Wednesday, September 13, 2017

ΧΡΥΣΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ… Η προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών υποτακτικών των Υιών και θυγατέρων ΑΒΡΑΑΜ!!


ΧΡΥΣΟΣ  & ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Ως γνωστόν τα παγκόσμια ορυχεία χρυσού-(πλιν Ρωσίας), ανήκουν στον Μεγιστάνα-Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Υιόν ΑΒΡΑΑΜ, της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, των λαθρομεταναστών!
Οι Επικυρίαρχοι της Γης, και Κοσμοκράτορες εφαρμόζουν το άρθρον Είκοσι δύο (22) των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

Τα μεγαλύτερα αποθέματα Χρυσού φυλάσσονται σε τούβλα στο FORT NOX των ΗΠΑ, και είναι υπό τον έλεγχο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των Κοσμοκρατόρων Υιών ΑΒΡΑΑΜ, της Ν.Τ.Π.-Παγκοσμιοποίησης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τραπέζης της Ελλάδος, ο χρυσός της Ελλάδος φυλάσσεται στα θησαυροφυλάκια των Κεντρικών Τραπεζών Αγγλίας-ΗΠΑ-Ελβετίας- & μικρό μέρος αυτού στη Τράπεζα της Ελλάδος.
Οι χώρες αυτές είναι του συμπλέγματος της Δύσης των Υιών του Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ, της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων των Κοσμοκρατόρων, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Για ποίο λόγο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ είναι στην Ελλάδα;;;
Διότι η Ελλάδα έχει Κυβερνήσεις, «πάλαι τε και νύν», υπόδουλες στους διεθνείς Σιωνιστές και Επικυρίαρχους της Γης, του Πατριάρχου ΙΑΚΩΒ.
Οι πολιτικοί μας Σημίτιδες, ΣαμαροΒενιζέλοι, Τσίπρες, Κούληδες, κ.λ.π. είναι Υιοί του Γενάρχη και Πατριαρχών ΑΒΡΑΑΜ-ΙΣΑΑΚ-ΙΑΚΩΒ.
Τα αποθέματα χρυσού που έφυγαν από την Ελλάδα το 1941 κατέληξαν στη Βρετανία στις Τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υιού ΑΒΡΑΑΜ!!!
Ως γνωστόν ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι Χάζαρος Σιωνιστής και Παγκόσμιος Οικονομικός κατακτητής,απόγονος του Γενάρχη και Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ!!!
Οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των χωρών της Γης-πλιν Ρωσίας- ανήκουν στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης Λόρδο κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Υιόν ΑΒΡΑΑΜ.
Επομένως ο πρόεδρος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει κουμάντο για το ΧΡΥΣΟ διεθνώς, και της Ελλάδος, τον οποίον διαθέτει κατά βούλησην, δηλαδή όπου έχει ανάγκη η Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, για πρόκληση διεθνών πολιτικών και Οικονομικών κρίσεων.
Η Χρεοκοπία της Ελλάδος είναι έργο δικό της!!!
Συνήθως ο ΧΡΥΣΟΣ όλων των Δυτικών & Ανατολικών Κρατών της Γης, χρησιμοποιείται από την Κυβέρνηση της Ν.Τ.Π. για πρόκληση τοπικών & Παγκοσμίων Πολέμων, και για δημιουργία τοπικών ή διεθνών οικονομικών κρίσεων και αναταραχών.
Οικονομικά Όπλα της Ν.Τ.Π. του προέδρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι τα διεθνή Χρηματιστήρια, Ο ΧΡΥΣΟΣ, οι «Αγορές», και οι λαθρό-μετανάστες-πρόσφυγες, που τόσο επιθυμούν οι πολιτικοί μας.
Υπ’ όψιν ότι οι άλλες Αραβικές χώρες δεν δέχονται Άραβες λαθρο-πρόσφυγες.
Ο Πρόεδρος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ εξουσιάζει και τα χρυσορυχεία της Κασάνδρας, στη Χαλκιδική της Μακεδονίας.
Ο χρυσός της Ελλάδος, και όλων των Κρατών της Γης, προήλθεν από τις αποταμιεύσεις, δηλαδή από τον ιδρώτα και το αίμα όλων των Λαών της Γης, (και του Ελληνικού Λαού), και τον διαχειρίζεται κατά βούλησην αυτό το εκλεκτό τέκνο του Γενάρχη Πατριάρχη ΑΒΡΑΑΜ.
Αυτές τις ημέρες της Χρεοκοπίας και των Μνημονίων, τίθεται το ερώτημα, «Πού βρίσκεται ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ;;; απαντάμε, στα θησαυροφυλάκια των Κεντρικών Τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ υιού ΑΒΡΑΑΜ!!!
Αυτές τις ημέρες της χρεοκοπίας, και των συζητήσεων των «Θεσμών» στο ΧΙΛΤΟΝ με την ομάδα «Δρακουλέσκου», για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ο Χρυσός της Ελλάδος,- ΠΑΛΑΙ ΤΕ ΚΑΙ ΝΥΝ- «έκανε φτερά και πέταξε» προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά.
Υπενθυμίζω το Άρθρον 22ον των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, που λέει,
«Συγκεντρώσαμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΓΗΣ».
Η προδοσία των «Ελλήνων» πολιτικών υποτακτικών των Υιών και θυγατέρων ΑΒΡΑΑΜ, δεν έχει όρια!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

1 comment:

Anonymous said...

Μιας και το θέμα αφορά τους ROTHSCHILD, δείτε (εάν θέλετε τα παρακάτω βίντεο με ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με ένα άλλο μέλος της οικογένειας, τον Davιd de Rothschild.. Ευχαριστώ.

Ομιλία του Αντίχριστου; David στον ΟΗΕ και στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!! (ΝΕΟ)
https://www.youtube.com/watch?v=wHet6ruwxnA

(μέσα στο παραπάνω βίντεο λέει, σε κάποιο σημείο στο κοινό, να τον φανταστεί σαν..
ΓΕΝΙΚΌ ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ ΤΟΥ ΟΗΕ!!!!!!!)

Αποκαλύφθηκε το όνομα του Αντιχρίστου; 666 = David de rothschild
https://www.youtube.com/watch?v=odSYAtTkl_w

(στο παραπάνω βίντεο φαίνεται πως βγάζει το όνομά του, με τον ΕΛΛΗΝΙΚΌ λεξάριθμο 666 αλλά και πως συνδέεται με τρεις τρόπους με το "θηρίο που βγαίνει μέσα από την θάλασσα!! )

Η Ώρα του Αντίχριστου :666 = David de rothschild - 2018-2025 ;
https://www.youtube.com/watch?v=v5MYtVWd1VM

(στο παραπάνω βίντεο όλη η ανάλυση της 3ης ταινίας Hobbit και πως αυτή συνδέεται με τον David de Rothschild αλλά και γιατί οι Νάνοι συμβολίζουν τους Σιωνιστές Εβραίους!!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails