Saturday, September 1, 2012

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουν οι λάτρεις του πορνό!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Μαζί με το άρθρο για τις επιπτώσεις του πορνό στον άνθρωπο, παραθέτουμε και δύο άλλες σημαντικές αναρτήσεις για το θέμα της πορνογραφίας.


Ποιοί και γιατί δημιούργησαν το πορνό;


και 


Οι επαγγελματίες στον τομέα της ψυχικής υγείας λένε ότι το πορνό όχι μόνο επηρεάζει την συμπεριφορά του ανθρώπου, αλλά επίσης αλλάζει την χημεία του εγκεφάλου.

Στις 18 Νοεμβρίου 2004 σε μια υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ, υπο τον Γερουσιαστή Sam Brownback και η η οποία είναι υπεύθυνη για την Επιστήμη,την Τεχνολογία και το Διάστημα, δόθηκε μια ακρόαση με θέμα "Ο εθισμός στην πορνογραφία και οι επιπτώσεις του".  Ακούστηκαν οι απόψεις 4 ειδικών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Στην συνέχεια κατέθεσαν τις εργασίες τους.

Ο Γερουσιαστής Sam Brownback

Η Judith Reisman, Ph.D.,Πρόεδρος του Ινστιτούτου για την Εκπαίδευση μέσω των ΜΜΕ, Επιστημονικός Σύμβουλος στο Σύλλογο Προστασίας Γονέων και Κηδεμόνων και της Υποεπιτροπής στην Επιστήμη Junk.. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την έκθεσή της.

Η Judith Reisman

Ο Jeffrey Satinover, M.S., M.D., Ψυχίατρος και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Princeton.Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την έκθεσή του.

Ο Jeffrey Satinover

Η Mary Anne Layden, Ph.D., Διευθύντρια, στο.. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails