Saturday, August 19, 2017

160.000 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!


Γράφει ο Αντίοχος
Ναι, την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση την ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. Αλλά, οι τζιχαντιστές δολοφόνοι απλώς πάτησαν την «σκανδάλη» – το γκάζι του βαν στην συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι. Κι είναι πολλοί, σχεδόν 160.000!

Ελάχιστα ήταν μέχρι πρότινος τα «προσφυγάκια» που… προτιμούσαν την Ισπανία. Σταγόνα στην Μεσόγειο Θάλασσα! Μέχρι που η Ελλάδα (στην οποία υπάρχει πάντα ο «κίνδυνος» της Χρυσής Αυγής…) γέμισε, η Ιταλία (η οποία είναι… επιρρεπής σε «φασιστικά» κινήματα γέμισε επίσης, οπότε ήρθε η σειρά της Ισπανίας ν’ αρχίσει να «διασώζει» «προσφυγάκια»!
Με νούμερα που θυμίζουν παλαιότερες εποχές στην Ελλάδα: 350 «διασώσεις» προχθές, 600 εχθές και πάει λέγοντας…
Αλλά, για ν’ αρχίσουν τα «προσφυγάκια» να… προτιμούν την Ισπανία, ήθελαν μια επίσημη… πρόσκληση, για να νιώσουν καλοδεχούμενα στην χώρα! Την έκαναν οι επίστρατοι του Σόρος, οι κομμουνιστές της Βαρκελώνης, με μια πραγματικά μεγάλη διαδήλωση 160.000 κομμουνιστών στο «κάστρο» τους, την Βαρκελώνη, με συνθήματα «εμείς θέλουμε να υποδεχθούμε» («προσφυγάκια» εννοείται) και «όχι πλέον δικαιολογίες, να υποδεχθούμε τώρα».
Τους έγινε η χάρη! Μόνο που ανάμεσα στα «προσφυγάκια» ήταν και οι τζιχαντιστές δολοφόνοι! Αναμενόμενο – έτσι γίνεται πάντα!

1 comment:

Anonymous said...

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ISIS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΤΟΥ 2017...ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ "ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΠΟΡΘΗΤΗ" ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...
ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails