Thursday, October 27, 2011

Ισχυρή η παρουσία των Εβραίων και στο κίνημα "Occupy Wall Street"

Σ.Α: Είναι παντού οι "περιούσιοι"..Τόσο στις κυβερνήσεις, όσο και στα "αντικυβερνητικά" κινήματα. Όπως είπε και ο επίσης "περιούσιος" Βλάντιμιρ Ίλιτς Λένιν «Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την αντιπολίτευση είναι να την οδηγείς»..


Το κίνημα των αγανακτισμένων δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση φυσικά. Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο απο πρόσφατη συγκέντρωση αγανακτισμένων στην Wall Street ένας διαδηλωτής σηκώνει ένα πλακάτ που γράφει ότι οι Τραπεζίτες της Wall Street είναι οι ίδιοι τραπεζίτες που χρηματοδότησαν και τον Χίτλερ και αμέσως του επιτίθενται αρκετοί Εβραίοι και τον χαρακτηρίζουν ως αντισημίτη.


Για όσους δεν γνωρίζουν, η διαλυμένη μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο Γερμανία δεν θα μπορούσε αν δεν έβρισκε πολύ ζεστό χρήμα, να ανακάμψει και να πραγματοποιήσει τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το χρήμα τότε όπως και τώρα το είχαν οι Εβραίοι Τραπεζίτες της Wall Street οι οποίοι χρηματοδότησαν τον Χίτλερ πριν και αφότου ανέβηκε στην ηγεσία με 30.000.000 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα θα βρείτε στο ντοκυμαντέρ "The Money Masters".






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails