Thursday, February 3, 2011

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Όποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα είναι Χούλιγκαν και Κλέφτης! - Οι αστυνομικοί θα κόβουν κλήσεις στους αντισημίτες!

Οι Εβραίοι της Ολλανδίας θέλουν γρηγορότερες ποινές για τους «αντισημίτες» και αρνητές του Ολοκαυτώματος...


ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – Εβραϊκές οργανώσεις στην Ολλανδία ζήτησαν την Τετάρτη ταχύτερη τιμωρία για τους αρνητές του Ολοκαυτώματος, ενώ η Βουλή συνεδρίαζε για το πως θα καταπολεμήσει την άνοδο του αντισημιτισμού στην Χώρα.




Ανάμεσα στα άλλα μέτρα, μια εβραϊκή οργάνωση ομπρέλαείπε οτι θέλει οι αρνητές ολοκαυτώματος να τιμωρούνται σύμφωνα με τους νόμους που υπάρχουν για μεθυσμένους οδηγούς, κλέφτες και χούλιγκανς του ποδοσφαίρου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν δύσκολο για έναν αστυνομικό να δώσει ένα πρόστιμο σε παραβάτες με αυτές τις αναφορές», είπε ο Ρόνυ Ναθάνιελ του Κέντρου Πληροφορίας και Τεκμηρίωσης στο Ισραήλ, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη.

Ο Βαν Κλαβέρεν του κόμματος της Ελευθερίας ήταν σκπετικός για την πρόταση της «γρήγορης τιμωρίας»: ο ηγέτης του του κόμματός του ο Γκίρτ Γουϊλντερς βρίσκεται σε δίκη για θέματα διακρίσεων.

Οι αρνητές του Ολοκαύτωματος θα πρέπει να στέλντονται απευθείας στον ψυχίατρο, όχι στους δικαστές», είπε ο Κλαβέρεν.

http://news.yahoo.com/s/ap/eu_netherlands_anti_semitism;_ylt%3DAoKVEqdFxOlVsDiG4fnvLlCs0NUE;_ylu%3DX3oDMTQwNDNwcHBrBGFzc2V0A2FwLzIwMTEwMjAyL2V1X25ldGhlcmxhbmRzX2FudGlfc2VtaXRpc20EY2NvZGUDbW9zdHBvcHVsYXIEY3BvcwM2BHBvcwMzBHB0A2hvbWVfY29rZQRzZWMDeW5faGVhZGxpbmVfbGlzdARzbGsDZHV0Y2hqZXdzd2Fu

3 comments:

Anonymous said...

Αυτό δηλώνει φόβο. Μάλλον βλέπουν τους Ευρωπαίους να αντιδρούν άσχημα και βιάζονται να τους επαναφέρουν στον "σωστό δρόμο". Αδέρφια μην το βάζετε κάτω. Ενάντια στο σιωνιστικό σκοτάδι και τα κακά που κρύβει. Το μόνο αντίδοτο είναι Ο Ελληνισμός.

Anonymous said...

Το επόμενο που θα ζητήσουν είναι να καίνε τους αρνητές στο Άουσβιτς και στο Νταχάου.
ΜΟΛΩΜ ΛΑΒΕ!!!

Anonymous said...

Το ίδιο ισχύει πλέον και στην Χώρα μας; Πέρασε το σχετικό νομοσχέδιο Καστανίδη;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails