Thursday, November 8, 2018

Το καθεστώς Εντι Ράμα συλλαμβάνει Έλληνες στη Βόρεια Ήπειρο μετά την κηδεία Κ.Κατσίφα!

Νέο γύρο αλβανικών προκλήσεων έχουμε, καθώς το καθεστώς Ε.Ράμα προχώρησε σε μαζικές συλλήψεις Ελλήνων.
Αλβανικές δυνάμεις συνέλαβαν στελέχη της ομογένειας και τους μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
Πρόκειται για τους Χαλάλαμπο Καραθάνο- Πρόεδρο Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θωμά Στέφο, Πρώην μέλος Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ ΟΜΌΝΟΙΑ ,Χρήστο Ντούτση- πρώην Έπαρχος Άνω Δρόπολης, Αντρέα Κούρτη, Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολη και ο γαμπρός του 35χρονου ομογενή,

Εως αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές για το λόγο της σύλληψης και ανάκρισης των τεσσάρων.
Ο κ. Καραθάνος σε δήλωσή του επισήμανε ότι είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.
Το βαθύ αλβανικό κράτος έχει στοχοποιήσει πολλούς Έλληνες οι οποίοι βρέθηκαν στην κηδεία του Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες αναφέρει έγκυρη πηγή.
Ο Αλβανός ιστορικός Arben Lalla δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρακτορείου ειδήσεων Albeu.com, φωτογραφία του συνταγματάρχη ε.α. των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, κ Ανέστη Κατσή, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο βρισκόταν σήμερα στις Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με τον Llalla, ο Έλληνας πρώην ανώτερος αξιωματικός τράβηξε φωτογραφία από την περιοχή με την ελληνική σημαία και την έστειλε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας  δήθεν αντι-Αλβανικά συνθήματα.
«Υπάρχει η υποψία ότι συνοδεύεται από άλλα μέλη της διμοιρίας του, που είναι χωρίς στολή, να καλούν κατά των Αλβανών», δηλώνει στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ο γνωστός Αλβανός ιστορικός και ανθέλληνας Αρμπέν Λάλα.

Οι αλβανικές υπηρεσίες πληροφοριών εντόπισαν στο λογαριασμό του Καραθάνου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, την έκκληση του για διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία την ημέρα της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails