Wednesday, June 1, 2011

Υπερ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης ο Εβραίος εμπνευστής των Αγανακτησμένων

Σ.Α: Κάποιοι θα πούν οτι δεν μπορεί να είναι και αυτό το "κίνημα" χειραγωγημένο απο τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές...Οτι είναι υπερβολικό. Όμως τα στοιχεία δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης.


Ο 93χρονος Εβραίος εκ Γερμανίας  Stéphane Hessel είναι ο εκδότης του βιβλίου «Ιndignez-vous!»(=Αγανακτήστε) το οποίο πουλάει εκατοντάδες χιαλιάδες αντίτυπα και αποτέλεσε τη "σπίθα" για τα κινήματα των απανταχού "Αγανακτησμένων".







Ο στόχος

Που στοχεύει όμως ο 93χρονος «επαναστάτης»; Προς ποια κατεύθυνση επιδιώκει να σπρώξει τη Νέα Γενιά και ποια σκοτεινά συμφέροντα εξυπηρετεί;

Η εκδότρια του «Ιndignez-vous!» Σιλβί Κροσμάν, πρώην δημοσιογράφος του «Μonde», είπε τα εξής, αναφερόμενη στην τεράστια επιτυχία που είχε η έκδοση: «Δεν το περιμέναμε με τίποτε. Έχουμε συνηθίσει σε ένα τιράζ λίγων εκατοντάδων και τώρα ξαφνικά πουλάμε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα. Μόλις βάλαμε μπροστά τη δεύτερη έκδοση, άλλες 200.000 βιβλία». Και εξηγεί: «Βλέπω το βιβλίο ως μια νέα,επικαιροποιημένη, εκδοχή της έκκλησης για αντίσταση που απηύθυνε ο Ντε Γκωλστην ιστορική ομιλία του από το Λονδίνοτον Ιούνιο του1940».
Το βιβλίο του διαβάζεται σαν διάλογος μεταξύ του ιδίου και του δημοσιογράφου Ζιλ Βαντερπόοτεν. Ο τίτλος του “Αγανακτήστε” είναι και το κεντρικό μήνυμα του 93χρονου: ο Στεφάν Εσέλ καλεί τους νέους να δραστηριοποιηθούν, να βγουν από την απάθεια, να ενωθούν και να διαμαρτυρηθούν για τα κακώς κείμενα που βλέπουν γύρω τους και, όπου μπορούν, στον άμεσο περίγυρό τους, να δημιουργήσουν και κάτι καινούριο. “Πολιτικοί, οικονομικοί ηγέτες και διαχειριστές, πειθαρχήστε! Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια“, γράφει ο Εσέλ τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ως προπομπός μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, περισσότερο ακόμη και μετά το τέλος του πολέμου το 1945, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες προκήσεις της παγκόσμιας δικαιοσύνης, της δικαιοσύνης στην οικονομία, και της προστασίας του πλανήτη μας. Ειδικά σε αυτό το πεδίο μπορείς να δραστηριποιηθείς πλέον μόνον ως παγκόσμια οργάνωση“.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος του ΟΗΕ

Για τον Στεφάν Εσέλ μόνον τα ΗΕ είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος: τη βία, την περιβαλλοντική καταστροφή, την κατάπτωση των ηθών, το οικονομείν που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό θεωρεί αναγκαία την ίδρυση μίας περιβαλλοντικής οργάνωσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ, στην οποία θα πρέπει να υπαχθούν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, το ΔΝΤ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. “Η υπερεκμετάλλευση του πλανήτη μπορεί να σταματήσει εάν το θέλουν πραγματικά όλοι“:
Όλα εξαρτώνται από το εάν οι ισχυρότερες χώρες θέλουν πράγματι να αξιοποιήσουν το όπλο που λέγεται ΟΗΕ. Το άρθρο 71 αναφέρεται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) οι οποίες έχουν γνωρίσει πρωτοφανή ανάπτυξη τα τελευταία 30 χρόνια. Ή τα κράτη θα γίνουν πιο έξυπνα από ότι είναι σήμερα, θα συνεργαστούν επιτέλους και θα αξιοποιήσουν τον ΟΗΕ όπως πρέπει ή εάν δεν το κάνουν, θα μπορούσαν να ενταθούν οι πιέσεις από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις προκειμένου να αναγκαστούν οι χώρες – μέλη να αντιδράσουν“.

Σ.Α: Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με τα στοιχεία απο το "Money Masters" στο οποίο ντοκυμαντέρ αναφέρετε οτι ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε απο τους Διεθνείς Εβραίους Τραπεζίτες με σκοπό να οδηγηθεί η ανθρωπότητα σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ο Εβραίος Hessel καλεί τους ηγέτες να αφήσουν τα εθνικά σύνορα. Και αυτοί γιατί να μην το κάνουν όταν οι περισσότεροι απο αυτούς είναι Εβραίοι στην καταγωγή;

Εδω μιλάμε για στημένο σχέδιο που θα οδηγήσει σε μια Δίκαιη Παγκόσμια Κυβέρνηση που οι διοικούντες θα είναι στην πλειοψηφία τους Εβραίοι ή κρυπτο-Εβραίοι....

Με πηγές απο wikipedia και http://citypress-gr.blogspot.com

9 comments:

Anonymous said...

Νομίζεις πως τον κόσμο που πάει στο Σύνταγμα τον ελέγχει κανένας εβραίος; Δε νομίζω. Ας σταματήσουμε να βλέπουμε πανού φαντάσματα. Το ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται είναι θετικό. Και να προσπαθήσουν κάποιοι να το εκμεταλλευτούν, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα τους βγεί.

I.Skouroliakos said...

Τα Πρωτόκολλα της Σιών.
Από την εποχή που τα Πρωτόκολλα πρωτοεμφανίστηκαν στην αρχή του 20ου αιώνα, οι πρώτοι τους εκδότες έφεραν αμφισβητούμενης αξίας και συχνά αντικρουόμενες αποδείξεις σχετικά με το πώς έφτασε στα χέρια τους αντίγραφο του αυθεντικού κειμένου.

Τα Πρωτόκολλα προτείνουν συνοπτικά ένα σχέδιο για μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυριαρχία. Σε πρώτη ανάγνωση φαίνονται ως μακιαβελικό πρόγραμμα -ένα είδος εσωτερικού υπομνήματος- για μια ομάδα ατόμων που έχει αποφασίσει να επιβάλει μια νέα παγκόσμια τάξη, κρατώντας για τον εαυτό της τον ρόλο του κυρίαρχου ηγέτη. Το κείμενο υποστηρίζει μια συνωμοσία αφιερωμένη στην αναταραχή και την αναρχία, στην ανατροπή ορισμένων καθεστώτων, στη διείσδυση στον Ελευθεροτεκτονισμό και άλλους τέτοιους οργανισμούς, για την απόκτηση του απόλυτου ελέγχου επί των κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών οργανισμών του δυτικού κόσμου. Οι ανώνυμοι συγγραφείς των Πρωτόκολλων δηλώνουν ρητά τη χειραγώγηση ολόκληρων λαών «σύμφωνα με ένα πολιτικό σχέδιο», το οποίο κανείς δε γνωρίζει στο σύνολό του εδώ και αιώνες.

Εξετάζοντας κανείς τα Πρωτόκολλα που είναι γραμμένα σίγουρα πριν το 1905 διαπιστώνει μια λεπτομερή πρόβλεψη των γεγονότων που συνέβησαν μετά από εκείνη τη χρονολογία. Τα σχέδια για την λεηλάτηση μιας χώρας μέσω μιας Κεντρικής Τράπεζας, για παράδειγμα, αποτελούν σχεδόν πιστή περιγραφή του FEDERAL RESERVE, που ήλεγξε την οικονομία των ΗΠΑ μετά το 1913. Το ίδιο και με τα σχέδια της παγκόσμιας ηγεμονίας που βρίσκουν σήμερα έκφραση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στον ρόλο των Ηνωμένων Εθνών και του ΝΑΤΟ.

xfilesgr: για να μην σε κουραζω αλλο, ξερεις τι αλλο εγραφαν τα πρωτοκολλα? για την σημερινη εξεγερση παγκοσμιος...! γραφουν επισεις οτι οι πολιτικες δυναμεις των καιρο εκεινο θα ειναι αδυναμες.

ελπιζω φιλε αντιπληροφορηση να εχεις καταλαβει οτι το παιχνιδι ειναι χαμενο. σου ειχα πει πραγματα πέρυσι που τα βλεπουμε φετος. ολα ειναι στημένα. οποιος δεν πιστευει, θα ζηση την πραγματικοτητα.

με εκτιμηση
Γ.Σ

I.Skouroliakos said...

Πρωτοκολλα της σιων 1906

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 2: οι αρχοντες, που θα τους εκλεγουμε εμεις από την ταξη του λαου αναλογα με το δουλικο τους χαρακτηρα, δεν θα είναι προσωπα προετοιμασμενα για την διακυβερνηση της χωρας…

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΛΩΣΗ 01/06/2011: «Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο,απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιοαδύναμα από ό,τι παλαιά. Πέρα δηλαδή από τις ενδογενείς τους ατέλειες, που πρέπει και αυτέςνα αλλάξουν για να αντιμετωπιστούν, αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες και από τιςαδυναμίες ενός παγκόσμιου ή περιφερειακού συστήματος»

Anonymous said...

Έλεος πια με αυτή την αηδία που την αναπαράγουν όλα τα Blogs εδώ και δύο εβδομάδες. Τόσο πολύ ενοχλεί το σύστημά σας η εξέγερση των λαών; Ψάξτε λιγο περισσότερο την αυθεντικότητα αυτής της ανάρτησης και θα βρειτε ένα σωρό ψέμματα. Σας το εγγυώμαι!!!
Εξ άλλου, όποιος πάει στις συγκεντρώσεις το κάνει επειδή κάποιο άγνωστο γεροντάκι 93 χρόνων έγραψε ένα βιβλιαράκι, ή επειδή αισθάνεται μέσα του ότι του κλέβουν το μέλλον;
Για τόοοοοοσο ηλίθιους μας περνάτε όλοι εσείς που υπηρετείτε το σύστημα;
Δεν πιάνει πια η βρώμικη προπαγάνδα σας, όσο κι αν προσπαθείτε. Βρίσκεται θύματα, τα ανίδεα blogs για να διαβρώσετε την αυθόρμητη έξοδο των λαών στους δρόμους. Ο κόσμος όμως έχει αρχίσει και αφυπνίζεται. Στην Ισπανία ήδη γελούν με αυτή την ανάρτηση. Καιρός να αρχίσουμε να γελάμε κι εμείς και να στείλουμε αυτόν που την κυκλοφόρησε, πίσω στο αφεντικό του.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αγαπητέ αναγνώστη ουδέποτε είπαμε οτι μας ενοχλεί η αντίδραση του κόσμου.Το αντίθετο.
Εμείς τόσα χρόνια για αυτό δημοσιεύουμε όλα αυτά τα στοιχεία και αφιερώνουμε το χρόνο μας στην έρευνα
και διάδοση της πληροφορίας.
Όμως επειδή έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και οτι οι
σημερινοί Κοσμοκράτορες κατα καιρούς εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση του κόσμου ενάντια
στην κατάσταση που οι ίδιοι οι Κοσμοκράτορες έφεραν την ανθρωπότητα,λέμε πως πρέπει να έιμαστε
προσεκτικοί σχετικά με το ποιο κίνημα είναι αυθεντικό και ποιο όχι.
Επειδή έχουν ανθρώπους τους σε όλα τα καίρια πόστα μπορούν να εισχωρήσουν σε οποιοδήποτε κίνημα
και να το κατευθύνουν προς την κατεύθυνση που θέλουν αυτοί.
Οι Επικυρίαρχοι γνωρίζουν εδω και χρόνια οτι η ανθρωπότητα πρόκειται να ξεσηκωθεί εναντίον των πολιτικών που
ακολουθούν.Εχει κάνει και σχετική έρευνα το ίδρυμα Ροκφέλερ.
Οι άνθρωποι που πάνε στις συγκεντρώσεις όντως πάνε γιατί αισθάνονται αδικημένοι.
Το επικίνδυνο είναι οτι οι Κοσμοκράτορες μπορεί να κατευθύνουν την εξέγερση προς δικό τους όφελος.
Προς την δημιουργία δηλαδή μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
Είναι γελοίο να μας κατηγορείς ότι είμαστε μέρος του συστήματος όταν έχουμε δημοσιεύσει χιλιάδες
άρθρα εναντίον αυτού.Το συγκεκριμένο βιβλιαράκι μην ξεχνάς οτι πουλά εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα
σε μερικές μέρες....

Anonymous said...

Έγω ένα έχω να ανταπαντήσω στην απάντηση που μου δώσατε, πιο πριν.
Ότι έχετε για πολύ αφελή τον κόσμο που κατεβαίνει στις πλατείες.
Σας είπα να ψάξετε λίγο παραπάνω το κειμενάκι που αναρτήσατε, αλλά μάλλον δεν το κάνατε, αν κρίνω από την εμμονή να λέτε ότι το βιβλιαράκι αυτό πουλάει εκατομμύρια.
Να διευκρινίσω και κάτι τελευταίο: Δεν σας κατηγορώ ως προβοκάτορες. Μόνο ως ημιμαθείς...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Αν έχεις στοιχεία που απορρίπτουν τα δικά μας στείλε τα για να μας βοηθήσεις...

Anonymous said...

Σίγουρα οι χιλιάδες άνθρωποι που συρρέουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ως αγανακτισμένοι δεν είναι υπέρ μιας παγκοσμίου διακυβέρνησης, και μάλιστα γνωρίζω πολύ ευσεβείς χριστιανούς που είναι εννοείται κατά της κάρτας του πολίτη κλπ που κατεβαίνουν στους αγανακτισμένους. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως είναι τα γεγονότα, είτε μέσω δντ, είτε μέσω αγανακτισμένων, όλοι οι λαοί οδηγούνται στο να αποδεχτούν μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Οι καιροί που ζούμε είναι πονηροί, βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, στο οποίο είτε επιλέξουμε την μία οδό είτε την άλλη, θα καταλήξουμε σε παγκόσμια κυβέρνηση.

Anonymous said...

θα ήθελα να πληροφορήσω τον αρθρογράφο ότι καλό θα είναι πριν δημοσιεύει να κοιτάει τις πηγές του.¨εχω στα χέρια μου το βιβλίο του Εσσελ και δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ το απόσπασμα που παρατίθεται περί 'εγκατάλειψης των εθνικών συνόρων'. ¨οσο για τα περι έβραίων κτλ. παραθέτω αυτολεξεί απόσπασμα από το βιβλίο 'Σήμερα η αγανάκτηση μου αφορά την Παλαιστίνη...Κοιτάξτε πού οδήγησαν τη χώρα μας οι ηγέτες της, ξεχνώντας τις θεμελιώδεις αξίες του ιουδαισμου'. Υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο για τα αποτρόπαια εγκήματα των εβραίων κα΄τα των παλαιστινίων. Νομίζω οτι πρέπει τουλάχιστον να υποστηρίξετε καλυτερα τις θέσεις σας , αν όχι να πάψετε να παραπληροφορείτε τον κόσμο.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails