Thursday, May 3, 2018

Απίστευτη πρόκληση από τη Φουρέιρα: Σχηματίζει με τα χέρια της τον Αλβανικό αετό!


Πρόκληση χωρίς προηγούμενο… Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την μαρτυρική Κύπρο «ζήλεψε» τη δόξα των ομοεθνών της ποδοσφαιριστών Εργκούς Κάτσε, Άντι Λίλα και Παιτίμ Κασάμι σχηματίζοντας με τα χέρια της τον Αλβανικό αετό! Λοιπόν, αρκετά με την πλακίτσα. Είναι καιρός να κάνουμε τόσο στη Νίτσα αλλά και σε άλλους ένα μάθημα Ιστορίας.

Η Νίτσα που ποζάρει χαμογελαστή βάζει «φωτιά» με το σύμβολο του Αλβανικού αλυτρωτισμού… Δηλαδή με τη νοσηρή ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας που γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη από ακραίους εθνικιστικούς κύκλους της γειτονικής χώρας τα τελευταία χρόνια. Στην περιβόητη «Μεγάλη Αλβανία», οι Αλβανοί υποτίθεται πως διοικούν ένα κράτος που φτάνει νότια μέχρι και την Άρτα, ανατολικά στο Τέτοβο των Σκοπίων και βορειοανατολικά στο Κόσοβο το οποίο έχει αποσχιστεί από την Σερβία.
Και η φωτογραφία της εκπροσώπου της Κύπρου στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision με τον …Αλβανικό αετό φιγουράρει στην επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa που στέλνει η Αλβανία στη Λισαβόνα!
Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο που πριν μερικά χρόνια διέψευδε κατηγορηματικά την Αλβανική καταγωγή της και δήλωνε δημόσια ότι η μητέρα της κατάγεται από το Μέτσοβο και ο πατέρας της έχει …Μεξικάνικες ρίζες! Έγινε μάλιστα έξω φρενών όταν αποκάλυψαν τα ΜΜΕ ότι το πραγματικό όνομά της είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Foureraj), ενώ οι γονείς της λέγονται Kristaq (πατέρας) και Μarjeta (μητέρα) και υποχρεώθηκε να το παραδεχτεί.
Με απλά ελληνικά το κορίτσι που ήρθε πάμπτωχο στην πατρίδα μας με την οικογένειά της σε ηλικία 8 ετών, μεγάλωσε στην Καλλιθέα και σήμερα είναι διάσημη, οικονομικά ευκατάστατη εξαιτίας της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής μας ζητάει την … Άρτα με τα Γιάννενα!!!
Να ρωτήσουμε την κα Φουρεράι αν είναι υπερήφανη και για τον Τσάμη ληστή Νταούτ Χότζα, τον οποίον ο Μουσολίνι χρησιμοποίησε ως έναυσμα για την κήρυξη πολέμου κατά της Ελλάδας τον Οκτώβριο του 1940; Αν δεν έχει ξεφυλλίσει ποτέ κανένα βιβλίο ιστορίας θα την ενημερώσουμε ότι τα τάγματα των Τσάμηδων σχηματίστηκαν και συμπολέμησαν με τους Ιταλούς στην αρχή, με Ιταλικές στολές και τους Γερμανούς αργότερα. Και στις δύο περιπτώσεις επικεφαλής των προπομπών ήταν πάντοτε Τσάμηδες. Τα τάγματα αυτά επιδόθηκαν με ανήκουστη θηριωδία στο «πλιάτσικο» των οικιών και καταστημάτων των Ελλήνων Χριστιανών τους οποίους στη συνέχεια βασάνιζαν και σκότωναν.
Της προτείνουμε μάλιστα για να κερδίσει λίγα ακόμα λεπτά δημοσιότητας να φωτογραφηθεί και με τη φανέλα της αλβανικής παραστρατιωτικής οργάνωσης UCK…
Μπας και με αυτό τον τρόπο πάρει το πολυπόθητο δωδεκάρι από τους πατριώτες της…

phgh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails