πάρει ο διάολος; Η θα έλθει μέσω εμού στην Γή; Πως; Τι με εμποδίζει το νούμερο να αντιταχθώ σε κάθε κακόβουλο σχέδιο των εχθρών της ανθρωπότητας; Δεν μπορώ φορώντας αυτό το ρούχο να πλακωθώ στον δρόμο , σε μια αντιεξουσιαστική διαδήλωση π.χ;
Λοιπόν, όπως είπα πολύς κόσμος δεν συμμερίζεται τις αντιρρήσεις στην κάρτα αυτή επειδή ακούει τέτοιες υπερφυσικές σαχλαμάρες και δεισιδαιμονίες και προ πάντων χωρίς να δίνονται εξηγήσεις για το πώς και το γιατί. Πώς να εξηγήσεις σε έναν λογικό άνθρωπο ότι δεν θέλουμε την κάρτα επειδή η Αποκάλυψη Του Ιωάννη λέει ΟΧΙ; Επειδή δεν υπάρχει εξήγηση προφανώς. Το αυτό ισχύει και αυτούς που θα ήθελαν να επιβάλουν την χρήση αυτού του συμβολικού, ας πούμε, αριθμού. Δηλαδή ακόμα και άν αναγράφεται με μεγάλα γράμματα πάνω στην ταυτότητα, τί έγινε; Θα γίνουμε αυτόματα διαφορετικοί άνθρωποι; Αν δηλαδή βάζαμε πάνω το πουλί της Χούντας, θα φέρναμε πίσω τους δικτάτορες η κάποια άλλη δικατορία; Η αν βάζαμε έναν μεγάλο Εσταυρωμένο θα πήγαιναν τα πράγματα καλλίτερα για μάς; Προφανώς τίποτα δεν θα άλλαζε σε καμμία περίπτωση. Τα σύμβολα δεν αλλάζουν τις καταστάσεις, αλλά οι πράξεις μπορούν. Ας εκλογικεύσουμε λοιπόν τις αντιρρήσεις μας. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να γίνει κάτι τέτοιο, η κάρτα εννοώ, για έναν και μόνο λόγο. Επειδή η συγκέντρωση όλων των πληροφοριών για όλους τους πολίτες, κάτι που όυτως η άλλως ένα κράτος ΠΡΕΠΕΙ να κάνει, είναι επικίνδυνο εργαλείο στα χέρια ασυνείδητων ανθρώπων. Αναλυτικότερα: Το κάθε Κράτος πρέπει να γνωρίζει όσο καλλίτερα γίνεται τους πολίτες του. Αρα συλλέγει στοιχεία, τα οποία ταξινομεί και επεξεργάζεται για να μπορεί να είναι καλλύτερο Κράτος για το καλό των ανθρώπων του. Σήμερα όλοι είμαστε φακελλωμένοι, ούτως η άλλως. Σε κάθε Δημόσια Υπηρεσία υπάρχει και ένας φάκελλος για τον καθένα μας. Δεν γίνεται διαφορετικά. Αν αυτά τα δεδομένα συγκεντρωθούν σε ένα κεντρικό σημείο (υπολογιστή) και απο εκεί με την χρήση της συγκεκριμένης κάρτας-ταυτότητας ό κάθε υπάλληλος υπηρεσίας που απευθυνόμαστε μας εξυπηρετεί καλλίτερα γιατί να μην γίνει; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Υπο τις παρακάτω προυποθέσεις:
1. Στην κάρτα δεν θα υπάρχουν εγγραφές πλήν των προσωπικών στοιχείων που αναγράφονται και σήμερα στις ταυτότητές μας.
2. Δεν θά έχει πρόσβαση η κάθε υπηρεσία η υπάλληλος σε όλα τα στοιχεία. Δηλαδή, ο υπάλληλος του Υπ. Οικονομικών (εφορία ας πούμε) θα βλέπει μόνο τα στοιχεία που αφορούν τα φορολογικά μας και τίποτα άλλο.
3. Δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία κανένας άλλος ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ. Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλουμε να δώσουμε κάποια στοιχεία σε ιδιωτικές εταιρείες πχ τράπεζες, ασφαλιστικές, ιδιωτικές κλινικές η για την εύρεση εργασίας κάποιες φορές.
4. Για την διαφύλαξη και ασφάλεια αυτών των στοιχείων θα πρέπει να οριστεί κάποια ανεξάρτητη Αρχή μη εξαρτόμενη απο κόμματα αλλά απο ανώτερους δικαστικούς λειτουργούς και τεχνοκράτες, όλα θα είναι ψηφιακά βλέπετε, και διαθέσιμα σε ένα τεράστιο δύκτιο.
5. Σε καμμία περίπτωση τα στοιχεία αυτά δεν θα μπορούν να διατεθούν σε εκτός Ελλάδος Ετραίρους μας. Εννοώ Ε.Ε η όποια συμμαχία η όποια περιφερειακή κυβέρνηση η οτιδήποτε άλλο παρόμοιο.
6. Ο πολίτης θα μπορεί πάντα να έχει πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία του χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαδικασία πλήν της πιστοποίησης της ταυτότητός του.

Περιμένω σχόλια και απόψεις.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη μόνο το γεγονός οτι θα περιέχονται στοιχεία στην κάρτα άγνωστα στον ιδιοκτήτη της και γνωστά σε όποιον την ελέγχει αρκεί για να μην πάρουμε την κάρτα.
Επιπλέον με την κάρτα του πολίτη παραβιάζεται κάθε ατομική ελευθερία μας καθώς απο την κάρτα αυτή θα μπορεί το κράτος "Big Brother" να γνωρίζει τα πάντα σχεδόν για εμάς(ιατρικός φάκελος,συναλλαγές κτλ).

Anonymous said...

Ολες οι αποριες για το τι συμβαινει τωρα και τι ερχεται σε ενα βιντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=OX8bv0o70UI

Για οποιον αντεχει!

Anonymous said...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ανταπαντήσω λοιπόν. Θα επαναλάβω μάλλον κάποια πράγματα που έγραψα προηγουμένως.
Το (κάθε) κράτος ΠΡΕΠΕΙ να συγκεντρώνει στοιχεία για τους πολίτες του. Οσο το δυνατόν περισσότερα. Και να τα χρησιμποποιεί για να κάνει καλλίτερα την δουλειά του. Δηλαδή την εξυπηρέτηση των πολιτών του. Αν τα χρησιμοποιεί διαφορετικά, τότε υπάρχει το πρόβλημα.
Είμαστε λοιπόν φακελωμένοι ήδη. Σε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά. Αν αυτά τα στοιχεία συγκεντρωθούν σε ένα σημείο, φυσικό η ψηφιακό, τι θα αλλάξει; Τι πρέπει να εξασφαλίσουμε; Την σωστή χρήση αυτών των στοιχείων και την δρακόντεια φύλαξή τους απο κακόβουλα συμφέροντα.
Οι κάρτες, όλων των ειδών, είτε μαγνητικές είτε με επεξεργαστή
δεν μπορούν εκ φύσεως να ποθηκεύσουν πολλά δεδομένα. Τόσα όσα χρειάζονται για τον πλήρη φάκελο ενός ατόμου. Οπότε δεν συζητάμε για τίποτα περισσότερο εκτός των προσωπικών στοιχείων. Την ηλεκτρονική μας ταυτότητα δηλαδή. Οχι τον φάκελό μας. Αυτός θα βρίσκεται σε κάποιον super server. Τα τερματικά μηχανήματα με την εισαγωγή της κάρτας θα δίνουν στον υπάλληλο τα στοιχεία που ζητάει. Τα τερματικά μπορεί να είναι ενσύρματα η ασύρματα. Δηλαδή μπορεί ο τροχονόμος στον δρόμο όπως και η γραμματεία του νοσοκομείου π.χ να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα. Εγώ λέω λοιπόν ότι ένα στοιχείο που πρέπει να διασφαλιστεί είναι αυτό. Ο τροχονόμος να μπορεί να δεί μόνο ότι αφορα τον τομέα του, και το νοσοκομείο μόνο ότι αφορά την υγεία μας.
Επίσης θα πρέπει να δοθεί η άδεια στον κάτοχο της κάρτας, μετά απο ταυτοποίηση των στοιχείων, να μπορεί να δεί ολόκληρο τον φάκελό του. Λέω για ταυτοποίηση , με κάποιο τρόπο, έτσι ώστε να μην μπορεί να έχει πρόσβαση ό οποιοσδήποτε απατεώνας η κακόβουλος κατάφερε να κλέψει μια γνήσια κάρτα. Αν δοθεί το δικαίωμα στον κάτοχο να έχει πρόσβαση απο το σπίτι του, απλά εισάγωντας την κάρτα σε κάποια συσκευή ανάγνωσης, τότε θα γίνει μπάχαλο.
Τώρα όσον αφορά την εγγραφή στην κάρτα αυτήν καθεαυτήν κρυφών στοιχείων, νομίζω ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να υπάρχει ένα στοιχείο γνησιότητας. Ενας κρυφός κωδικός, ας πούμε, έτσι ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλαστές κάρτες, όπως έγινε με τις τηλεκάρτες η τις πιστωτικές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση λέγεται ότι θα υπάρχει ένα σημείο που θα μπορεί να διαβαστεί μόνο απο τις ειδικές συσκευές ανάγνωσης. Αυτό που μέσα πο μεγενθύνσεις, αναλύσεις, αντικατοπτρισμούς και αλχημείες εμαφανίζει τον περιβόητο αριθμό του κτήνους. Αυτόν τον αριθμό, με την ευκαιρία, λόγω της μορφής του, μπορεί να τον ανακαλύψει κανείς σχεδόν παντού. Ακόμα και στα άμφια των ιερέων.
Κοιτάξτε, ένα κατσαβίδι μπορεί να βιδώσει μια βίδα τό ίδιο εύκολα με το να σκοτώσει κάποιον. Δεν θα βγάλουμε τα κατσαβίδια απο την ζωή μας για αυτό. Το ίδιο ισχύει για κάθε εργαλείο. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι η χρήση των μέσων και τεχνολογιών και επιστημών, όχι η ύπαρξή τους. Η πυρηνική ενέργεια σήμερα παράγει το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας του πλανήτη. Εχει κατασκευάσει όμως και τα ισχυρότερα όπλα. Τι πρέπει να κάνουμε; Να σταματήσουμε την πρόοδο η να την ελέγξουμε;
Το ίδιο και εδώ, στο θέμα της κάρτας. Πρέπει να διασφαλίσουμε, να απαιτήσουμε δηλαδή την σωστή χρήση της συγκέντρωσης αυτών των στοιχείων. Διαφορετικά ας ξαναγυρίσουμε στο χαρτοβασίλειο του 1960 και ας πετάξουμε και τις τηλεοράσεις, και τα computers απο τα σπίτια μας γιατί χρησιμοποιούνται και για άσχημους σκοπούς. Εμείς όμως είμαστε εδώ και γράφουμε την γνώμη μας χάρις στο ισχυρότερο εργαλείο όλων των εποχών. Το internet.
Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.
Κώστας

Anonymous said...

Το σχετικό video δεν μας λέει κάτι καινούργιο. Ολα αυτά είναι γνωστά για όποιον ΔΕΝ παρακολουθεί τηλεόραση. Τι χρειαζόμαστε λοιπόν; Η πρόοδος δεν μπορεί να σταματήσει. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Διαφορετικά αυτοί οι σκοτεινοί και διεστραμένοι κύκλοι θα συνεχίσουν να χρησημοποιούν την επιστήμη για τα άθλια σχεδιά τους. Δεν καταργούμε τις επιστήμες και δεν σταματάμε την πρόοδο. Προσπαθούμε να τις φέρουμε στον σωστό δρόμο της υπηρεσίας του ανθρώπου και του περιβάλοντος. Η καταδίκη της επιστήμης και της προόδου για να μην χρησιμοποιηθούν εναντίον μας θυμίζει Ιερά Εξέταση. Δεν σκοτώνουμε την επιστήμη, αλλά τους εκμεταλευτές της. Ποιό όπλο έχουμε; Την ενημέρωση. Ολο το κόλπο βασίζεται στην παθητική μας στάση και την αποδοχή απο μέρους μας των παγίδων που στήνουν. Ας χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη εναντίον τους. Το μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης και ελεύθερο ακόμα είναι το Ιντερνετ. Χρησιμοποιήστε το όχι για την δική σας ενημέρωση μόνο αλλά και για την διάδοση των ιδεών. Γίνετε ενεργοί χρήστες. Δεν είναι δύσκολο. Αρκεί να σταματήσετε να βλέπετε τηλεόραση και να τρέχετε στα γήπεδα. Δουλέψτε για το μέλλον των παιδιών σας. Μιλήστε, ενημερώστε και ενημερωθείτε. Διαβάστε ρε γαμώτο και κάτι άλλο εκτός απο καταλόγους πολυκαταστημάτων και αθλητική σαβούρα. Δεν θα σας πειράξει.
Κώστας

Anonymous said...

Αντιγράφω σημερινή ανάρτηση από liako.gr

Για να μην πω πολλά και δεν κάθονται οι πολλοί να τα διαβάσουν, οι οδηγίες του ΔΝΤ με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων, σχολείων κτλ, για περικοπές εξόδων, θέλουν να επιφέρουν τις εξής εξελίξεις:

1) Η ζωή στην ύπαιθρο θα γίνει αφόρητη.

2) Οι πάντες θα μετακομίσουν στις πόλεις που θα μετατραπούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

3) Στις πόλεις οι πάντες θα ελέγχονται εύκολα και άμεσα αριθμοποιημένοι με την κάρτα του πολίτη που θα την παίρνουν ΑΚΌΜΗ και τα ανήλικα.

4) Οι ασχολούμενοι με την γεωργική παραγωγή και την κτηνοτροφία θα λιγοστέψουν και στο τέλος θα τρώμε μόνο κρεατόμαζες και έτοιμα μεταλλαγμένα , που θα έρχονται συσκευασμένα, από βιομηχανίες μεταλλαγμένων τροφίμων και θα τα αγοράζουμε μόνο από τα σούπερ μάρκετ.

5) Οι ιδιοκαλλιέργειες, δηλαδή οι καλλιέργειες για ιδία χρήση, σύντομα θα απαγορευθούν μαζί με τα βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής.

6) Όλες οι ιδιωτικές εταιρείες αλλά και οι αγροτικές επιχειρήσεις θα κλείσουν, επειδή το κράτος δεν πληρώνει τα χρήματα που τους χρωστά από την επιστροφή ΦΠΑ.

Οδηγούμαστε σε μέγα σκότος. Αυτά που κορόϊδευαν κάποιοι γραφικοί που δεν πιστεύουν ούτε σε ιερά ούτε σε όσια, ακόμη και με τις προφητείες για τον επερχόμενο πόλεμο Ιαπωνίας Ρωσίας, έρχονται με ταχύτητα πλέον.

Ζητείστε τη βοήθεια του Θεού, όσοι θυμάστε ότι υπάρχει και ζητείστε τα ρέστα από αυτούς που ψηφίσατε, αφού φαίνεται, ακόμη και χωρίς να έχουν κακή πρόθεση, να μην μπορούν να αντιληφθούν τι συμβαίνει γύρω μας.

Βλέπετε, δεν άκουγαν ή κορόϊδευαν, εκείνον τον "γραφικό" Λιακόπουλο που ακολουθώντας το στενό, ανηφορικό και μοναχικό μονοπάτι της αλήθειας, φώναζε και κανείς δεν τον άκουγε.

Anonymous said...

Αυτά επέρχονται με γρήγορους ρυθμούς μάλιστα. Αντίδραση τώρα. Οχι σε συγκεκριμένα μέτρα και νόμους αλλά στο κατεστημένο πολιτικό σύστημα. Μην συμβιβάζεστε με παραμυθάκια πληρωμένων "προοδευτικών" εκ δεξιών η εξ αριστερών. Ειναι όλοι, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ στό κόλπο. Θέλουμε να καταστείλουμε αυτήν την πρωτοφανή δικτατορία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει. Θέλουμε ένα κράτος που να δουλεύει για το γενικό συμφέρον και μία κυβέρνηση που να υπηρετεί τον πολίτη, τον άνθρωπο.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει στον άνθρωπο να παράγει ο ίδιος την τροφή του. Ειναι ΦΥΣΙΚΟ και αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκμεταλεύεται αποκλειστικά τους πόρους που η φύση δίνει χωρίς διακρίσεις. Ηλιος, νερό, αέρας ανήκουν σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Ειναι ΦΥΣΙΚΟ μας δικαίωμα να αναπνέουμε, να πίνουμε και να ποτίζουμε, και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια του Ηλιου. Ειναι ΦΥΣΙΚΟ μας δικαίωμα να προστατεύουμε την ζωή και την υγεία μας.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Anonymous said...

Θα μου επιτρέψετε εδώ να συνοψίσω, μετά πο μερικές απουσίας λόγω γρίπης, τις απόψεις μου σχετικά με την κάρτα:
Ναι στην τεχνολογία υπο την προυπόθεση της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των πολιτών.
Εξασφάλιση του απορρήτου των πληροφοριών έναντι οποιονδήποτε πλήν του κατόχου και των κρατικών λειτουργών.
Εξασφάλιση αυτών των όρων απο Αρχή ανεξάρτητη απο πολιτικά κόματα η ιδιωτικά συμφέροντα.
Μη τροποποίηση η επέκταση του συστήματος σε άλλους τομείς πλήν της ΝΟΜΙΜΗΣ συλλογής στοιχείων.
Αρση όλων των παράνομων και αντισυνταγματικών περιορισμών στην χρήση μετρητού χρήματος. Το χρήμα δεν πρέπει και δεν μπορεί να νοηθεί σαν μέσον συναλλαγής εάν δεν είναι φυσικό. Το "λογιστικό" η "πλαστικό" χρήμα είναι επιλογή του καθενός και δεν είναι υποχρέωση.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails