Tuesday, September 6, 2011

Ποιοί κρύβονται πίσω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων;


Σ.Α: Παρακολουθήστε προσεκτικά τα βίντεο που έχουμε τοποθετήσει σαν παραπομπές. Περιέχουν πρωτότυπα και πολύ σημαντικά στοιχεία..Στείλτε τα σε φίλους και γνωστούς ώστε όλοι να μάθουν που κρύβονται πίσω απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τα τελευταία 10 χρόνια το διαδίκτυο είναι γεμάτο απο αναφορές στην «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Εκατομμύρια άνθρωποι είναι εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και παλεύουν εναντίον της σε πνευματικό επίπεδο. Εκεί παίζεται άλλωστε και ο πόλεμος.

Ποιοί είναι όμως οι πραγματικοί δημιουργοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που μένουν στο παρασκήνιο και κρύβουν την δράση τους επιμελώς;

Ενας κατάλογος με τους κεντρικούς τραπεζίτες έχει διαρρεύσει εδω και χρόνια:

1. Rothschilds of London(εβραϊκής καταγωγής)
2. Lazar Brothers of Paris(
εβραϊκής καταγωγής)
3. Israel Moses Seif of Italy(
εβραϊκής καταγωγής)
4. Warburg Bros of Hamburg(
κρυπτοεβραίοι)
5. Lehman Brothers of New York(
εβραϊκής καταγωγής)
6. Kuhn Loeb of New York(
εβραϊκής καταγωγής)
7. Chase Manhattan of New York(Morgan)(
πράκτορες των Ρόθτσιλντ και συνεργάτες των Ροκφέλερ)
8.
Goldman Sachs of New York(εβραϊκής καταγωγής)

Οι Rothschild που ηγούνται την Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχουν εβραϊκή καταγωγή την οποία οι ίδιοι έχουν δηλώσει, παρουσιάζονται όμως απο τα μεγάλα ΜΜΕ που ελέγχουν σαν «Βρετανοί», «Γάλλοι», «Γερμανοί» κτλ..

Οι Rothschild είναι αυτοί που εξαγόρασαν με απάτη την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας και φρόντισαν για την δημιουργία της FED, της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ. Υπάρχουν αναφορές στο «The Money Masters»(http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html), για τους Rothschild οτι πήγαν στις ΗΠΑ κρυφά μαζί με τους υπόλοιπους Εβραίους τραπεζίτες της Ευρώπης προκειμένου να δημιουργηθεί η τράπεζα που έκλεψε στην συνέχεια τον πλούτο των Αμερικανών.

Οι Ρόθτσιλντ είχαν ήδη πάει στην Κίνα το 1830 και είχαν στήσει μια εταιρεία εμπορίου χρυσού και αργύρου στην Σανγκάη οργανώνοντας απο το παρασκήνιο το τραπεζικό σύστημα της Κίνας.

Πριν απο 150 χρόνια ανεξάρτητοι ερευνητές υπολόγισαν οτι ο μισός πλούτος της Γης ανήκε στους Rothschild (http://youtu.be/20dpHsRl_ZI). Πριν απο 10 περίπου χρόνια οι εταιρείες τους υπολογίστηκαν σε 4500, εκ των οποίων 1500 διοικητικές.

Όπως καταλαβαίνετε η επιρροή των Ρόθτσιλντ και των υπόλοιπων εβραϊκών οικογενείων που ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων στις απανταχού κυβερνήσεις είναι τεράστιος.

Το ίδιο το Ισραήλ ιδρύθηκε εξ' ολοκλήρου με τα χρήματα που οι Ρόθτσιλντ είχαν μαζέψει χρηματοδοτώντας όλους τους πολέμους των τελευταίων 200 ετών και ληστεύοντας στην κυριολεξία τους Ευρωπαίους μέσω του δανεισμού. Δείτε το σχετικό βίντεο(http://www.youtube.com/watch?v=1IGam7PAE0Y).



Στην πραγματικότητα οι Ρόθτσιλντ είναι οι ιδιοκτήτες όλου του πλούτου των Τραπεζιτών και οι υπόλοιποι απλοί διαχειριστές έχοντας ένα μικρό μερίδιο στην κατοχή τους, όπως ο Τζόρτζ Σόρος, ο J.P. Morgan κ.α. Να θυμίσουμε ότι όταν πέθανε ο J.P Morgan και ανοίχτηκε η διαθήκη του αποκαλύφθηκε οτι κατείχε μόνο το 10% της υποτιθέμενης περιουσίας του.

Οι Ροκφέλερ είναι η μεγαλύτερη οικογένεια Τραπεζιτών στις ΗΠΑ και η δεύτερη στον πλανήτη μετά τους Rothschild. Λεπτομέρειες για τις οικογένειες τραπεζιτών που ελέγχουν τον πλανήτη θα διαβάσετε στο ντοκυμαντέρ «The Money Masters».

Οι Ροκφέλερ είναι «μαράνος», Εβραίοι δηλαδή απο την Ισπανία που κρύβουν την καταγωγής τους. Διαβάστε εδω σχετικά με την εβραϊκή καταγωγή των Ροκφέλερ(http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_9511.html).

Στο ίδιο ντοκυμαντέρ παρουσιάζονται οι οκογένειες που ελέγχουν τον πλούτο της ανθρωπότητας μέσω των κεντρικών τραπεζών στις οποίες είναι οι ίδιοι μεγαλομέτοχοι και μέσω του δανεισμού που κάνουν στα έθνη.

Τι σημαίνει όμως ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Σημαίνει την κατάρρευση των εθνών-κρατών όπως τα γνωρίζουμε σήμερα και την επιβολή ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης των λαών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αποφάσεις θα πέρνονται απο μη εκλεγμένους πολιτικούς οι οποίοι θα είναι υπάλληλοι των μόνων κερδισμένων της οικονομικής κρίσης. 

Των Κεντρικών Τραπεζιτών που αναφέραμε παραπάνω.
Οι ίδιοι Κεντρικοί Τραπεζίτες έχουν στήσει εδω και 200 χρόνια ένα δίκτυο πρακτόρων εβραϊκής κατα 90% καταγωγής το οποίο φροντίζει για την υπονόμευση των Ευρωπαϊκών κυρίως εθνών, ούτως ώστε να καταρρεύσουν οικονομικά και πολιτισμικά για να παρουσιαστούν οι ίδιοι σαν τους «σωτήρες» της ανθρωπότητας και να επιβάλλουν μια άκρως φασιστική-οργουελιανή Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ο πόλεμος που έχουν κάνει κατα καιρούς σε όποιους αντιστάθηκαν ήταν βρώμικος και αδυσώπητος.

Ολόκληρα έθνη κράτη υπέφεραν ατελείωτα προκειμένου οι Εβραίοι Κεντρικοί τραπεζίτες να επιβάλλουν τα σχέδιά τους.
Σερβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Λιβύη, Αίγυπτος, Αργεντινή, Εκουαδόρ, Παναμάς, Ρωσία, Ουκρανία...
Όποιος δεν συμμορφώνεται η απάντηση είναι εξεγέρσεις και πόλεμοι απο το ΝΑΤΟ.

Οι Κεντρικοί Τραπεζίτες που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι αυτοί που χρηματοδοτούν χιλιάδες αντιρατσιστικές οργανώσεις στην Ευρώπη για να πιέζουν ώστε οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και κοινωνίες να δεχθούν το πολυπολιτισμικό μοντέλο διακυβέρνησης που ήδη έχει οδηγήσει σε συγκρούσεις. 

Οι συγκρούσεις μεταξύ Ευρωπαίων και αλλοδαπών θα φουντώνουν ολοένα και περισσότερο με τους Μουσουλμάνους κυρίως να αρνούνται να ενσωματωθούν και να θέλουν να επιβάλλουν τον πολιτισμό τους στους Ευρωπαίους. 

Η τελική σύγκρουση που οι Εβραίοι Τραπεζίτες προωθούν θα αποδυναμώσει τα Ευρωπαϊκά Έθνη που θα αναγκαστούν μαζί με την υπόλοιπη κατακερματισμένη απο τις οικονομικές κρίσεις, ανθρωπότητα, να δεχθούν ένα Παγκόσμιο Νόμισμα, μια Πολυπολιτισμική κοινωνία και τέλος μια Παγκόσμια Κυβέρνηση μη εκλεγμένη.

Δείτε το βίντεο που αποκαλύπτει ότι Εβραίοι προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη(http://youtu.be/8oe9hokZizM).


Ο ΟΗΕ ιδρύθηκε απο τους ίδιους σαν συνέχεια της Κοινωνίας Των Εθνών που δημιούργησαν. Λεπτομέρειες για το πως δημιούργησαν την Κοινωνία των Εθνών και τον ΟΗΕ διαβάστε στο «The Money Masters»( http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/03/money-masters_15.html).

Ο ΟΗΕ εφαρμόζει τις δικές τους πολιτικές. Δεν τιμώρησε ουδέποτε το Ισραήλ παρόλο που διαπράττει απίστευτα εγκλήματα εναντίον των Παλαιστινίων. 

Αυτή είναι και η απόδειξη οτι οι Εβραίοι ελέγχουν τους οργανισμούς αυτούς.

Τα φαινόμενα λοιπόν που σπαράζουν και οδηγούν σε διάλυση την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας όπως η λαθρομετανάστευση, η οικονομική κρίση, οι πόλεμοι, το μίσος των γειτόνων μας προς εμάς οφείλονται στα βρώμικα παιχνίδια των Εβραίων Κεντρικών τραπεζιτών των οποίων ηγείται η οικογένεια Ρόθτσιλντ.

Βέβαια ο εβραϊκός λαός στην πλειοψηφία του παίζει καθοριστικό ρόλο αφού βοηθάει τους τραπεζίτες να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους με το να στήνουν χιλιάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στις υπόλοιπες χώρες που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και κατηγορούν όλους τους άλλους λαούς για ρατσισμό.

Όποιος δημόσια δηλώνει οτι οι Εβραίοι Κεντρικοί Τραπεζίτες ελέγχουν τον πλούτο της ανθρωπότητας κατηγορείται απο της ΜΚΟ του Σόρος σαν «αντισημίτης» και σε πολλές χώρες οδηγείται και στην φυλακή ακόμη.

Στείλ’τε το παραπάνω άρθρο σε φίλους και γνωστούς ώστε όλοι να μάθουν την αλήθεια για το ποιοί προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Δεν είναι οι «Αμερικανοί», ούτε οι «Βρετανοί», ούτε οι «Γερμανοί».

Οι λαθρομετανάστες δεν είναι αυτοί που πρέπει να κυνηγηθούν. Αυτοί είναι ήδη κυνηγημένοι απο την πολιτική των Εβραίων Τραπεζιτών. Οι Εβραίοι τραπεζίτες στοχεύουν ακόμη μια φορά στο να μας οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους λαθρομετανάστες μέσα στην Ευρώπη.

Για αυτό άλλωστε οι Αλβανοί π.χ παρόλο που τους βοηθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια και τους φερθήκαμε στις περισσότερες περιπτώσεις με σωστό τρόπο, σήμερα έχουν κάνει περιουσίες απο την δουλειά στην Ελλάδα και μας μισούν. 

Επειδή στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία και τα ΜΜΕ τα χρηματοδοτεί ο Εβραίος Σόρος, ο πράκτορας των Ρόθτσιλντ και οι νεαροί Αλβανοί διδασκονται να μισούν τους Ελληνες για να οδηγηθούμε σε σύγκρουση.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails