Wednesday, May 15, 2013

Ο Εβραίος Όλιβερ Στόουν λέει ότι ο Τσίπρας θα σώσει την Ευρώπη!

Μάλιστα και ο Τσίπρας τον εκτιμά πολύ! Πως να μην τον εκτιμά; Αφού έχουν κοινό DNA! Και ο Όλιβερ παρουσίασε τον Μέγιστο τον Ελλήνων, τον Μέγα Αλέξανδρο ως gay! Δυσφήμισε τον μεγαλύτερο Έλληνα και μας προτείνει Τσίπρα! 



Ο γνωστός Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, σε δηλώσεις του μετά το γεύμα που είχε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στο Ζάγκρεμπ, μίλησε με τα καλύτερα λογια για τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο Στόουν τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η ελπίδα της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι “αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει”.
 
Από την πλευρά του, ο Σλοβένος φιλόσοφος Σλάβοϊ Ζίζεκ δήλωσε ότι πιστεύει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας: “Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ”.
 
Όμως και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τους Στόουν και Ζίζεκ. “Είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ με τον Όλιβερ Στόουν και τον Σλαβόι Ζίζεκ. Έχω δει όλες τις ταινίες του Όλιβερ Στόουν και κυρίως το Πλατούν το οποίο έχει να κάνει με τον πόλεμο στο Βιετνάμ.  
 
Σήμερα ζούμε ένα διαφορετικό πόλεμο, ο οποίος δεν είναι στρατιωτικός, αλλά οικονομικός. Έχουμε θύματα, όχι της στρατιωτική βίας, αλλά της ύφεσης. Αυτές οι πολιτικές και τα μέτρα λιτότητας έχουν πάρα πολλά θύματα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πρέπει να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση και να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο. Και αυτό θα το καταφέρουμε ενωμένοι”, σχολίασε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
 
Ερωτηθείς σχετικά με το αν ο ελληνικός λαός μπορεί να πληρώσει το υπέρογκο χρέος της χώρας, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την άποψη ότι είναι πολύ δύσκολο και εξάλλου ο ελληνικός λαός δεν είναι υπεύθυνος για αυτό το χρέος. “Πιστεύουμε ότι μια μεγάλη ριζοσπαστική πολιτική αλλαγή αποτελεί τη λύση για το μέλλον και στην Ελλάδα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτήν την κατεύθυνση”, επεσήμανε.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 comment:

Anonymous said...

ενώ ο τζουτζουκος μας πάει γάντι

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails