Sunday, December 16, 2018

Σύμφωνο ΟΗΕ για την μετανάστευση: Μια αυτοκτονική συμφωνία!!!!


Σύμφωνο ΟΗΕ για την μετανάστευση: Μια αυτοκτονική συμφωνία
Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Το νέο σύμφωνο για την μετανάστευση του ΟΗΕ, πρόκειται να υπογραφεί και τυπικά ώστε να ισχύσει, σε ειδική συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο. Προς το παρόν έχει πάρει αρχική έγκριση τον Ιούλιο από όλα τα μέλη του ΟΗΕ πλην των ΗΠΑ. Το σύμφωνο αυτό, κάνοντας επιμέρους συμφωνίες με χώρες όπως π.χ. το Αφγανιστάν, η Γουινέα, το Μπαγκλαντές, την Γκάμπια, την Αιθιοπία και άλλες, κάνει ουσιαστικά αδύνατη την απέλαση των «παράτυπων μεταναστών» όπως τους αναφέρει, μια που οι προϋποθέσεις απέλασης που προβλέπονται στις επιμέρους αυτές συμφωνίες θέτουν αδύνατους όρους για την έγκριση της απέλασης.

Ο ρόλος του Επιτρόπου Αβραμόπουλου
Ο επίτροπος της Ε.Ε., Αβραμόπουλος είναι επιτετραμμένος για την μεταναστευτική πολιτική της Ένωσης με αρμοδιότητες (μεταξύ άλλων) όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε. προσέξτε: ‘’Προώθηση μιας νέας ευρωπαϊκής πολιτικής για τη νόμιμη μετανάστευση που θα βοηθήσει την ΕΕ να καλύψει την έλλειψη δεξιοτήτων μεταξύ άλλων με την αναθεώρηση της νομοθεσίας για την «μπλε κάρτα»’’. Δηλαδή σε απλά ελληνικά κι όχι σε πολιτικά ορθά ελληνικά: την ενσωμάτωση μεταναστών για την κάλυψη εργατικού δυναμικού. Δηλαδή για να εργάζονται εκείνοι κι όχι οι ευρωπαίοι πολίτες.
Ο Αβραμόπουλος λοιπόν (Αντιπρόεδρος της Ν.Δ.) έδωσε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt» στην οποία υπερασπίσθηκε το νέο σύμφωνο του ΟΗΕ. Αναρωτιέται βέβαια κανείς, γιατί. Γιατί ένας επίτροπος της Ε.Ε. να υπερασπίζεται ένα σύμφωνο που φέρνει ο ΟΗΕ και στο οποίο αντιδρούν μέλη της Ε.Ε. Να γιατί οι μάσκες πέφτουν. Και εμφανίζεται το αληθινό πρόσωπο της Παγκοσμιοποίησης που χρησιμοποιεί κάθε οργανισμό, είτε είναι το ΝΑΤΟ είτε ο ΟΗΕ είτε η Ε.Ε. για να προωθήσει την ατζέντα της.
Ο Επίτροπος στην συνέντευξη που έδωσε, προσπάθησε να υποστηρίξει ότι η συμφωνία αυτή καθόλου δεν θα ανεβάσει τον αριθμό «παράτυπων μεταναστών» στην Ευρώπη αλλά αντίθετα θα τον μειώσει! Κατηγόρησε δε όποιον διαφωνεί ότι δεν έχει διαβάσει το Σύμφωνο. Ο Αβραμόπουλος λοιπόν, απέδειξε ότι αυτός δεν έχει διαβάσει το Σύμφωνο, προφανώς συνηθισμένος από την Ελληνική Βουλή, όπου έφταναν νομοσχέδια από το εξωτερικό (αρκετές φορές στα αγγλικά) και οι περισσότεροι βουλευτές του συνταγματικού τόξου ούτε καν διάβαζαν, όπως οι ίδιοι έχουν παραδεχθεί!!
Δεν μας εξηγεί φυσικά, γιατί ένα τόσο «θετικό» σύμφωνο προσπαθεί να επιβληθεί δικτατορικά αφού προβλέπει να χαρακτηρισθεί ποινικό αδίκημα η οποιαδήποτε αντίδραση ή αναφορά σε «λαθρομετανάστευση»!!! Δεν μας εξηγεί βεβαίως και την άποψή του ότι ’’καμιά χώρα της Ε.Ε. δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την εισβολή «παράτυπων μεταναστών» μόνη της’’. Γιατί άραγε για την Ε.Ε. ο στρατός κάθε χώρας δεν αρκεί να προστατεύσει τα κλειστά σύνορα και θα το καταφέρει αυτό μια ημι-αστυνομική δύναμη πχ. Frontex σε ανοιχτά σύνορα;
Η πραγματικότητα που θέλει να επιβάλλει το νέο σύμφωνο του ΟΗΕ είναι αυτή που κατήγγειλαν οι χώρες που αρνούνται να την υπογράψουν: «αυτοκτονική για τους Ευρωπαϊκούς λαούς». Οι φιλότιμες προσπάθειες του υπαλλήλου Αβραμόπουλου, δεν καταφέρνουν να πείσουν. Τα κράτη στην Ευρώπη σιγά σιγά ξυπνάνε και μυρίζονται την δυσωδία των αντεθνικών πολιτικών που προωθεί εναντίον μας η Ε.Ε. και μια σειρά από μουσουλμανικές χώρες που ψάχνουν ευκαιρία να κάνουν εξαγωγή των εσωτερικών προβλημάτων τους, στα ανεπτυγμένα κράτη της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.
«Πλην Χρυσής Αυγής»
Στον εσωτερικό πολιτικό μας χώρο, ουδείς φαίνεται να ασχολείται με το θέμα πλην φυσικά της Χρυσής Αυγής. Η σιωπή των υποτιθέμενων δεξιών, πατριωτών, κεντρώων κλπ είναι βροντερή. Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύει το ζήτημα συνεχώς, ενημερώνοντας τους Έλληνες για τα δεινά που σχεδιάζονται εναντίον μας στα διάφορα διευθυντήρια. Αναρτά αναλύσεις του Συμφώνου στην ιστοσελίδα της και εκτενείς αναφορές στις εφημερίδες της.
Επίσης, δια του Κοινοβουλευτικού της Εκπροσώπου Χρήστου Παππά έθεσε το θέμα στην Βουλή με σχετική ερώτηση στην οποία αναλύεται το μείζον αυτό θέμα και ζητάει την σαφή τοποθέτηση της αριστερής συγκυβέρνησης. Μεταξύ άλλων διαβάζουμε στην επίκαιρη ερώτηση:
«ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
…Πρόκειται για ένα σύμφωνο το οποίο σύμφωνα με την διευρυμένη ερμηνεία των περιεχόμενων διατυπώσεων θα αποτελέσει ταφόπλακα αφενός για το θεσμό του έθνους κράτους και αφετέρου θα καταστήσει τις ευρωπαϊκές κοινωνίες έρμαιο των ολοένα αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών από την Ασία και την Αφρική. Συγκεκριμένα υπάρχει σαφής κίνδυνος να προωθηθεί περαιτέρω το φαινόμενο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης… 1) Προτίθεται η ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει το σύμφωνο του Ο.Η.Ε για τη μετανάστευση; 2) Αν προτίθεται τελικώς να το υπογράψει, γνωρίζει ποιες συνέπειες θα έχει σχετικά με την επιδείνωση του φαινομένου της μετανάστευσης; 3) Γιατί δεν περνάει το Σύμφωνο από την κοινοβουλευτική διαδικασία πριν κυρωθεί, ώστε να υπάρξει ακρόαση φορέων και ενημέρωση της κοινής γνώμης, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν με διεθνείς συνθήκες και όπως επιτάσσει η κατά τα άλλα διαφημιζόμενη «δημοκρατική» σας «ευαισθησία»…»
Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσουμε σε κοσμοπολίτες ΝΔκράτες Αβραμόπουλους, ή σε διεθνιστές νέο-μπολσεβίκους ΣυΡιζΑνΈλ, ή σε ύποπτους «είμαι πατριώτης όποτε με συμφέρει» δήθεν ακροδεξιούς.
Κάθε τέτοια αντεθνική πολιτική, από όπου κι αν προέρχεται, θα ακυρωθεί κάθετα, όταν ο λαός δώσει στην Χρυσή Αυγή την πλειοψηφία για να κυβερνήσει και να προστατεύσει τα Ελληνικά συμφέροντα.
Μυρμηδόνας
Ποιοι λένε ΟΧΙ
Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, πολλές χώρες έχουν δηλώσει ανοιχτά την άρνησή τους να υπογράψουν αυτή την συμφωνία, δηλαδή εκτός των ΗΠΑ, αντίθεση έχουν εκφράσει
• η Αυστραλία
• η Αυστρία
• η Βουλγαρία
• η Ελβετία
• η Εσθονία
• οι ΗΠΑ
• το Ισραήλ
• η Ιταλία
• η Κροατία
• η Ουγγαρία
• η Πολωνία και
• η Τσεχία
O Ο.Η.Ε. έχει πηγή έμπνευσης το... Κοράνι!
Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά- αλλά είναι ίσως η σημαντικότερη- που μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα ληφθεί, εκτός Ελληνικών συνόρων, μια κατάπτυστη διεθνής συμφωνία, που θα αφορά, αυτά ακριβώς τα σύνορα.
Μιλάμε για το περιβόητο «Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση» του ΟΗΕ που αναμένεται να υιοθετηθεί επίσημα από τους υπάκουους ηγετίσκους της Νέας Τάξης στη Διάσκεψη των «Ηνωμένων Εθνών» που συγκαλείται στο Μαρόκο, αυτές τις μέρες, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου.
Το «Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Τακτική και Ομαλή Μετανάστευση», (Global Migration Compact) όπως καταλαβαίνει κανείς εύκολα, θα αποτελέσει για πρώτη φορά το νομικό εργαλείο στα χέρια των απανταχού δουλεμπόρων, καθαρμάτων τύπου Σόρος και αμειβομένων δικαιωματιστών, για την θεσμική παραβίαση κάθε έννοιας συνόρων των κρατών που θα συνυπογράψουν την σύμβαση. Με την συμμετοχή στην εν λόγω διεθνή Συνθήκη, η έννοια του ελέγχου των συνόρων, που αποτελεί την υπέρτατη έκφραση της εθνικής κυριαρχίας μιας κρατικής οντότητας θα καταργηθεί, αφού νομιμοποιείται η διαρκής και απρόσκοπτη μετανάστευση των πληθυσμών, μετατρέποντας την μετακίνηση πληθυσμών χωρίς προϋποθέσεις σε «ανθρώπινο δικαίωμα»! Αφού λοιπόν θα αποτελεί «ανθρώπινο δικαίωμα» η λαθρομετανάστευση, τότε ούτε λαθρομετανάστες υπάρχουν, ούτε συνοριακοί έλεγχοι απαιτούνται!
Ήδη ένα πλήθος σοβαρών χωρών παγκοσμίως αρνούνται να συμμετάσχουν στο «στημένο παιχνίδι» των χαρτογιακάδων του ΟΗΕ – οι οποίοι θεσμικά υπακούνε μόνο στο χρήμα και στην πυγμή και σπανίως στο Δίκαιο (βλ. Κύπρος, Σερβία για να αναφερθούμε μόνο στη γειτονιά μας) – και δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να λάβουν μέρος στην οιονεί κατάργηση των εθνικών τους συνόρων. Μεταξύ αυτών των χωρών οι ΗΠΑ, Ελβετία, Αυστρία, Αυστραλία, Ισραήλ, Ιταλία κλπ. Ειδικότερα, οι ΗΠΑ δια της πρεσβεύτριάς τους στον ΟΗΕ κ. Νίκι Χέιλι δήλωσαν επί λέξει : «...Οι αποφάσεις μας για τις πολιτικές όσον αφορά τη μετανάστευση πρέπει να λαμβάνονται πάντα από τους Αμερικανούς και μόνο τους Αμερικανούς. Εμείς θα αποφασίζουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ελέγχουμε τα σύνορά μας και σε ποιον θα επιτρέπεται να εισέρχεται στη χώρα μας...»
Η θεσμοθέτηση της «ελεύθερης μετακίνησης»- που αποτελεί για όσους αστοιχείωτους «προοδευτικούς» δεν τον γνωρίζουν την υλοποίηση της ισλαμικής hijra του Κορανίου (που στα ελληνικά σημαίνει «μετανάστευση»)- αποτελεί καθήκον του μουσουλμάνου, το οποίο απορρέει απευθείας από το Κοράνι. Στη σούρα 4 στον στίχο 97 επ. ρωτάει τους μουσουλμάνους ένας άγγελος πριν πάρει την ψυχή τους: «Σε τι κατάσταση ήσασταν αναφορικά με την πίστη σας»; Και εκείνοι απαντούν: «Καταπιεζόμασταν και δεν μπορούσαμε να ασκήσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα στη χώρα». Και οι άγγελοι ξαναρωτούν «Και δεν υπήρχε στη γη που έφτιαξε ο Αλλάχ άλλο μέρος να μεταναστεύσετε εκεί, από τη χώρα της απιστίας σε διαφορετική χώρα όπως έκαναν και άλλοι;» ...» «...Όποιος μεταναστεύει στο όνομα του Αλλάχ θα βρει στη γη πολλά καταφύγια να κατοικήσει και πόρους για να ζήσει...» (quranx.com ) Σύμφωνα δε με την επίσημη ερμηνεία η λέξη «καταφύγια»  σημαίνει «ένα χωριό (μέρος) που χρησιμοποιείται ως στρατιωτική θέση στην οποία οι μουσουλμάνοι μπορούν να ξαναχτίζουν τη δύναμή τους με σκοπό να ορμήσουν με ισχυρό στρατό , να εκδικηθούν και να νικήσουν τους εχθρούς» (σελ. 988 σημ. 41) βλ. «Το ιερό κοράνιο και μετάφραση των εννοιών του στην Ελληνική γλώσσα, Συγκρότημα Βασιλιά Φαχντ, Σ. Αραβία, Μεδίνα, 1998) .
Με άλλα λόγια, το «δικαίωμα» στη μετανάστευση, όπως ακριβώς περνάει στο εμετικό «Σύμφωνο», έχει ευθείες αναφορές στο ιερό βιβλίο των ισλαμιστών, αναφερόμενο εμμέσως στην υποχρέωσή τους για διασπορά στον πλανήτη, με απώτερο στόχο την επιβολή της θρησκείας τους. Σας λέει κάτι αυτό ή είναι τυχαίο;
Ήδη λοιπόν, ενόψει της επιχειρούμενης από την παγκοσμιοποίηση «τελευταίας επίθεσης» στα έθνη-κράτη λόγω της αναβίωσης των εθνικιστικών κινημάτων παγκοσμίως που έχουν αποκτήσει την εξουσία στις χώρες τους (Βραζιλία, Φιλιππίνες, ΗΠΑ, Ιταλία, Ουγγαρία κλπ)- μεθοδεύτηκε το εν λόγω Σύμφωνο, που όχι μόνο θα αλώσει τις κοινωνίες αλλά θα καταστήσει την έννοια των συνόρων ως απόμακρη «νομικίστικη» λεπτομέρεια, αφού ο καθένας θα έχει «δικαίωμα» να μετακινείται παράνομα και στη συνέχεια να αιτείται την υπηκοότητα του κράτους φιλοξενίας. Η hijra δε αυτή, θα αφορά σχεδόν αποκλειστικά ισλαμικούς πληθυσμούς της Ασίας και της Αφρικής και δευτερευόντως οποιουσδήποτε άλλους, αφού απεμπλέκεται από την νομική έννοια του «πρόσφυγα» και δεν απαιτείται καν εκείνος να αποδείξει τους λόγους της μετανάστευσης. Άλλωστε οι χριστιανικοί πληθυσμοί σπανίως μεταναστεύουν μαζικά, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης της χώρας καταγωγής. (Η Αιθιοπία αποτελεί το συμβολικό παράδειγμα εξαθλιωμένης (αλλά χριστιανικής) αφρικανικής χώρας οι κάτοικοι της οποίας δεν φεύγουν, που μπορεί να πείσει τον κάθε κακοπροαίρετο ή άσχετο..)
Με τον ύπουλο αυτό τρόπο η Νέα Τάξη σχεδιάζει να επιλύσει «ειρηνικά» ακόμα και τις «εθνοτικές διαμάχες» αφού η μετακίνηση πληθυσμών εντός γειτονικών χωρών που υφίστανται αντίστοιχα προβλήματα, θέτει συνήθως και εδαφικές διεκδικήσεις στη συνέχεια. Φανταστείτε για παράδειγμα τις ορδές των τούρκων να εισέρχονται κατά χιλιάδες στην ελεύθερη Κύπρο διεκδικώντας το «ανθρώπινο δικαίωμα» της μετακίνησης, μετατρέποντας τον μικρό χριστιανικό πληθυσμό σε τεράστιο μουσουλμανικό. Πόσον καιρό θα χρειαστεί άραγε μετά από αυτό, να επιτευχθεί «ειρηνικά» η κατοχή της υπόλοιπης νήσου;
Εννοείται πως για την «ελληνική» Κυβέρνηση αλλά και για την κοιμώμενη Ν.Δ. , το εν λόγω Σύμφωνο είναι «μάνα εξ ουρανού»: Παρέχει στους μειοδότες το απαραίτητο άλλοθι για την διαχρονική αδράνεια στη φύλαξη των συνόρων, μετατρέπει εν μια νυκτί τους λαθρομετανάστες σε «νομίμως διακινούμενους» και γεμίζει τις τσέπες των συνεργατών τους (ΜΚΟ, διακινητών, οργανισμών κλπ) με ζεστό χρήμα, νομιμοποιώντας την «μπίζνα» τους. Τι καλύτερη ονείρωξη για φιλελέφτ και μπολσεβίκους;
Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί όλος τούτος ο συρφετός είναι ότι οι υπογραφές τους στις «διεθνείς συνθήκες» έχουν νομική αξία λιγότερη από τα περιττώματα κότας στο έδαφος πτηνοτροφείου. Ανακαλούνται την επόμενη στιγμή που μια εθνική Κυβέρνηση αναλαμβάνει την εξουσία. Για όσους αφελείς έχουν «παραμυθιαστεί» για την ισχύ των «διεθνών συνθηκών», αρκεί να θυμίσουμε την εντελώς πρόσφατη απόσυρση των ΗΠΑ (επί Κυβερνήσεως Τραμπ) από την UNESCO, καθώς και την ανάκληση της υπογραφής του Ομπάμα (..τον θυμάται κανείς;), επίσης από τον Τραμπ στη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.
Κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο, κάθε Τσίπρας μπορεί να υλοποιήσει την παιδική φαντασίωσή του για «ανοιχτά σύνορα», υπογράφοντας ό,τι θέλει. Η υπογραφή της Κυβέρνησής του στο Σύμφωνο αυτό, θα αξίζει λιγότερο και από το μελάνι που θα ξοδευτεί για να τεθεί. Το ποτάμι των παγκόσμιων εθνικών κινημάτων φουσκώνει και σύντομα αυτοί, μαζί με τις υπογραφές τους, θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει, στους υπονόμους της Ιστορίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Δικηγόρος- Μ.Δ.Ε. Ποινικού Δικαίου

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails