Sunday, January 1, 2017

Ετσι έγινε η νέα σφαγή στη Τουρκία (φωτό, βίντεο) - Τρομακτική μαρτυρία: «Ο Αη Βασίλης μιλούσε αραβικά και πυροβολούσε»!


Της Χριστίνας Φλάσκου

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί για τη σύλληψη του ή των δραστών, υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες οι επιτιθέμενοι στο νυκτερινό κλαμπ Reina, μιλούσαν αραβικά, καθώς πυροβολούσαν.

Πιο συγκεκριμένα, η Σινέμ Ουγιανίκ θαμώνας του διάσημου κλαμπ σύμφωνα με την οποία,δήλωσε σε κατάσταση σοκ «διασκεδάζαμε και ξαφνικά οι άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν. Ο άντρας μου, μου είπε να μη φοβηθώ και με κάλυψε με το σώμα του. Αυτοί που πυροβολούσαν, νομίζω ότι ο ένας ήταν ο Αη Βασίλης, μιλούσαν μεταξύ τους αραβικά. Άνθρωποι περνούσαν από πάνω μου. Ο άντρας μου τραυματίστηκε σε τρία σημεία», ενώ πρόσθεσε ότι «κατάφερα να βγω έξω. Ήταν τρομακτικό».
Καρέ καρέ η χθεσινοβραδινή επίθεση στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης.
Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 69 τραυματίστηκαν όταν δύο ή τρεις ένοπλοι, ο ένας ντυμένος Αγιος Βασίλης (υπάρχει περίπτωση να πυροβολούσε μόνο ο Αη Βασίλης και οι άλλοι να ήταν υποστηρικτική ομάδα) άνοιξαν πυρ σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης γεμάτο με κόσμο που γιόρταζε την έλευση του νέου έτους.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν, ο ένας ένοπλος πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπει στη κλαμπ «Reina», στην κοσμοπολίτικη συνοικία Ορτακιόι της Κωνσταντινούπολης, στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου, γύρω στις 01:30 τοπική ώρα και ανοίξει πυρ αδιακρίτως. Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί 39 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και ο αστυνομικός που πυροβόλησε πρώτα.
 
Πάντως, σύμφωνα με τον Σαχίν, την επίθεση διέπραξε μόνο ένας ένοπλος. Το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε ότι πολλοί θαμώνες του νυχτερινού παραλιακού κέντρου πηδούσαν στον Βόσπορο για να σωθούν από τα πυρά του δράστη της επίθεσης. 

ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails