Wednesday, December 5, 2012

Ιερέας απο τη Λέσβο καλεί όλους τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα να τους αγκαλιάσουμε!

Ο ξεπεσμός της ελληνορθόδοξης εκκλησίας είναι δυστυχώς γεγονός. Μεγάλη μερίδα των ιερέων και ειδικά της εξουσίας της εκκλησίας έχει ασπαστεί τα σχέδια των Εβραίων Παγκοσμιοποιητών και μέσα απο Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και άλλες κινήσεις κάνει ότι μπορεί για να στρέψει τους Έλληνες πατριώτες εναντίον της Εκκλησίας και του κλήρου.
Παίρνουν τα χρήματα των Ελλήνων πιστών και τα επενδύουν στους μελλοντικούς σφαγείς των Ελλήνων.

Πως είναι δυνατόν ιερείς να λένε τέτοιες ανοησίες όπως ο ιερέας του βίντεο;
Είναι δυνατόν η Ελλάδα να περιθάλψει εκατομμύρια λαθρομεταναστών την ώρα που οι Έλληνες πεινάνε και να υπάρχουν κληρικοί που επιθυμούν την εθνολογική αλλοίωση του ελληνισμού;

Είναι δυνατόν ελληνορθόδοξοι κληρικοί να λένε οτι είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα την ώρα που είναι γνωστό οτι οι Μουσουλμάνοι δεν ζητούν αφομοίωση στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά θέλουν να κυριαρχήσουν κοινωνικά;

Πρέπει οι Έλληνες να φροντίσουν να απομονώσουν τέτοιου είδους ιερείς γιατί είναι πλέον ξεκάθαρο οτι "κάποιοι" έχουν διεισδύσει στην Ορθόδοξη Εκκλησία προκειμένου να την καταστρέψουν.

6 comments:

Anonymous said...

Κανας κρυφοκίναιδος που "ψάχνει" για επιβήτορες!!!!!!!

Anonymous said...

ΑνεξαρτήΤΟΥ χρώματος. Μάλιστα.
Το καταλάβαμε.

Anonymous said...

Αγαπητε φιλε αναρτητη του συγκεκριμενου αρθρου εχεις κανει ενα τεραστιο λαθος κ παρακατω θα καταλαβεις τι εννοω. Ειμαι Ελληνας Χριστιανος Ορθοδοξος κ δεξιος ως προς τον πολιτικο μου προσανατολισμο. Παρακολουθω το σαιτ αυτο πολυ καιρο κ χαιρομαι διοτι βλεπω σε αυτο μεγαλες αληθειες καθως επισης κ αρκετα πραγματα που δεν γνωριζα κ μου εχουν ανοιξει τα ματια σε παρα πολλα θεματα. Επειδη ειμαι Χ.Ο κατ ουσιαν κ οχι στα χαρτια, δηλ. εκκλησιαζομαι-εξομολογουμαι-νηστευω-μεταλαμβανω οσο πιο τακτικα μπορω χωρις αυτο να σημαινει οτι ειμαι καλυτερος ανθρωπος απο εσενα, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ο εν λογω ιερεας αποτελει παραδειγμα προς μιμηση για τους ιερεις του τοπου μας. Μιλαει καθαρα για ΑΓΑΠΗ η οποια ειναι το βασικο νοημα της Χριστιανοσυνης κ επισης μιλαει για φροντιδα των αδυνατων αναξαρτητου φυλης κ χρωματος, οπως ακριβως μας διδασκει ο Κυριος κ Θεος μας ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ μεσω της παραβολης του καλου σαμαρειτη. Ξερεις φιλε αναρτητη ποτε θα ειχες δικιο? Αν ο ιερεας μιλουσε για περιθαλψη των λαθ/στων κ μονο, κ οχι των Ελληνων. Αν ελεγε κατι τετοιο θα συμφωνουσα μαζι σου οτι ειναι εγκαθετος κ τσιρακι της ΝΤΠ. Επισης ειναι προς τιμην του το οτι αποφευγει ευγενικα να απαντησει στην ερωτηση της Κατσιμη για τη σχεση ιεραρχων κ Χ.Α, θεωροντας φρονιμο να μην διχασει τους πιστους εκφεροντας την μια η την αλλη αποψη. Ο σωστος ιερεας στο πλαισιο της ταπεινωσης πρεπει να γνωριζει ποτε να μιλησει κ ποτε να σωπασει προκειμενου να κρατησει τις ισορροπιες στο ποιμνιο του που απαρτιζεται απο πιστους διαφορων πολιτικων ιδεολογιων, κ ο συγκεκριμενος απο την σταση του φαινεται καθαρα οτι αυτο πρατει. Γι αυτο το λογο φιλε μου το αρθρο σου ειναι ακυρο, γιατι στρεφει τα πυρα του σε εναν συνανθρωπο μας ο οποιος κανει το λειτουργημα του συμφωνα με τις επιταγες του Ευαγγελιου και οχι σε αυτα τα ανηθικα υποκειμενα των κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ ΝΔ που αφηναν με τα χρονια να συρρεουν κατα χιλιαδες οι λαθ/στες καθημερινα κανοντας την χωρα μας να παθαινει ασφυξια. Καλο λοιπον θα ηταν να στρεψεις τα πυρα σου σε αυτους οπως κ στους κατ εφημησμον ιερεις που συναντουν ΦΑΝΕΡΑ τα αφεντικα τους στις μασονικες στοες κ παιρνουν απο εκει τις εντολες τους για τη δυσφημηση της Εκκλησιας μας. Ολα τα παραπανω στα γραφω φιλικα διοτι ουδεις αλανθαστος ουτε εσυ ουτε κ γω. ΜΠΑΜΠΗΣ απο ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ

Anonymous said...

Τώρα φταίνε οι παπάδες και η Εκκλησία !!!Οι πολιτικοί και οικονομικά συμφέροντα κάποιων υπερδυνάμεων για σένα δεν έχουν καμία σχέση με τους λαθρομετανάστες .Η Εκκλησία άνοιξε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες ? Διάβασε Ευαγγέλιο και κοίτα ποιο είναι το χρέος κάθε ορθόδοξου χριστιανού !!!Και σε τελική ανάλυση να συμβουλευτείς τον πνευματικό σου....

Anonymous said...

o εν λογω παπας βαζει το παλιο ερωτημα πιστη χωρις εκπτωσεις η' τηρηση στο γραμμα του ευαγγελιου?
ειναι το παλιοτερο ερωτημα απο την εποχη του μεγαλου κωσταντινου.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ.
ΠΡΩΤΑ Η ΠΙΣΤΗ Η΄ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ?
Οταν βλεπουμε να τελειωνει επι της ουσιας ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ σαν τροπο σκεπτεσθαι και πρατειν (δηλαδη προχωραμε σε πληρη ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ) ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ διαλεγω την ΠΑΤΡΙΔΑ.
Βρισκω συνεπως ακρως ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ και ΔΕΙΛΟ καθε ατομο , ειδικα της εκκλησιας που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ και δεν προτασουν την αληθεια -ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΤΗΛΗΝΗ που για την συμβιωση του εν λογω ατομου -ΠΟΥ ΡΑΣΣΟΦΟΡΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΩΣ- ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΟΘΟΚΑΜΙΛΙΖΟΥΜΕ.
Πολλακις η εκκλησια ενηργησε σαν αυτονομος οργανισμος οπου το κυριο μελημα της ηταν η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ και δεν συμβαδισε με τα συμφεροντα του ΛΑΟΥ ΜΑΣ , ειδικα σε περιπτωσεις καταπτωσης οπως προ της πτωσης της Βυζανινης Αυτοκρατοριας , οσο δε για την περιοδο της τουρκοκρατιας ΔΕΝ αλλαξε πολιτικη -αν εξαιρεσουμε ΦΩΤΕΙΝΕΣ περιπτωσεις οπως ο Αγιος Κοσμας ο αιτωλος.
Το εν λογω ειδεχθες ατομο καλο θα ηταν να το βουλωνει τουλαχιστον και να μην εκθετεται ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ γιατι πρεπει να ξερει οτι μετα την καταιγιδα ερχεται και η ΝΕΜΕΣΙΣ.

Anonymous said...

Αν δεν δημοσιευετε τα σχολεια που δεν σας ειναι αρεστα ,κλειστε αυτο το παραθυρο ,δεδομενου οτι θα σας βγει και πιο οικονομικα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails