Tuesday, August 18, 2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ...Ιταλία: Απαγορεύτηκε ο χορός λόγω κορονοϊού

 

Λουκέτο σε όλα τα κλαμπ της Ιταλίας έβαλε η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού. Ο χορός μάλιστα, απαγορεύεται από σήμερα όχι μόνο σε κλειστούς χώρους αλλά και σε ανοικτούς, όπως οι παραλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιτία της απόφασης, η ελλιπής τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, ιδίως σε κλαμπ, και το γεγονός ότι πολλοί νέοι δεν φορούσαν μάσκες.

Οι επιχειρηματίες του τομέα καταγγέλλουν ότι το οικονομικό κόστος της απαγόρευσης λειτουργίας που αποφασίστηκε θα αγγίξει τα τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.Ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε υποσχέθηκε ότι θα εγκριθεί έκτακτη οικονομική στήριξη, καθώς η κύρια προτεραιότητα παραμένει να περιοριστούν οι εστίες μόλυνσης, ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία, στα μέσα Σεπτεμβρίου. Επιπλέον η κυβέρνηση αποφάσισε ότι όποιος βρίσκεται σε ανοικτούς χώρους με πολυκοσμία (όπως πλατείες, ιστορικά κέντρα των πόλεων ή και έξω από μπαρ και μαγαζιά), από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί θα πρέπει υποχρεωτικά να φορά προστατευτική μάσκα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails