Tuesday, September 18, 2018

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!


Όσο περισσότερο χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους οι αμερικανοπροδότες Τσίπρας και Καμμένος, τόσο περισσότερο λυσσάνε και αμολάνε τους εγκαθέτους τους κατά των αγνών Ελλήνων πατριωτών!
Έτσι, γύρω στα μεσάνυχτα, τέσσερις νεαροί πατριώτες στην Μυτιλήνη βρέθηκαν στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης όπου και ζωγράφιζαν μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία και δέχθηκαν την επίθεση έξι τσιπροκαμμενικών αριστεριστών.

Μετά από κλήση στην αστυνομία ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων της άνανδρης επίθεσης των τσιπροκαμμενικών, οι έξι τραμπούκοι συνελήφθησαν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο και  βρέθηκαν κράνη και κοντάρια με κόκκινα κουρελόπανα, που είναι γνωστό πως χρησιμοποιούνται ως ρόπαλα.
Ακολούθησε αναγνώρισή τους από τα θύματα και υποβολή μήνυσης, η οποία εκτός από τις κατηγορίες της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, υπήρχε και αυτή της ληστείας («απαλλοτρίωσης», κατά την διάλεκτο των τσιπροκαμμενικών αμερικανομπολσεβίκων…) ενός πορτοφολιού, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Ποια ήταν η απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»; Μετέτρεψε τις κατηγορίες κατά των τσιπροκαμμενικών σε πλημμεληματικού χαρακτήρα (ελλείψει… αποδείξεων!), τους άφησε ελεύθερους και όρισε τακτική δικάσιμο για τον Σεπτέμβριο του… 2019.
Η δε Αστυνομία, προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών», σχηματίζει δικογραφία κατά των… θυμάτων(!!!), για… διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς – στον… τοίχο στον οποίο ζωγράφιζαν την ελληνική σημαία!!!
(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των αμερικανοπροδοτών και τα τσιράκια της!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails