Saturday, October 3, 2015

SOK....ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ: ΨΩΜΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ

Δεν είναι μια και δύο, αλλά δεκάδες περιπτώσεις που ο Γιαχβέ ζητάει από τους πιστούς του να υπακούσουν στις παράλογες προσταγές του, είτε για εκδίκηση είτε για να εξιλεωθούν από τις αμαρτίες τους. 

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
2 Οκτωβρίου 2015


Ο Ιεχωβάς της Θεόπνευστης και ωφέλιμης για τους πιστούς Παλαιάς Διαθήκης προστάζει τον Ιεζεκιήλ να μαζέψει συγκεκριμένα υλικά που του υποδεικνύει για να ψήσει ψωμί πάνω σε ανθρώπινα περιττώματα η κοπριά αγελάδας.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει το πρώτο μέρος από μια σειρά Θεόπνευστων συνταγών με την υπογραφή τού κορυφαίου Σέφ του είδους, Γιαχβέ.

ΥΛΙΚΑ:

Ο Κύριος συνέχισε: «Πάρε

Σιτάρι
Κριθάρι
Κουκιά
Φακή
Κεχρί
Βρίζα

Βάλε τα όλα σε μια χύτρα και φτιάξε μ’ αυτά ψωμί.

Την τροφή σου θα την τρως σε σχήμα κριθαρένιας πίττας, που θα την ψήνεις πάνω σε ανθρώπινα περιττώματα, μπροστά σε όλο τον κόσμο» 

«Έτσι θα φάνε οι Ισραηλίτες ακάθαρτη τροφή ανάμεσα στα έθνη που θα τους διασκορπίσω».

Τότε είπα: «Μα Κύριε Θεέ, εγώ ποτέ μέχρι σήμερα δεν μολύνθηκα. Από τα νιάτα μου δεν έφαγα ποτέ ζώο που ψόφησε ή ξεσκίστηκε από θηρία, ούτε έβαλα στο στόμα μου ακάθαρτο κρέας». 

Κι εκείνος μου είπε: «Καλά, σε αφήνω να χρησιμοποιήσεις αντί για ανθρώπινα περιττώματα, κοπριά αγελάδας, για να ψήνεις πάνω σε αυτήν το ψωμί σου». 

Ιεζεκιήλ 4/δ΄ 9-15

Επίσης, δεν πρέπει να σας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχουν σκευάσματα με την ονομασία "EZEKIEL" όπως το παραπάνω μίγμα ψωμιού το οποίο πωλείται σε καταστήματα στο εξωτερικό και καταναλώνεται από φανατικούς Γιαχβεδιστές.

atheatignosi

1 comment:

Anonymous said...

http://oodegr.co/neopaganismos/ag.grafi/kopria1.htm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails