Tuesday, June 12, 2012

ΗΠΑ: «Μας κατασκοπεύει το Ισραήλ»

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Την ίδια ώρα το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ απαρτίζεται σε μεγάλο ποσοστό του απο εβραϊκής καταγωγής "αμερικανούς", το ίδιο και τα ΜΜΕ, το ίδιο και οι τράπεζες, το ίδιο και ο Λευκός Οίκος.. Και τους πειράζει αν τους κατασκοπεύουν.. Θλιβερή κατάσταση!


Οι ΗΠΑ αρνούνται να απελευθερώσουν τον αμερικανοεβραίο κατάσκοπο, Τζόναθαν Πόλαρντ, καθώς υποψιάζονται ότι το Ισραήλ απέκρυψε την ύπαρξη και άλλων κατασκόπων στο έδαφός τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρώην πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ουάσινγκτον Ιταμάρ Ραμπίνοβιτς.


“Οι Αμερικανοί υποψιάζονται ότι ο Τζόναθαν Πόλαρντ δεν ήταν μόνος, ότι υπήρξαν και άλλοι Πόλαρντ και ότι το Ισραήλ παρά τις δεσμεύσεις του δεν αποκάλυψε όλα τα χαρτιά του”, δήλωσε ο Ραμπίνοβιτς στο δημόσιο ισραηλινό ραδιόφωνο.
“Τιμωρούν το Ισραήλ στην πλάτη του Πόλαρντ και εκφράζουν την οργή τους περισσότερο κατά του Ισραήλ, παρά κατά του Πόλαρντ”, εκτιμά ο πρώην διπλωμάτης.
Πρώην αναλυτής του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο Πόλαρντ καταδικάστηκε το 1987 σε ισόβια κάθειρξη γιατί παρείχε στο Ισραήλ χιλιάδες απόρρητα έγγραφα σχετικά με αμυντικά θέματα από το Μάιο του 1984 έως και τη σύλληψή του το Νοέμβριο του 1985.
Όταν ρωτήθηκε για την παρουσία ισραηλινών πρακτόρων στις ΗΠΑ ο Ραμπίνοβιτς δήλωσε “Φοβάμαι πως ναι”. Είπε επίσης ότι “από όσα γνωρίζει, το Ισραήλ δεν τα είπε όλα” στην υπόθεση Πόλαρντ.
Σύμφωνα με τον σχολιαστή του ραδιοφώνου, είναι η πρώτη φορά που ένας πρώην ισραηλινός αξιωματούχος αυτού του επιπέδου επικαλείται την πιθανότητα να υπάρχουν και άλλοι ισραηλινοί πράκτορες ενεργοί στις ΗΠΑ.
seleo.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails