Tuesday, April 23, 2019

Κοινωνία ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(προσοχή σοκαριστικές εικόνες!!)



 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...Αυτα είναι τα αποτελέσματα των ανοιχτών συνόρων, αφου δεν γίνονται ουσιαστικές προσπάθειες να σταματήσει ο πόλεμος ώστε να μην μεταναστεύει ο πληθυσμός ...Η αριστερά εχει μεγάλο μερίδιο της ηθικής ευθήνης για τις παρακάτω εικόνες αφου οποίος διαμαρτυρηθεί  για την παράνομη μετανάστευση χαρακτηρίζεται ρατσιστής και ξενοφοβικός, την ίδια ώρα που τα παιδιά τεμαχίζονται απο τους δουλέμπορους στο όνομα της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού...



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ένα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει εδώ και καιρό στην Τουρκία. Όπως φαίνεται, οι Τούρκοι κάνουν εμπόριο οργάνων αφαιρώντας όργανα από παιδιά Σύριων μεταναστών ενώ είναι ακόμη ζωντανά.

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, στρατιωτικοί στη Συρία οι οποίοι εργάζονται για ξένες υπηρεσίες συμμετέχουν στην εμπορία ανθρωπίνων οργάνων σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες έχουν τις βάσεις τους στην Τουρκία.
Η Λιβανέζική εφημερίδα ad-Diyar αναφέρει πως οι Τουρκικές αρχές μεταφέρουν νεαρούς Σύριους και παιδιά τραυματίες που εισέρχονται στην Τουρκία, σε νοσοκομεία στην Αντάλεια και στο Ισκεντερούν σε αυτοκίνητα που επιβλέπονται από την τουρκική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες.
Οι Σύριοι τραυματίες αφότου αναισθητοποιούνται, τα όργανα του σώματός τους αφαιρούνται και ύστερα σκοτώνονται για να θαφτούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού.
Ο Γενικός Διευθυντής του ιατροδικαστικού γραφείου της Συρίας, Hussein Noufel, αποκαλύπτει πως, σωματικά μέλη και όργανα χιλιάδων Σύριων πολιτών έχουν πουληθεί στη μαύρη αγορά τα τελευταία έξι χρόνια.
Με τον πόλεμο στη Συρία να συμπληρώνει εξαετία, έχουν πραγματοποιηθεί όλων των ειδών κτηνωδίες και ανθρώπινη εκμετάλλευση. Όλος αυτός ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, που έχει ενορχηστρωθεί από τους Σιωνιστές, πραγματοποιείται για τα συμφέροντα τη ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ-Ισραήλ.
Όπως μαρτυρεί η εφημερίδα, στις χώρες της Ευρώπης, ήταν από καιρό γνωστό αυτό το εμπόριο. Μάλιστα, Σύριοι γιατροί οι οποίοι είχαν έρθει από Γερμανία, Γαλλία και Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, ανακάλυψαν αυτή την κλοπή σωματικών οργάνων αλλά συνάντησαν εμπόδια στη συλλογή περεταίρω πληροφοριών από τον Τουρκικό στρατό.
Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει πως, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ FSA, έχι προκαλέσει μεγάλες καταστροφές με βομβαρδισμού στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τις ιατρικές προμήθειες. Γι αυτό το λόγο Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπιού καταλήγουν στα τουρκικά νοσοκομεία αγνοώντας τον κίνδυνο.
Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι πως η FSA σε συνεργασία με ορισμένα ασθενοφόρα της Συρίας μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας όπου εκεί γίνεται η αφαίρεση και το εμπόριο οργάνων. Σε πολλά πτώματα τα οποία βρέθηκαν, έλειπαν όργανα όπως μάτια, νεφρά κλπ.
H ad-Diyar, αποκαλύπτει πως, σε μια από τις περιπτώσεις, Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες πολίτες και στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία, αφαιρέθηκαν όργανα από τους 15.622, των οποίων τα πτώματα στάλθηκαν πίσω στη Συρία για να θαφτούν.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ισχυρίζεται τάχα πως παρακολουθεί στενά όλη αυτή την κατάσταση στην Τουρκία τα τελευταία τρία χρόνια.




Το κόστος των ανθρωπίνων οργάνων στη μαύρη αγορά είναι αρκετά μεγάλο με τα φθηνότερα όργανα όπως χέρι και βραχίονας να ξεκινούν από 385 δολάρια. Στα ακριβότερα όργανα συγκαταλέγονται η καρδιά και ο μυελός των οστών, αξίας 119.000 και 23.000 δολάρια αντίστοιχα.

Ένα φρικιαστικό παράδειγμα αφάιρεσης οργάνων, συγκεκριμένα των ματιών, ενός 6χρονου αγοριού από την Κίνα.
Οι Σομαλοί μετανάστες σκοτώνονται στην Αίγυπτο και ύστερα τους αφαιρούνται τα όργανα.
Έτσι γίνονται οι απαγωγές που μπορεί να οδηγήσουν και στη αφαίρεση οργάνων παιδιών ή ενηλίκων. Επτά προσπάθειες απαγωγής που καταγράφηκαν στην κάμερα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails