Wednesday, May 1, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την νομιμοποίηση του μπάφου και της πρέζας

ΑΛΕΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ

Φεστιβάλ με την επωνυμία "Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνα 2013" θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (8/5 έως 11/5) και σύνθηματα:
"Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις"
"Για τη μείωση στις βλάβες από τις εξαρτήσεις"
"Για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές στο θέμα τις απαγόρευσης των 'ναρκωτικών ουσιών'"

 Το εξοργιστικότερο όλων δεν είναι το φεστιβάλ, σαν φεστιβάλ που διοργανώνεται από.....διάφορους "περίεργους" φορείς αλλά, η "χορηγία" της εκδήλωσης από ελληνόφωνα κόμματα και το Δήμο Αθηναίων. 

Στις 8/5 και 9/5 οι χώροι που θα....


φιλοξενήσουν τέτοιες φρενοβλαβείς απόψεις θα ανήκουν στο Δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα στις 8/5 και 9/5 η Τεχνόπολη στο Γκάζι θα είναι το ορμητήριο προπαγάνδας τέτοιων εκτρωματικών απόψεων που αναιρούν την κοινή λογική και προάγουν έναν εκφυλιστικό και παρασιτικό τρόπο ζωής.

Ένα μικρό δείγμα από αυτά που θα ακουστούν:

Το επιτυχημένο παράδειγμα της Ολλανδίας και προτάσεις για αλλαγές των πολιτικών για τα ναρκωτικά  
Η νόμιμη ρύθμιση της ιατρικής χρήσης της κάνναβης στην Τσεχία  
Η Θεραπευτική επίδραση της Κάνναβης στη διάρκεια Απεξαρτήσεων από Ηρωίνη
Κλωστική κάνναβη: Μία νέα και πολλά υποσχόμενη καλλιέργεια για την χώρα μας 
Το κόστος και οι βλάβες του πολέμου κατά των ναρκωτικών και εναλλακτικές προτάσεις για μη-τιμωρητικές πολιτικές  


Διαβάστε τους υποστηρικτές:

Ηλιόσποροι, Κενό Δίκτυο, ENCOD, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), ΟΚΑΝΑ, Σύλλογος Θεραπευομένων ΟΚΑΝΑ, Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων keli.gr, Οικολόγοι Πράσινοι, Πράσινο Ινστιτούτο, Νέοι Πράσινοι, Επιτροπή δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΚΟΑ, Φιλελεύθερη Συμμαχία, Act Up Drase Hellas, Εφημερίδα Εποχή, Περιοδικό Ζενίθ, Φίλοι του Ανθρώπου, Dubwise HiFi, Rastavibe, 1 Step Forward, Natural High Family, Sub'n'Dub, Funxion, Creative Space, Urban Danja, One Love Reggae Ideas, Reggae.Gr, Freeze Mag/ It Shop, Akida promo, Trifilo.Gr Web Radio, Greek Cannabis Society, Cannabishellas.com, Tzivana.gr, 420.gr, Seeders, "Ektos zonis" radio & reggaemagazine.


Υ.Γ.
Στις 10/5 και 11/5 θα πραγματοποιηθεί κάμπινγκ στη Βούλα, όπου αναμένεται να....μαστουρώσει όλη η περιοχή!!!

Υ.Γ.2
Ο ΓΑΠ θα πρέπει να νιώθει περήφανος για την παρακαταθήκη που αφήνει στο....ellada καθώς από το 2007 είχε μιλήσει για αποποινικοποίηση της κάνναβης, κοινώς χασίς


http://paspartoy.blogspot.gr/2013/04/blog-post_656.html

3 comments:

Anonymous said...

βρε ζωα δεν λεει την νομιμοποιηση της ηρωινης αλλα την αντιμετωπιση των εξαρτημενων απ αυτην ως ασθενων οχι ως παρανομους ουτε αυτα που γραφετε δεν καταλαβαινετε

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Βρε κρετίνε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα μεγάλα γράμματα της φώτο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ"!

Anonymous said...

ΒΡΕ ΨΕΥΤΗ 10:24 ΑΜ, ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΡΝΙΖΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΟΥ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ 'ΝΕΟΥΔΙ' ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 'ΠΡΑΣΙΝΟΟΙΚΟΛΟΓΙΑ' ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 'ΛΕΥΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ', ΧΑΖΕ, Ε... ΧΑΖΕ_.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails