Monday, September 26, 2011

Ο αστυνομικός που συνέλαβε τους Ισραηλινούς πράκτορες λίγο μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους σπάει την σιωπή του!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Διαβάστε οπωσδήποτε και την παλαιότερη ανάρτησή μας για το "ΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ;"
Ο αστυνόμος του New Jersey υπεύθυνος για την σύλληψη των 5 Ισραηλινών που βιντεοσκοπούσαν και γιόρταζαν την ώρα που οι Δίδυμοι Πύργοι καιγόταν, έσπασε την σιωπή του και συμφώνησε να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στο American Free Press στις 16 Σεπτεμβρίου.

Καθώς οι αναγνώστες του AFP, είναι αναμφισβήτητα ενήμεροι, αυτοί είναι οι ίδιοι Ισραηλινοί που εργάζοταν υπο την διεύθυνση της Urban Moving Systems, μια εταιρεία καθρέπτης της Mossad στο επίκεντρο της Ισραηλινής συμμετοχής στις επιθέσεις της 11/9.
Ο αρχιφύλακς Scott DeCarlo δεν έχει μιλήσει ποτέ στα ΜΜΕ σχετικά με τις λεπτομέρειες της ημέρας εκείνης εκτός απο δυο εμφανίσεις 30 δευτερολέπτων σε βίντεο στο διαδίκτυο απο μη καθορισμένες πηγές. Στην πραγματικότητα, ο DeCarlo επιβεβαίωσε οτι αυτή είναι η πρώτη και τελευταία συνέντευξη που θα παραχωρήσει πάνω στο θέμα αυτό.
Ο DeCarlo αποκάλυψε στο AFP κρυφές λεπτομέρειες σχετικά με τα γεγονότα της 11/9 που τα κατεστημένα ΜΜΕ θα έπρεπε να είχαν αποκαλύψει πριν απο 10 χρόνια.
Παρόλο που δεν προβλεπόταν να εργαστεί την ημέρα εκείνη, ο DeCarlo ανέφερε οτι στάθηκε στην εθνική οδό για να αποτρέψει την κυκλοφορία στην είσοδο της Νέας Υόρκης.
«Υπήρχε επιφυλακή για ένα ιδιαίτερο βάν, ίσως γεμάτο εκρηκτικά,» εξήγησε ο DeCarlo, «που θα μπορούσε να κατευθυνόταν στην γέφυρα George Washington για να την καταστρέψει.»
Ο DeCarlo εξήγησε: «Αυτό(το ύποπτο βάν) έτυχε να έρθει προς το μέρος μας, έπιασα τον αρχιφύλακά μου (ο DeCarlo ήταν αστυφύλακας εκείνο τον καιρό) και είπα: «Κοίτα αυτό είναι το βάν που ψάχνουμε.» Δεν ήταν ακριβώς η ίδια πινακίδα κυκλοφορίας που είχε γίνει καταγγελία – διέφερε σε ένα αριθμό – αλλά είπα: «Αυτό πρέπει να είναι..είναι πολύ κοντά.»
Συνέχισε: «Το βάν ερχόταν απο το φραγμό του N.J. και προσπαθούσε να πάρει τη διαδρομή 3. Η κυκλοφορία διεξαγόταν με 2 μίλια την ώρα, οπότε σταθήκαμε μπροστά απο το βάν με τα παπούτσια, προτείναμε τα όπλα και το σταματήσαμε.»
Και οι 5 Ισραηλινοί κατάσκοποι αρνήθηκαν να βγούν απο το όχημα, οπότε ο DeCarlo αναγκάστηκε να τους βγάλει με τη βία.
«Τους ζητήσαμε να βγούν απο το βάν, αλλά δεν υπάκουσαν,» είπε. «Έτσι.. αναγκαστήκαμε να τους βάλουμε χειροπέδες και το κάναμε όσο πιο γρήγορα γινόταν.»
Το AFP ζήτησε απο τον DeCarlo  να εξηγήσει γιατί κατα την άποψή του οι Ισραηλινοί αρνήθηκαν να υπακούσουν στις εντολές. Ο DeCarlo δεν ήταν σίγουρος, αλλά ρώτησε τον αρθρογράφο «Σου έβαλαν ποτέ το πιστόλι στον κρόταφο;» (Σ.Α: Ο DeCarlo με αυτή την έκφραση εννοεί ότι οι Ισραηλινοί δεν ήταν κάτι το συνηθισμένο γιατί αν δεν είναι κάποιος ειδικά εκπαιδευμένος δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος όταν του βάζουν ένα πιστόλι στο κεφάλι. Μόνο πράκτορες παιρνούν τέτοιες δοκιμασίες και είναι σε θέση να παραμένουν ψύχραιμοι).
Ο DeCarlo περιέγραψε τι συνέβη όταν οι κατάσκοποι σύρθηκαν έξω απο το βάν. «Όταν τους βγάλαμε, ένας απο τα παιδιά που ήταν πολύ ομηλιτικός μας είπε: «Δεν είμαστε εμείς ο εχθρός σας, είμαστε φίλοι σας. Οι εχθροί μας είναι και δικοί σας εχθροί,» είπε ο DeCarlo. «Στο σημείο αυτό είπαν οτι είναι απο το Ισραήλ. Συνέχισαν να λένε ότι «Ε, είμαστε με το μέρος σας.»
Τους φέραμε μέχρι το αστυνομικό κέντρο του New Jersey σε κελιά στο Meadowlands Stadium και εκεί είναι η τελευταία φορά που τους είδα,» είπε. Σύντομα μετά το περιστατικό, το FBI αναφέρθηκε οτι ανέλαβε την υπόθεση. 
Οι 5 Ισραηλινοί κρατήθηκαν για 10 εβδομάδες, αλλά τελικά απελάθηκαν στο Ισραήλ με κατηγορίες για παραβίαση του μεταναστευτικού νόμου. Τον Νοέμβριο του 2001, εμφανίστηκαν σε μια εκπομπή στην Ισραηλινή τηλεόραση και συζήτησαν το πως βρίσκοταν στις ΗΠΑ για να «καλύψουν το γεγονός». (Σ.Αντιπληροφόρησης: Με λίγα λόγια οι Ισραηλινοί ήταν ήδη εκεί όταν έγιναν οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους..ήδη γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί για αυτό και βρίσκοταν στο σημείο..)

Αποδείξεις για τη δολοφονία μέλους της Χεζμπολλάχ από τους Σιωνιστές


Η κρατική τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε την ομολογία ενός Ιορδανού Παλαιστίνιου, ο οποίος δήλωσε πως έδωσε στο Ισραήλ πληροφορίες που συνέβαλαν στην δολοφονία του επικεφαλής στρατιωτικού αξιωματούχου της Χεζμπολλάχ, Ίμαντ Μουγνίγια, στην Δαμασκό πριν από τρία χρόνια.  
Ο 35χρονος Ιγιάντ Γιούσεφ είπε πως είχε στρατολογηθεί από το Ισραήλ το 2006, έπειτα από μια επίσκεψή του στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης. Πρόσθεσε ότι εστάλη από τους ανθρώπους που τον χειρίζονταν στις Ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών στην Δαμασκό το Φεβρουάριο του 2008 και τους μετέφερε πληροφορίες για το αυτοκίνητο του Μουγνίγια μερικές ώρες προτού ανατιναχθεί, την 12η Φεβρουαρίου. «Τους έδωσα τον αριθμό του αυτοκινήτου» είπε ο Ενάιμ στη συνέντευξη που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
Το Ισραήλ διαψεύδει ότι αναμίχθηκε στην δολοφονία του Μουγνίγια, ο οποίος βρισκόταν στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων ξένων των ΗΠΑ.
Ο Μουγνίγια φερόταν να ενέχεται στις βομβιστικές επιθέσεις, το 1983, εναντίον της αμερικάνικης πρεσβείας και των δυνάμεων των πεζοναυτών των ΗΠΑ και των Γάλλων κυανόκρανων στη Βηρυτό, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 350 άνθρωποι, και στις απαγωγές Δυτικών στο Λίβανο την δεκαετία του 1980. Το Ισραήλ τον κατηγορούσε ότι σχεδίασε τη βομβιστική επίθεση του 1994 σε εβραϊκό κέντρο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής η οποία προκάλεσε το θάνατο 85 ανθρώπων και ότι ενεχόταν στη βομβιστική επίθεση του 1992 στην ισραηλινή πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, η οποία είχε στοιχίσει τη ζωή σε 28 ανθρώπους.
 Ο Ενάιμ, ο οποίος είχε βάση την παραθαλάσσια πόλη Λαττάκεια, είπε πως εστάλη στην Δαμασκό τρεις φορές στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2008. Στις δύο πρώτες επισκέψεις του, του ζητήθηκε να εξερευνήσει μια συνοικία κοντά στις πρεσβείες του Ιράν και του Καναδά ώστε να εντοπίσει γραφεία της Χεζμπολλάχ ή της Χαμάς. 
 Στην τρίτη του αποστολή, εστάλη σε ένα δρόμο όπου είδε ένα ασημί αυτοκίνητο Pajero. Όταν έφυγε, οι Ισραηλινοί κατάσκοποι του είπαν να το ακολουθήσει και να διαπιστώσει πού πήγαινε. Αρνήθηκε, αλλά τους έδωσε τον αριθμό του. 

Saturday, September 24, 2011

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Σ.Αντιπληροφόρησης: Ένας απο τους βασικότερους στόχους που πρέπει να πετύχουν οι Διεθνείς Εβραίοι Τραπεζίτες για να επιβάλλουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση στο πλανήτη Γη είναι να επιβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα και τον πολυφυλετισμό στην ανθρωπότητα με την ακούσια θέληση της ίδιας.


Για αυτό λοιπόν οι φίλοι μας οι Εβραίοι έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες ΜΚΟ που προωθούν την πολυπολιτισμική κοινωνία στην Ευρώπη. Και μάλιστα οι ίδιοι οι Εβραίοι παραδέχονται ότι αυτοί είναι που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη. Δείτε το βίντεο που έχουμε ανεβάσει..




Ακολουθεί άρθρο απο τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ


Το λατινικό ‘In varietate concordia’ – ‘Ενότητα στην πολυμορφία’ (‘Unity in diversity’) στα αγγλικά, είναι το επίσημο μότο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).
Πρόκειται για ένα από τα νεότερα σύμβολα της Ευρώπης, παράλληλα με την ευρωπαϊκή σημαία και τον ευρωπαϊκό ύμνο.



Το ευρωπαϊκό σύνθημα για πρώτη φορά θεσπίστηκε τον Μάιο 2000.
Από τότε αυτό το σύνθημα χρησιμοποιήθηκε από αρκετούς Ευρωπαίους αξιωματούχους κατά τις ομιλίες τους στο Στρασβούργο, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, ο οποίος στις 4 Ιουλίου 2001 είχε πει: «η πραγματική μας δύναμη είναι η ‘ενότητα στην πολυμορφία’».
Παγκόσμιο Νόμισμα

Wednesday, September 21, 2011

Ο "Μεγάλος Αδελφός" και στην Νέα Ζηλανδία - Με έκτακτο νόμο επιτρέπονται οι μαγνητοσκοπήσεις ιδιωτικής κατοικίας απο την αστυνομία.


Οδεύοντας προς μια "κρυφή" Παγκόσμια Δικτατορία!

Επείγουσα αλλαγή νόμου για να παραβλέψει την απόφαση του δικαστηρίου για μυστική μαγνητοσκόπηση απο την αστυνομία


Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας σχεδιάζει να περάσει μια επείγουσα αλλαγή νόμου την επόμενη εβδομάδα για να επιτρέψει την μυστική μαγνητοσκόπηση της ιδιωτικής κατοικίας απο την αστυνομία.


Ο Πρωθυπουργός, John Key, λέει οτι χωρίς την αλλαγή αυτή, κάποιοι πολύ σημαντικοί εγκληματίες θα διαφύγουν.


Ο Key είπε εχθές ότι ο νόμος θα ψηφιστεί κάτω απο επείγουσα ανάγκη την επόμενη εβδομάδα, αφού το ανώτατο δικαστήριο αποφάνθηκε οτι τα αποδεικτικά στοιχεία απο μυστικές μαγνητοσκοπήσεις στην γη των Μαορί στην Ureweras είχαν αποκτηθεί παράνομα.


Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την μείωση των πεινών εναντίον 13 που κατηγορήθηκαν για τις επιδρομές το 2007 σε αυτό που ανέφεραν ως στρατιωτικά στρατόπεδα.


Τέσσερις κατηγορούμενοι ακόμη αντιμετωπίζουν κατηγορίες αφού το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν αρκετά σοβαρές για να επιτρέψει την χρησιμοποίηση των παράνομα συγκεντρωμένων στοιχείων.


Ο Key είπε ότι η αλλαγή του νόμου θα ίσχυε αναδρομικά οπότε στοιχεία απο μαγνητοσκοπήσεις που έχουν ήδη συλλεχθεί θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν. Αλλά αυτό δεν θα ίσχυε για την περίπτωση της Urewera, για την οποία είπε ότι πρέπει να ισχύσει η κρίση του ανώτατου δικαστηρίου.


Το δικηγορικό γραφείο του στέμματος είχε συμβουλέψει ότι σχεδόν όλα τα αντίγραφα μαγνητοσκόπησης της αστυνομίας ήταν παράνομα και η απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει περισσότερες απο 40 δίκες σε εκκρεμότητα και περισσότερες απο 50 επιχειρήσεις της αστυνομίας.
Η αστυνομία είχε σταματήσει όλες τις κρυφές μαγνητοσκοπήσεις εως ότου να αλλάξει ο νόμος.


Ο κ. Key είπε ότι η αστυνομία και η Κυβέρνηση πίστευαν πως είχαν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν κρυφά μέτρα για να συλλέγουν στοιχεία βίντεο. Αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο είπε ότι έπρεπε να γίνει διευκρίνηση στο νόμο.


Η αλλαγή θα ήταν ένα βραχυπρόθεσμο μέτρο μέχρι να περαστεί ο νόμος Αναζήτησης και Επιτήρησης στην επόμενη θητεία της Κυβέρνησης.


Ο νόμος αυτός έχει παροχές – συμπεριλαμβανομένου την ανάγκη για τα εντάλματα – για μυστική μαγνητοσκόπηση ιδιωτικής περιουσίας σε σοβαρές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου παραβάσεις όπλων.
Ο δικηγόρος και υποψήφιος των Εργατικών Michael Bott – ο οποίος αρχικά υπερασπίστηκε έναν απο τους κατηγορούμενους της Urewera – είπε ότι η αλλαγή νομιμοποίησε ενέργειες που η αστυνομία έκανε γνωρίζοντας ότι ήταν παράνομες.


«Η αστυνομία σέβεται αυτή την Κυβέρνηση όπως μια καντίνα που ποτέ δεν κλείνει. Ότι ζητήσουν θα το έχουν.»


Ο αρχηγός της Ενωσης της Αστυνομίας, ο Greg O'Connor είπε οτι ήταν μια «ουσιαστική» αλλαγή επειδή η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου θα μπορούσε να εκτροχιάσει τη σημαντική εργασία της αστυνομίας.


ΠΗΓΗ

Εβραίος και ο Ηλίας Μόσιαλος ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Elia Mossia... Μας κυβερνούν Εβραίοι και όχι Έλληνες

"Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωνμένο ΕΒΡΑΪΚΟ"....

Όλα τα ωραία ξεκινούν από το αναπάντεχο… Από το αθώο και απρόσμενο…
Είπε ο Χατζάρας στην τηλεόραση ότι ο Μόσσιαλος είναι Εβραίος και άρχισαν οι εγκάθετοι, εβραιολάγνοι να τον λοιδορούν...

Για να δούμε όμως λέει αλήθεια;

Ξεθάρεψα και άρχισα να ψάχνω τις παρέες του…. ΠΡΩΤΟΝ, και κάτι ύποπτο και βρομώδες συμβαίνει. Οι 95 στις 100 συναναστροφές του είναι κατά Τελ-Αβίβ μεριά και Χάϊφα και Τζερούσαλεμ!!!! Sarah and Thomson and Foubister and Thomas and Morel and Chantal M. and Edwards and Berensen, and Gemmill and Marin and Brogen and Permanand and Govin and Baeten and Rita and Hervey and Tamara and Merkur and Sherry and Ladurner and Allin and …..and δεν συμμαζεύεται…. ΟΧΙ, τέτοιες παρέες με Δραμινούς και Τρικαλινούς μη Εβραίους δεν του χρειαζόταν να κάνει!!!…. 



ΔΕΥΤΕΡΟ και ύποπτο επίσης: Ο Μόσιαλος είναι στα «μέσα και στα έξω» του LSE (=London School of Economics and Political Science), του κορυφαίου ιδρύματος παραπαιδείας του Λονδίνου και σύμπασας της γηραιάς Ευρώπης, πασίγνωστου για τη χορήγηση πτυχίων και μεταπτυχίων ….δι’ αλληλογραφίας!!!! Επίσης υποπτεύομαι ότι μπορεί να είναι και υποκατάστημα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γιατί η υπερπαραγωγή τούβλων και ληστών, οι οποίοι με τεράστια ευκολία γίνονται υπουργοί και πρωθυπουργοί, είναι και αυτό ένα από τα περίεργα γνωρίσματά του. 
ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ: Αυτός ο Μόσιαλος ήταν αρχηγός των σοφών πιράνχας και σοφίζονταν το οτιδήποτε, για να διατηρούν τις ….υπερτιμολογήσεις φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού, στις προμήθειες του αμαρτωλού υπουργείου του Λοβέρδου, ΕΚΤΟΣ και αν δεν πατούσαν ποτέ τα β—-πόδαρά τους στο υπουργείο της ντροπής, με τις ευλογίες του Ρακιντζή και της Τρόϊκα ( για Σαμπατακάκη και την εκθεσιακή καραμπίνα δε χρειάζεται να λέω). ΕΚΤΟΣ και αν διεξαγόταν κανένα ποδοσφαιρικό παίγνιο και πήγαιναν στη παράγκα για λόγους αναψυχής!!!… 




Αφού πρίστηκαν οι οφθαλμοί μου στην ανάγνωση, τότε κατάλαβα, ότι η βαρβατίλα περί «ΜΟΣΙΑΛΟΣ» ήταν κατασκεύασμα και προϊόν άρρωστου ανεγκέφαλου κκαι κοριού πολυκρυπτόμενου. Τότε άρχησα να κόβω λίγο-λίγο τη σαβουροβαρβατίλα και έκανα ιντερνετική αναζήτηση, με γνώμωνα το ΠΕΡΙΕΡΓΟ διπλό ss στη λατινική απόδοση του ονόματος Mossialos, που ως γνωστό, δεν συντρέχει κανένας λόγος να πολλαπλασιάζουμε τα ψηφία, όταν έχουμε να κάνουμε με κύρια ονόματα και επίθετα. Ξέρουμε ότι η υποκατάσταση στο λατινικό αλφάβητο ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Επομένος, αφού δεν έχει ίχνος καλλιτεχνικής φλέβας, κάτι άλλο έπρεπε να συμβαίνει και ντρεπόταν για το επίθετό του το αρχώθεν.


Όταν κόβοντας αναζήτησα «Mossia», η γενναιόδωρη google μου χάρισε δύο διαφορετικές διευθύνσεις πώλησης βιβλίων του Elia Mossia, που ήταν βιβλία του ….Elias Mossialos. Έκανε λάθος το «ebay» και το «Price Minister»???? Τώρα πλάκα με κάνεις???…


Σε τελικό στάδιο της έρευνας για τον μικρό Ελίας από τη Δράμα και τα Τρίκαλα, άρχισα το μεταφραστικό παιγνίδι, που πολύ μου αρέσει. Με δεδομένο ότι ΜΟΣΙΑΛΟΣ με ένα «Σ» = MOSSIALOS = MOSSIA με δύο «SS», έπαιξα μετάφραση, πότε στα Εγγλέζικα και πότε στα Εβραϊκά με κάθε πιθανή διασταύρωση και το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: ΜΟΣΙΑΛΟΣ = MOSSIALOS = MOSSIA = ΜΩΫΣΗΣ. 
Και τότε κατάλαβα, γιατί είχε τόση ευκολία ο Γκαγκάς να τον επιβάλει πρόεδρο επιτροπής …. "σοφών" για να μείνουν απείρακτα τα ιερά πιράνχας του υπουργείου υγείας και του Λοβέρδου.
Και τότε κατάλαβα, ότι στο εξής πρέπει να του αποδίδω και τον ανάλογο σεβασμό.
Γιατί είναι ένας Μωϋσής, έστω κι’ απ’ τη Δράμα κι’ απ’ τα Τρίκαλα και τα δυο στενά…
Με τον Σακαφλιά;;; Καμία σχέση…. 
Με την Ελλαδάρα μας;;;Καμία σχέση…

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ 


Αλβανός ραβίνος: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους οι Αλβανοί τους προστάτεψαν! - Επίσημη θρησκεία ο Εβραϊσμός στην Αλβανία


Yoel Kaplan: Οι Σέρβοι σκότωσαν τους Εβραίους,
οι Αλβανοί τους προστάτεψαν
Επίσημη και αναγνωρισμένη θρησκεία έγινε από χθες ο Ιουδαϊσμός στην Αλβανία.

Ο Ισραηλινός αρχιραβίνος Jona Meceger παρευρέθηκε στα Τίρανα όπου και έγινε η αναγνώριση της Εβραϊκής θρησκείας και έτσι έγινε η πέμπτη αναγνωρισμένη θρησκεία της χώρας μετά τους μουσουλμάνους, ορθοδόξους, καθολικούς και μπεκτασήδες. Ο Meceger συνάντησε τον Πρωθυπουργό Σαλί Μπερίσααλλά και τον Πρόεδρο της Αλβανίας Bamir Topi, οι Αλβανοί αξιωματούχοι γνωρίζουν καλά την ισχύ του Ισραήλ στη διεθνή σκακιέρα. 

Ως επίσημος εκπρόσωπος της θρησκείας για την Αλβανία χρίστηκε ο Αλβανός ραβίνος Joel Kaplan, ο οποίος φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Gazeta Shqiptare πως κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Σέρβοι ήταν αυτοί που σκότωσαν τους Εβραίους ενώ οι Αλβανοί τους προστάτεψαν.
Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι έγινε επακριβώς τα σκοτεινά χρόνια του Β' Παγκοσμίου στη Γιουγκοσλαβία, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα μόνα Ναζιστικά τάγματα στην περιοχή ήταν στελεχωμένα από Κοσοβάρους και Βόσνιους, οι μεν πρώτοι υπό το Αλβανικό τάγμα Skanderbeg SS (εδώ για τους δύσπιστους) ενώ οι δεύτεροι με το τάγμα Handschar (Χαντζάρα) μεικτό Βοσνιο-κροάτικο (εδώ). Μάλιστα και οι διώκτρια των Σέρβων, τέως Υπ.Εξ των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, εβραϊκής καταγωγής από την Πρώην Γιουγκοσλαβία, είχε κατακριθεί την εποχή των βομβαρδισμών της Σερβίας, ως αχάριστη, καθώς φέρεται να είχε σωθεί από Σέρβους από την Ναζιστική θηριωδία.

Το έμβλημα του Αλβανικού Τάγματος
Το έμβλημα του Βοσνιακού Τάγματος


http://borioipirotika.blogspot.com/2011/09/blog-post_14.html

Tuesday, September 20, 2011

Με τέτοιους "ΑΕΤΟΥΣ" δε φοβόμαστε κανέναν...Ο άγνωστος εγκλωβισμός του stealth F-22 της USAF από τα ελληνικά F-16!


Πριν τρία χρόνια ακριβώς, τον Οκτώβριο του 2008 στη AFB Nellis στη Νεβάδα των ΗΠΑ η κορυφαία αεροπορική άσκηση δυτικού κράτους, η περίφημη Red Flag, κατέληξε σε μία πρωτοφανή ήττα για την USAF ή για την ακρίβεια για την 64ης Μοίρα Aggressors της USAF (μαχητικά F-16 & F-15) που αναλαμβάνει την προσομοίωση εχθρικών αεροπορικών δυνάμεων έναντι είτε δυνάμεων της USAF είτε συμμαχικών κρατών. Το θέμα το είχε αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος του Δεκεμβρίου του 2008.

Η άσκηση της σειράς που διήρκεσε από τις 18 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2008, επιφύλασσε στην USAF εξαιρετικά αρνητικά αποτελέσματα έναντι της 343 Μοίρας της Π.Α. με μαχητικά F-16 Block 52+, καθώς στις δύο φάσεις της άσκησης ο λόγος καταρρίψεων ήταν στην αρχική 11:0 υπέρ της Π.Α. και στην δεύτερη....

Αγγλία: Μουσικοί της Φιλαρμονικής του Λονδίνου τιμωρήθηκαν γιατί διαμαρτυρήθηκαν για τα εγκλήματα του Ισραήλ!


Η φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου τιμώρησε ένα τσελίστα και βιολιστές που ήθελαν να ακυρωθεί εμφάνιση Ισραηλινών μουσικών


Βίντεο απο τις διαδηλώσεις


Ο Tim Walker της φιλανθρωπικής Ορχήστρας του Λονδίνου είπε οτι οι αναστολές έστειλαν «ένα δυνατό και ξεκάθαρο μύνημα.»(Σ.Α: Οτι δηλαδή στην πραγματικότητα οι Εβραίοι στην Βρετανία ελέγχουν και τις ορχήστρες!!)

Η φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου έχει θέσει σε αναστολή 4 μουσικούς της για 9 μήνες γιατί χρησιμοποίησαν το όνομά της όταν κάλεσαν ανεπιτυχώς σε ματαίωση ενός κονσέρτου απο μια Ισραηλινή ορχήστρα στα Proms.

Την κίνηση ακολούθησε η επ’ αόριστο αναστολή μιας ανώνυμος βιολίστριας αφού αυτή υποτίθεται ότι προώθησε ένα «παραλήρημα» όταν οι Ισραηλινοί μουσικοί εμφανίστηκαν στο Royal College of Music πριν τη συναυλία στο Royal Albert Hall νωρίτερα τον ίδιο μήνα.


Σε μια δήλωσή του, ο Tim Walker, γενικός διευθυντής της LPO και ο Martin Hohmann, ο πρόεδρος, είπε ότι οι αναστολές έστειλαν «ένα δυνατό και ξεκάθαρο μύνημα ότι οι ενέργειές τους δεν θα γίνουν ανεκτές....η ορχήστρα ουδέποτε θα περιορίσει το δικαίωμα στους μουσικούς της να εκφράσουν τις προσωπικές τους απόψεις ελέυθερα, παρ’όλα αυτά η έκφραση αυτή θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη απο την LPO.


«Η εταιρεία δεν επιθυμεί να τελειώσει τις καριέρες των 4 ταλαντούχων μουσικών αλλά...για την Ορχήστρα του Λονδίνου η μουσική και η πολιτική δεν αναμειγνύονται».


Συμπλήρωσαν οτι η ορχήστρα δεν έχει πολιτικές ή θρησκευτικές συνεργασίες και πιστεύουν με δύναμη στην δύναμη της μουσικής που μπορεί να φέρει ειρήνη και αρμονία στον κόσμο, όχι πόλεμο, τρομοκρατία και διαμάχες.


Η LPO έθεσε σε αναστολή την τσελίστρια Sue Sutherley και τους βιολιστές Tom Eisner, Nancy Elan και Sarah Streatfeild μέχρι τον Ιούνιο του 2012 αφού υπέγραψαν ένα γράμμα ως μέλη της LPO καταγγέλοντας την Ισραηλινή Φιλαρμονική Ορχήστρα ως ένα όργανο προπαγάνδας του Ισραήλ.


Έγραφε το γράμμα: «Οι αρνητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παραβάτες του Διεθνούς Δικαίου κρύβονται πίσω απο ένα πολιτιστικό πέπλο καπνού. Η Ισραηλινή Φιλαρμονική Ορχήστρα είναι ίσως το κυριότερο μέσο σε αυτή την εκστρατεία... Η πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που καθορίζεται σαν απαρτχάιντ απο τα Ηνωμένα Εθνη.»


Άλλοι υπογράφοντες το γράμμα, που εμφανίστηκαν στην εφημερίδα Independent δυο μέρες πριν την συναυλία, συμπεριλαμβανομένου: του συνθέτη Raymond Deane, της βιολίστριας Catherine Ford και Roy Mowatt(Orchestra of the Age of Enlightenment), της βιολίστριας Susie Maszaros(Chilingirian Quartet) και 16 άλλοι μουσικοί.


Η συναυλία της Ισραηλινής ορχήστρας της 1 Σεπτεμβρίου δέχθηκε επίθεση απο διαδηλωτές με τόση φασαρία που το BBC σταμάτησε την απευθείας αναμετάδοση, παρ’όλο που οι μουσικοί ολοκλήρωσαν την παράστασή τους που περιελάμβανε Bruch, Webern, Albeniz and Rimsky-Korsakov διευθυνόμενη απο τον Zubin Mehta.


Η Sarah Colborne, διευθύντρια της οργάνωσης Εκστρατεία Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη, που οργάνωσε διαδηλώσεις ενάντια στην συναυλία, είπε: «Θα τιμωρούσε η LPO μουσικούς που θα μιλούσαν ενάντια στο άπαρτχάϊντ στην Νότιο Αφρική, όταν ένα ίδιο κάλεσμα για μποϋκοτάρισμα εστηρίζετο απο καλλιτέχνες και ανθρώπους του αθλητισμού διεθνώς;


«Είναι ιλιγγιωδώς κακή απόφαση για την LPO να φαίνεται ότι επιτίθεται σε μουσικούς που απλώς φωνάζουν για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και υπερασπίζονται το ανθρώπινο δικαίωμα να καλούν σε μποϋκοτάζ ιδρυμάτων που υπερασπίζονται την κατοχή της Παλαιστίνης απο το Ισραήλ.
Αν η LPO θέλει πραγματικά να φαίνεται ουδέτερη και να υπερασπίσει ένα κατεχόμενο έθνος απο τον κατακτητή του, πρέπει να πάρει πίσω άμεσα αυτές τις γελοίες αναστολές των μουσικών.»


Πηγή

Sunday, September 18, 2011

Ανήκε ο Στάλιν στην οικογένεια Ρόθτσιλντ;


Μέρος Δεύτερο(διαβάστε εδώ το πρώτο και διαδώστε τα μαζί)


του Clifford Shack



BARON ALPHONSE DE ROTHSCHILD


Ο παππούς του Στάλιν;

KEKE JUGHASHVILI


Η μητέρα του Στάλιν

MAURICE EPHRUSSI\

Ο πραγματικός πατέρας του Στάλιν;

BARON IGNAZ EPHRUSSI

Ο θείος του Στάλιν;


Μερικά χρόνια πριν έγραψα ένα άρθρο με τίτλο «Ήταν Ο Στάλιν ένας Ρότσιλντ;». Τα αίτια τα οποία με οδήγησαν στο να κάνω αυτό το ερώτημα ήταν διάφορα. 


Ήταν κοινό γνωστό ότι πριν την κατοχή της Αυστρίας από τον Χίτλερ, ο καγκελάριος της Αυστρίας  Ένγκελμπερντ Ντόλφους είχε διεξάγει μία έρευνα γύρω από  την καταγωγή του Χίτλερ. Ανακάλυψε ότι η μητέρα του Χίτλερ δούλευε για τον τραπεζίτη Σάλομον Ρότσιλντ στην κατοικία του που βρίσκονταν στην Βιέννη.  Ο Ντόλφους έλπιζε ότι θα απέτρεπε την κατοχή της Αυστρίας από τον Χίτλερ εκβιάζοντας τον ότι θα αποκάλυπτε αυτή την πληροφορία. Ο φάκελος που περιείχε αυτή την αλήθεια ονομαζόνταν «Το θανάσιμο αρχείο» Στο βιβλίο «Στα άδυτα της Γκεστάπο» από τον Χανσγιούργκεν Κόλερ.


Ο Ντόλφους και ο διάδοχος του ο Σκούσινγκ, έχασαν την ζωή τους για αυτήν την πληροφορία. Σε αυτούς αφιερώνω αυτό το άρθρο. Επίσης το αφιερώνω σε εκατομμύρια ανθρώπους που δολοφονήθηκαν από τον Ιωσήφ Στάλιν.


Από την γεώτρηση της πρώτης πετρελαιοπηγής ακόμη  στην Δυτική Πενσυλβανία το 1859 , ο κόσμος που ζούμε έχει αναδιαμορφωθεί ούτως ώστε να προσαρμοστεί στην καινούρια πηγή ενέργειας, το πετρέλαιο. Κρυφές δυνάμεις που αναζητούσαν την κυριότητα από την πιο πολύτιμη πηγή ενέργειας  επέβαλαν Παγκόσμιους πόλεμους στην ανθρωπότητα . Οι πολιτικοί θα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να έχουν έλεγχο κάθε χώρας που ήταν πλούσια σε πετρέλαιο, επίσης τον ίδιο πολιτικό έλεγχο θα προσπαθούσαν να έχουν πάνω σε γη και θάλασσα , τα οποία είναι και τα δύο στρατηγικής σημασίας για την μεταφορά του πετρελαίου. 


Ο Ιωσήφ Στάλιν Γεννήθηκε στη μέση από το πεδίο άντλησης πετρελαίου του Κάυκασου και της Κασπίας θάλασσας. Η πρώιμη επαναστατική του δραστηριότητα ήταν στην πλούσια με πετρέλαιο πόλη Μπακού του Αζερμπαιτζάν. Περιέργως είχε δουλέψει για τους Ρότσιλντ του Παρισιού. 
Κάποια στιγμή μετά την πτώση της Σοβιετικής ένωσης το 1991, τα κάποτε κρυφά Σοβιετικά αρχεία τώρα πλέον άνοιξαν για τους ερευνητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ερευνητές  να έχουν πρόσβαση σε βιβλία που παρουσιάζαν άγνωστες πτυχές της ζωής του Στάλιν. Σε κάποια από αυτές τις πληροφορίες μέσα στα βιβλία, περιέχονταν και δεδομένα για την μπασταρδεμένη καταγωγή του Στάλιν. 


Τον καιρό της Γέννησης του Στάλιν, η μητέρα του, Κέτεβαν Γιουχασβίλι(Κέκε) Νι Γκελάντζε(5 Φεβρουαρίου 1858 – 4 Ιουνίου  1937) ήταν μια πανέμορφη γυναίκα 21 χρονών. Σύμφωνα με  τις πληροφορίες σε αυτά τα αρχεία όμως , δεν ήταν ιδιαίτερα πιστή στον άντρα της. Τα αρχεία περιείχαν πολλές φήμες, θεωρίες και αποσπάσματα που αφορούσαν αυτή τη φήμη. 


Με αυτήν την καινούρια πληροφορία, συνέχισα να εξερευνώ  την πιθανότητα ότι ο Στάλιν ήταν συνδεμένος με τους Γάλλους Ρότσιλντ. Ήταν οι Γάλλοι Ρότσιλντ που επέβλεπαν την οικογενιακή επιχείρηση πετρελαίου στην Ρωσία. Τα πρώιμα αποθέματα πετρελαίου τους προήλθαν από την πόλη Μπάκου του Αζερμπαιτζάν, στην περιοχή του Καυκάσου στην κεντρική Ασία. 


Σε όλη την καριέρα του, ο Έντμουντ (Ρόθτσιλντ) ταξίδευε στα νερά της μεσογείου αντιπροσωπεύοντας την οικογενιακή τραπεζική επιχείρηση. Ταξίδευε με το πολυτελές Γιότ της οικογένειας, το Γκιτάνα.
Σύμφωνα με το μοντέρνο ημερολόγιο, ο Ιωσήφ Στάλιν γεννήθηκε τις 18 Δεκέμβρη του 1878. Αυτό το γεγονός θα τοποθετούσε την γενική ώρα της σύλληψης του στις 18 Μαρτίου 1878. Η προσπάθεια μου να επιβεβαιώσω η να διαψεύσω την παρουσία του Έντμοντ στον καύκασο ήταν ανεπιτυχής. Δεν είχα πρόσβαση στα αρχεία της οικογένειας Ρότσιλντ, είχα μόνο το ίντερνετ και ότι ήταν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Amazon. 


Για να συντομεύουμε, δεν μπορούσα να βρω το πιο σημαντικό κομμάτι. 
Αν και  ήμουν πεπεισμένος ότι υπήρχε ένας κρυφός σύνδεσμος μεταξύ του Στάλιν και τους Ρότσιλντ , η έρευνα μου είχε παγώσει. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα, δεν έδειχνε να υπήρχε καμία ομοιότητα μεταξύ του Στάλιν και κάποιου μέλους της οικογένειας του Ρότσιλντ.  Έτσι έβαλα την έρευνα μου στο ράφι για χρόνια. 


Μετά την 11/9/2001 πολλοί άνθρωποι αντιλήφθηκαν την σκοτεινή πλευρά που υπάρχει στις αγορές του πετρελαίου. (Η Αμερική πλήρωσε ένα ακριβό τίμημα για να περάσει γραμμή από σωλήνες φυσικού αερίου κατά μήκος του Αφγανιστάν). Αυτή η καινούρια αντίληψη με ώθησε στο να επαναλάβω την έρευνα μου πάνω στις θεωρίες συνομωσίας. Ξεκίνησα την έρευνα από την αρχή, για το ποιος ήταν ο πραγματικός πατέρας του Ιωσήφ Στάλιν. 


Για λίγο χρονικό διάστημα, η μητέρα του Στάλιν δούλευε σαν πλύστρα για έναν εβραίο έμπορο κρασιού στην Γεωργιανή πόλη του Γκόρι. Το όνομα του ήταν Γιακόβ Εγκνατασβίλι. Ερευνητές έχουν αναφέρει φήμες λέγοντας ότι ο Εγκνατασβίλι μπορεί να ήταν ο πραγματικός πατέρας του Στάλιν. Υπήρχαν και άλλες φήμες και θεωρίες. Ένας φημολογούμενος πατέρας του Στάλιν ήταν και ένας αστυνόμος από το Γκόρι εν ονόματι Ντάμιαν Νταβριτσούι. Υπήρχε επίσης αναφορά για έναν Παπά από το Γκόρι εν ονόματι Κρίστοφερ Τσαρκβιάνι. Ένας ακόμη φημολογούμενος πατέρας ήταν ο εξερευνητής Ψεράλκσι, ο οποίος ήταν γνωστός ρώσος ήρωας. 


Η πλειοψηφία από αυτές της θεωρίες θα ήταν έγκυρες, (Ο Ψεράλσκι ήταν ομοφυλόφιλος ), αν ο Στάλιν δεν είχε εκτοξευθεί στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, την εποχή που η παγκόσμια ελίτ κυβερνούσε την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων μέσω των πετρελαίων. Το γεγονός ότι ο Στάλιν Ανέβηκε στην κορυφή τόσο γρήγορα , δολοφόνησε μεταξύ 20 και 60 εκατομμύρια ανθρώπους, και πέθανε έναν ήρεμο, φυσικό θάνατο, μας παραπέμπει σε έναν πολιτικό σύνδεσμο πολύ πιο πέρα από τα την μικρή πολιτική σκηνή του Γκόρι. 


Έμαθα ότι ο Έντμοντ Ρότσιλντ πιθανότατα δεν θα υπήρχε περίπτωση να περάσει από το Γκόρι προς το δρόμο του για το Μπακού, διότι δεν υπήρχε σιδηρόδρομος που να πέρναγε από τον Καύκασο την εποχή της Γέννησης του Στάλιν. Ο σιδηρόδρομος που σύνδεε την Γεωργία στο Αζερμπαιτσάν δεν θα είχε ολοκληρωθεί μέχρι το 1883, οπότε και τον κατασκεύασαν οι Ρότσιλντ. 


Θα ξεπέρναγα την ιδέα ότι  ο Έντμοντ Ρότσιλντ ήταν ο πατέρας του Στάλιν.


Τότε που υπάρχει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Στάλιν-Ρότσιλντ;


Το βιβλίο «Νεαρός Στάλιν», από τον Σάιμον Μοντεφίορε, μου παρείχε μερικά στοιχεία.


Ένα στοιχείο υπηρχε σε μια σημείωση στην σελίδα 23:


« Ο Στάλιν εφεύρε πολλά για την ζωή του: η επίσημη ημερομηνία γεννήσεως του ήταν η 21 Δεκεμβρίου του 1879, ένα χρόνο μετά την πραγματική ημερομηνία. Γενικότερα χρησιμοποιούσε την 6 Δεκεμβρίου 1878 μέχρι μια συνέντευξη του το 1920 με μια σουηδέζικη εφημερίδα. Το 1925, διέταξε την γραμματέας του Τοβστούκα να επισημοποιήσει το 1879 σαν την ημερομηνία γεννήσεως του . 
[Σημείωση: 6 Δεκεμβρίου του 1878 στο παλιό Ρώσικο ημερολόγιο είναι το ίδιο με τις 18 Δεκεμβρίου στο κανονικό ημερολόγιο.] 


Ο Στάλιν άλλαξε την ημερομηνία γέννησης του σε ένα χρόνο μετά για να καλύψει την ημερομηνία που πιάστηκε έγκυος η μητέρα του. Είχα αντιληφθεί ότι πιθανότατα θα ήθελε να κρύψει κάποιο γεγονός, πιθανότατα την συνάντηση των αληθινών γονιών του στα μέσα Μαρτίου του 1878.  
Ποιο ειδικό γεγονός προσπαθούσε ο Στάλιν να κρύψει αποκρύπτοντας την πραγματική ημερομηνία γεννήσεως του;


Για να καταλάβουμε την σημαντικότητα από αυτό το γεγονός θα ήταν χρήσιμο αν σας παρείχαμε μια σύντομη ιστορία από τα πρώιμα χρόνια της Ρώσικης επιχείρησης πετρελαίου , και το μοναδικό εμπόδιο που απέτρεψε τους Ρώσους παραγωγούς πετρελαίου να πετύχουν παγκόσμια επιτυχία. 
Εδώ παραθέτω ένα απόσπασμα από το βιβλίο του βραβευμένου με πούλιτζερ, Ντάνιελ Γιέργκιν: Το τίμημα: Η επική αναζήτηση για πετρέλαιο, λεφτά και δύναμη:


«Καθώς οι αδερφοί νόμπελ κυριαρχούσαν στην διανομή πετρελαίου μέσα στην Ρωσική αυτοκρατορία, πέρα από αυτά τα σύνορα το ρωσικό πετρέλαιο δεν έπαιζε κανένα ρόλο. Η γεωγραφική τοποθεσία της Ρωσίας περιόριζε το ρώσικο πετρέλαιο μόνο μέσα στα σύνορα της αυτοκρατορίας. Για παράδειγμα, προκειμένου να φτάσει σε ένα λιμάνι της Βαλτικής, αυτομάτως σήμαινε «2,000 μίλια, διακοπτόμενη θάλασσα και μεταφορά με τραίνο μέσα από την δυτική Ρωσσία.» Και ακόμη χειρότερα, ο βαρύς χειμωνιάτικος καιρός απέκλεισε το φορτίο κηροζίνης στην Κασπία θάλασσα μεταξύ Οκτώβρη και Μάρτη, αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί πετρελαιοπαραγωγοί να σταματάνε την παραγωγή για μισό έτος. Ακόμη και μέρη της αυτοκρατορίας ήταν δυσπρόσιτα. Στην πόλη της Τιφλίδας, ήταν φτηνότερο να εισάγεις κηροζίνη από την Αμερική, που ήταν 8,000 μίλια μακρυά, από το να εισάγεις από την πόλη Μπάκου που βρισκόταν 341 μίλια δυτικά. 


«Επίσης υπήρχαν περιορισμοί μέσα στα σύνορα της Ρώσικης αυτοκρατορίας. Ο φωτισμός δεν υπήρχε για την χαμηλότερη τάξη και ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να έχουν για οικονομικούς λόγους. Η χαμηλή παραγωγή πετρελαίου ώθησε τους παραγωγούς του Μπακού να ψάξουν μανιωδώς πέρα από τα σύνορα της αυτοκρατορίας. Ψάχνοντας μια διαδρομή εναλλακτική της βόρειας στην οποία κυριαρχούνταν από τους Νόμπελ, δύο παραγωγοί ο Μπάντζ και ο Παλασκόφσκυ πήραν κρατική άδεια για να ξεκινήσουν να χτίζουν έναν σιδηρόδρομο που θα επεκτεινόταν από την δύση στο Μπακού μέχρι και τον Καύκασο στο   Βατούμ, ένα λιμάνι στην μαύρη θάλασσα που είχε ενσωματωθεί  στην Ρωσσία  το 1878 σαν αποτέλεσμα του πολέμου με την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η τιμή του πετρελαίου έπεσε , και ο Μπάντζ και ο Παλασκόφκσυ ξέμειναν από λεφτά, έτσι ήταν απελπισμένοι δίχως χρήματα δεν μπορούσαν να συνεχίσουν.


« Η σωτηρία τους ήλθε από το γαλλικό παρακλάδι μιας οικογένειας η οποία, ανάμεσα από τους πολέμους, τις κυβερνήσεις και τις βιομηχανίες που είχε χρηματοδοτήσει, είχε ήδη χρηματοδοτήσει πολλούς από τους σιδηρόδρομους της Ευρώπης. Είχαν στην ιδιοκτησία τους ένα διυλιστήριο στο Φιούμ, στην Αδριατική, και ενδιαφερόταν να αποκτήσουν ρώσικο ακατέργαστο πετρέλαιο που ήταν πιο φτηνό. Δάνεισαν τα λεφτά για να ολοκληρώσουν τον σιδηρόδρομο ο Μπαντζ και ο Παλασκόφσκυ  είχαν ξεκινήσει, ως αντάλαγμα απόκτησαν ένα πακέτο υποθηκών σε ρωσικές εγκαταστάσεις πετρελαίου. Επίσης κανόνισαν εγγυημένα φορτία ρωσικού πετρελαίου στην Ευρώπη σε πολύ προσιτές τιμές. Αυτή η οικογένεια ήταν οι Ρότσιλντ.»


«Το ρωσικό πετρέλαιο ήταν ένα πρόγραμμα τον Ρότσιλντ του Παρισιού, αυτό σήμαινε συγκεκριμένα ότι το πρόγραμμα ήταν του Βαρώνου  Αλφόνσου -- που είχε οργανώσει τις οφειλές πολέμου της Γαλλίας, μετά την ήττα της από την Πρωσία το 1871, θεωρούνταν ένας από τους πιο καλα πληροφορημένους  άνδρες στην Ευρώπη, επίσης θεωρούνταν ότι είχε το καλύτερο μουστάκι στην ήπειρο. – και του νεότερου αδελφού του , Βαρόνου Έντμοντ , που χρηματοδοτούσε τον Εβραικό αποικισμό στην Παλαιστίνη. Το δάνειο των Ρότσιλντ επέτρεψε στον σιδηρόδρομο από το Μπακού να ολοκληρωθεί το 1883, μετατρέποντας το Βατούμ σε μια νύχτα σε ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια πετρελαίου στον κόσμο. Το 1886 , οι Ρότσιλντ ίδρυσαν την πετρελαική εταιρία Κασπία και Μαύρη θάλασσα, γνωστή και από τα αρχικά της «bnito». 


Έχτισαν τον αποθηκευτικό χώρο και τις εγκαταστάσεις μάρκετινγκ στο Βατούμ, οι αδερφοί νόμπελ έκαναν το ίδιο. Ο σιδηρόδρομος του Μπακού-Βατούμ άνοιξε μια πόρτα στην δύση για Ρωσικό πετρέλαιο. Επίσης ξεκίνησε μια άγρια 30-ετή μάχη για τις παγκόσμιες αγορές πετρελαίου.»


Το γεγονός


Η συνθήκη του Αγίου Στεφάνου


Αλλάζοντας επισήμως την ημερομηνία γεννήσεως του κατά ένα χρόνο, ο Στάλιν απέτρεψε να συσχετιστεί η συνθήκη του Αγίου Στεφάνου με την γέννηση του. Η συνθήκη ήταν μια δήλωση ειρήνης που επιβλήθηκε στην Οθωμανική κυβέρνηση από την Ρωσία με το πέρας του ρωσο-τουρκικού πολέμου του 1877-78. Η συνθήκη υπογράφτηκε τις 3 Μάιου , 1878 αλλα επανεξετάστηκε διότι ανακαλύφθηκε ότι ήταν πολύ αυστηρή απέναντι στους Οθωμανούς (βλέπε συνθήκη του Βερολίνου). Μόνο μια αποζημίωση έμεινε απαράλλακτη από την επανεξεταζόμενη συνθήκη του Βερολίνου η οποία ήταν τρομερά σημαντική για την αυτοκρατορική Ρωσία και ασφαλώς για   τους Ρότσιλντ. Πιο συγκεκριμένα θα εξασφάλισε τρομερή επιτυχία και για τους δύο. 


Αντι να πληρώσουν ένα τεράστιο επεβλημένο πρόστιμο προς τους Ρώσους , η συνθήκη  του Αγίου Στεφάνου επέτρεπε στην Τουρκία να δώσει στην Ρωσία το λιμάνι Βατούμ. Το ρώσικο πετρέλαιο επιτέλους θα έφτανε πέρα από τα σύνορα της αυτοκρατορίας. Έτσι οι Ρώσοι θα έμπαιναν στην αγορά πετρελαίου της Ρωσίας. 


Η συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και ο κρυφός πατέρας του Στάλιν


Το δίκτυο πληροφοριών τον Ρότσιλντ ήταν περιβόητο για την ταχύτητα και την ασφάλεια του. Οι ταχυδρόμοι των Ρότσιλντ κρατούσαν τα 5 σπίτια των Ρότσιλντ συνδεμένα μεταξύ τους και μαζί με τους πελάτες τους.


Ήταν το δίκτυο των Ρότσιλντ που έδωσε στους Ρότσιλντ ένα ισχυρό πλεονέκτημα στο χρηματιστήριο του Λονδίνου μετά την ήττα του Ναπολέων από τους Βρετανούς στην μάχη του Βατερλώ. Σαν αποτέλεσμα της ταχύτητας αυτού του δικτύου, οι Ρότσιλντ ήταν οι πρώτοι στο Λονδίνο που έμαθαν την ήττα του Ναπολέων. Οι Ρότσιλντ μοιράστηκαν τα νέα της ήττας του Ναπολέων με την βασιλική οικογένεια πριν διαδόσουν αυτό το νέο προς το συμφέρον τους στο χρηματιστήριο. Τέτοιο ήταν το επίπεδο δικτύωσης που είχαν οι Ρότσιλντ.


Ίσως ήταν το αυτό το συγκεκριμένο πρωτόκολο που μπορεί να ώθησε τον Ιωσήφ Στάλιν να πει ψέματα για την πραγματική του ημερομηνία γεννήσεως.


Ο Βαρώνος Αλφόνσο Ρότσιλντ θεωρούνταν ο πιο καλά πληροφορημένος άντρας σε όλη την ευρώπη. Οι Ρόθτσιλντ προσλάμβαναν πράκτορες σε όλο τον κόσμο που τους παρείχαν πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες τους παραδίνονταν μέσω του  θρυλικού τους δικτύου πληροφοριών. Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ είχε έναν συγκεκριμένο πράκτορα που έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από αυτόν. Το όνομα του ήταν Μαυρίκιος Εφρούσι, ο Εφρούσι δούλευε για τους Ρότσιλντ στην πλούσια σε πετρέλαιο περιοχή της Ρωσία γνωστή και ως Καύκασος. 


Ο Μαυρίκιος Εφρούσι (18 Νοεμβρίου 1849 – Οκτώβριος 29 1916) γεννήθηκε στην Ουκρανία και ήταν Τραπεζίτης, Γαλλο-Εβραίος στην καταγωγή. Ο πατέρας του έφτιαξε μια τεράστια περιουσία εξάγωντας σιτάρι από την Ουκρανία στην Ευρώπη. Οι Εφρούσι ήταν οι πράκτορες των Ρότσιλντ στην αυτοκρατορική Ρωσία. Οι Ρότσιλντ ήταν οι επίσημοι τραπεζίτες του Τσάρου. Οι Εφρούσι ήταν οι πράκτορες των Ρότσιλντ στον Τσάρο. 


Πρώτος ο  Μαυρίκιος Εφρούσι πρότεινε την Ρωσική πετρελαική αγορά στον Αλφόνσο Ρότσιλντ. Γεννημένος και μεγαλωμένος σε Ρώσικη τραπεζική οικογένεια, ο Εφρούσι γνώριζε τέλεια την Ρωσική αγορά πετρελαίου. Ήξερε απλώς ότι με τις εκρήξεις δυναμίτη των αδερφών Νόμπελ ανάμεσα από τα βουνά του καύκασου και τους σιδηρόδρομους να χρηματοδοτούνται από τους Ρότσιλντ θα μπορούσε να προωθήσει το πετρέλαιο της Ρωσίας παγκοσμίως αν έβρισκε το κατάλληλο λιμάνι στην μαύρη θάλασσα. 




Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ βόηθησε τον Μαυρίκιο Εφρούσι


Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ πρέπει να είχε προβλέψει ότι το νέο-αποκτούμενο διϋλιστήριο πετρελαίου  από την οικογένεια του θα ξεχείλιζε με τεράστιες ποσότητες αποθεμάτων φτηνού ρώσικου πετρελαίου. Ο πλούτος που θα απέφερε αυτή η επιχείρηση θα ήταν ανυπολόγιστος.


Ο Μαυρίκιος Εφρούσι θα έπαιζε κεντρικό ρόλο στην επιτυχία των Ρότσιλντ σε αυτήν την επιχείρηση. 
Είναι ξεκάθαρο γιατί ο Μαυρίκιος Εφρούσι ήταν η πρώτη επιλογή σαν πράκτορας των Ρότσιλντ στον Καύκασο. Η οικογένεια Εφρούσι είχε χτίσει την αυτοκρατορία Σιταριού και τραπεζών στην Οδησσό, μια πόλη στην Μαύρη θάλασσα στην Κριμαία. Από την Οδησσό , ο Εφρούσι θα μπορούσε να πλεύσει πέρα από την μαύρη θάλασσα στο λιμάνι του Πότι της δυτικής ακτής της Γεωργίας. Από το Πότι θα έπαιρνε ένα επιβατηγό τραίνο για να συναντηθεί με τον Βικερόϋ στην Τιφλίδα που ήταν στην κυβέρνηση του Καυκάσου εκείνη την περίοδο. Ο Εφρούσι θα μπορούσε επίσης να ήταν παρών στην συνθήκη του Αγίου Στεφάνου , όπου ήταν ένα παραθαλάσσιο χωριό στην μαύρη θάλασσα λίγο δυτικά από την Κωνσταντινούπολη. 


Ο Αλφόνσο Ρότσιλντ έστειλε τον Μαυρίκιο Εφρούσι στον Αγιο Στέφανο ή στην Τιφλίδα μετά την υπογραφή της συνθήκης του Αγίου Στεφάνου; Σαν πράκτορας των Ρότσιλντ , θα μπορούσε να του είχε ανατεθεί να ενημερώσει τον Βικερόυ για τις λεπτομέρεις γύρω από την συνθήκη. Μπορεί να του είχε ζητηθεί να παραδώσει με ασφάλεια ένα αυθεντικό αντίγραφο με την υπογεγραμένη συνθήκη στον Βικερόυ. Επίσης ο Ρότσιλντ θα μπορούσε να στειλει τον Εφρούσι στον Viceroy για να πάρει άδεια προκειμένου να διοικήσει , τις χρηματοδοτούμενες από τους Ρότσιλντ,  σιδηροδρομικές γραμμές που πέρναγαν από τον Καύκασο προς το νεοαποκτηθέν λιμάνι του Βάτουμ. Αυτοί είναι μερικοί εύλογοι λόγοι για τους οποίους ο Εφρούσι μπορεί να ταξίδευε στο παλάτι του Βικερόυ στην Τιφλίδα της Γεωργίας. 


Η υπογραφή της Συνθήκης του Αγίου Στεφάνου υπογράφτηκε τις 3 Μαρτίου 1878.
Ο Εφρούσι θα μπορούσε να είχε φτάσει στο παλάτι του Viceroy την ώρα της σύλληψης  του Στάλιν , και να ήταν επίσημος προσκεκλημένος του Viceroy, επίσης  θα είχε συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που ακολουθούσαν την υπογραφή της Συνθήκης. 


Και τι με αυτό; Τον Μάρτιο του 1878 η 20χρονη τότε μητέρα του Στάλιν δούλευε στο Γκόρι . Ο Εφρούσι δεν θα είχε λόγο να σταματήσει στο Γκόρι σε έναν έμπορο κρασιών, εκτός και αν ήθελε να πάρει ένα καφάσι με σαμπάνιες για να παρουσιάσει στον Viceroy μαζί με την υπογεγραμένη συνθήκη. Αν και αυτό το σενάριο ήταν πιθανό, θεωρούνταν απίθανο. Ο Εφρούσι όμως, όντας μόνο 28 χρονών τον Μάρτιο του 1878 δεν έκανε εράνους. Ήταν ένας βιρτουόζος των οικονομικών. Τότε πως γίνετε ο Εφρούσι να συναντήσει την πανέμορφη Κέκε;


Κατά την διάρκεια της διαμονής του Εφρούσι στον παλάτι, δούλευε η μητέρα του Στάλιν εκεί; 
«Νεαρός Στάλιν» Σελίδα 26:


Οι πιθανοί πατέρες του Στάλιν μεγάλωναν σε αριθμούς καθώς η δύναμη και η φήμη του Στάλιν μεγάλωνε. Μόλις ο Στάλιν έγινε δικτάτορας της Σοβιετικής Ένωσης, οι φημολογούμενοι πατέρες του αυξήθηκαν σε αριθμό. Οι φημολογούμενοι πατέρες του ήταν, ο εξερευνητής Νικολάι Πρεβάλσκι, που έμοιαζε στον Στάλιν και πιθανότατα να πέρασε από το Γκόρι, ακόμη και ο μελλοντικός αυτοκράτορας, Αλέξανδρος ο Τρίτος που είχε επισκεφτεί την Τιφλίδα, που υποτίθεται ότι έμεινε σε ένα παλάτι που η μητέρα του Στάλιν φρόντιζε σαν καμαριέρα. Όμως ο εξερευνητής ήταν ομοφυλόφιλος που δεν ήταν κοντά στην Γεωργία κατά την διάρκεια της Σύλληψης του Στάλιν , ενώ η Κέκε δεν ήταν στην Τιφλίδα την ίδια στιγμή με τον Τσάρεβιτς.  


Η μητέρα του Στάλιν δούλευε στο παλάτι του Viceroy στον Καύκασο.!!!


Τον Μάρτιο του 1878, Ο Μαυρίκιος Εφρούσι ήταν ένας νέος και πολύ πλούσιος εργένης. Θα μπορούσε να ήταν στον παλάτι του Βίκερου την ίδια στιγμή με την 20χρονη Κέκε Jughashvili; Η Κέκε όμως ήταν παντρεμένη, θα σκεφτόταν να κάνει έρωτα με έναν νεαρό τραπεζίτη. 
Λάβετε υπόψιν τις ακόλουθες φράσεις: 


«Ο Στάλιν νεαρός» Σελίδες 26-27:


«Η ευσεβής Κέκε του 1930 με την μαύρη ενδυμασία που έφερνε σε μοναχή , δεν έμοιαζε σε τίποτα με την απελευθερωμένη Κέκε του 1880.Η ευσέβεια της δεν αμφισβητούνταν, όμως η ευσέβεια της δεν σήμαινε ότι δεν έκανε που και που παραστρατήματα. Ήταν περήφανη που ήταν η ποθητή και πανέμορφη κοπέλα. Επίσης υπάρχουν αποδείξεις ότι ήταν πιο απελευθερωμένη από ότι φαινόταν.
Σαν ηλικιωμένη η Κέκε, φημολογείται ότι ενθάρρυνε την Νίνα Μπέρια, γυναίκα του αντιβασιλέα του Στάλιν και μετέπειτα αρχηγός της μυστικής αστυνομίας, Λαβρέντι Μπέρια, να ζευγαρώνει με πολλούς εραστές και επίσης μιλούσε πολύ πρόστυχα για θέματα που αφορούσαν σεξουαλικές επαφές. 
Όπως έλεγε «όταν είμουν νέα, καθάριζα σπίτια και όταν συναντούσα ένα όμορφο αγόρι, δεν άφηνα την ευκαιρία να πάει χαμένη»


«Ο Στάλιν νεαρός» Σελίδες 27-28:


«…Το πιο πιθανόν έιναι ότι ο Στάλιν ήταν ο γιός του Μπέσο (πατέρας τους Στάλιν) παρά τα μεθυσμένα παραληρήματα για τον Σόσο(Στάλιν) ότι ήταν μπάσταρδος. Μια παντρεμένη γυναίκα(Κέκε) πάντα έπρεπε να είναι ευσεβής και να σέβονταν τον γάμο της. Όμως δεν θα ήταν δύσκολο για την νεαρή και όμορφη Κέκε,   να πάρει τον στραβό δρόμο όταν ο γάμος της  διαλυόταν.


 «Ο Στάλιν νεαρός» Σελίδα 30


«Όταν ο Σόσο κρύβοταν, ο Μπέσο έψαχνε το σπίτι ουρλιάζοντας: Που είναι το μικρό μπάσταρδο της Κέκε; Η Κέκε πάλευε τότε εναντίον του. Μια φορά ο Σόσο κατέφθασε στο σπίτι του Νταβρίτσι με το πρόσωπο του καλυμμένο με αίμα κλαίγοντας: βοήθεια! Ελάτε γρήγορα, σκοτώνει την μητέρα μου!» Ο αστυνομικός έτρεξε στο σπίτι των Ντουχασβίλι για να βρεί τον Μπέσο να στραγγαλίζει την Κέκε.»
Ήταν ο Μαυρίκιος Εφρούσι  , γαμπρός του Αλφόνσο Ρότσιλντ, ο πατέρας του Στάλιν; Λύσαμε επιτέλους το μυστήριου των 132 χρόνων που περιτριγυρίζει την γέννηση του Στάλιν; Πιθανότατα οι ακόλουθες φωτογραφίες μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση στο μυστήριο.



Ιωσήφ Στάλιν

Maurice Ephrusi

Αυτή η φωτογραφία εμφανίστηκε σε μια γαλλική εφημερίδα. Εδώ μπορούμε να δούμε τον Μαυρίκιο Εφρούσι να περιτριγυρίζετε από του Ρότσιλντ καθώς περπατάνε κατά την διάρκεια της κηδείας του πεθερού του Εφρούσι, βαρώνου Αλφόνσο Ρότσιλντ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Παρίσι τις 26 Μαίου, 1905.



_____________1____2_______3__4___5_6______7_____8___9


1. Baron James-Armand de Rothschild.--2. Baron Léopold de Rothschild.--3. M. Maurice Ephrussi.--4. Baron Albert de Rothschild.--5. Baron Leonino.--6. Dr Henri de Rothschild. 7.--Lord Rothschild.--8. Baron Édouard de Rothschild, fils du baron Alphonse.--9. Baron Gustave de Rothschild.


Μετά την Ρώσικη επανάσταση του 1905, Ο Μαυρίκιος Εφρούσι θα συνέχιζε να υπηρετεί τα συμφέροντα των Ρότσιλντ σαν Διευθυντής της Τράπεζας της Γαλλίας. Για το υπόλοιπο της ζωής του θα ανάτρεφε άλογα ράτσας. 


Ο γιος του υπηρετούσε και αυτός τους Ρότσιλντ; 


(Ιωσήφ ήταν το όνομα του υπηρέτη των Εφρούσι)


Ο Μαυρίκιος παντρέυτηκε την νεότερη κόρη του Βαρώνου Αλφόνσο Ρότσιλντ, Βεατρίκη, τις 5 Ιουνίου 1883. Αυτή ήταν η ίδια ημερομηνία που ολοκληρώθηκε ο σιδηρόδρομος που σύνδεε το Μπακού με το Βατούμ. 


Όταν ο Στάλιν πέτυχε σταθερότητα στο κομμουνιστικό καθεστώς του 1920, εγκατέστησε την μητέρα του στο παλάτι του αντιβασιλέα του Καύκασου. Στο παλάτι είχε μόνο ένα μικροσκοπικό δωμάτιο από όπου έγραφε συχνά γράμματα (Στην Γεωργιανή γλωσσα, δεν έμαθε ποτέ Ρώσικα) στον γιό της τον Δικτάτορα. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails