Monday, February 15, 2021

Ένας ακόμη γιατρός ο 36χρονος Barton Williams πεθαίνει στις ΗΠΑ μετά από δεύτερη δόση εμβολίου COVID.Διεξαγωγή έρευνας προς συσχέτιση!

 





Ένας ακόμη γιατρός ο 36χρονος Barton Williams πεθαίνει στις ΗΠΑ μετά από δεύτερη δόση εμβολίου COVID.

Σύμφωνα με ειδήσεις, ο θάνατος του Δρ. Barton Williams οφείλεται σε φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων (MIS-A) που προκλήθηκε από ασυμπτωματικό COVID, αν και ποτέ δεν ήταν θετικός στον ιό.

36-Year-Old Doctor Dies After Second Dose of COVID Vaccine

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ερευνούν το θάνατο ενός 36χρονου γιατρού στο Tennessee που πέθανε στις 8 Φεβρουαρίου, περίπου ένα μήνα μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολιασμού COVID.

Σύμφωνα με ειδήσεις, ο Δρ. Barton Williams πέθανε από τη μορφή ενήλικα φλεγμονώδους συνδρόμου πολλαπλών συστημάτων (MIS-A), μια κατάσταση που προκαλείται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στο σώμα με αποτέλεσμα την παύση οργάνων πολλαπλών συστημάτων. Το MIS-A θεωρείται εξαιρετικά σπάνιο.

Η Daily Memphian και άλλες πηγές ειδήσεων ανέφεραν ότι όσοι συμμετείχαν στην έρευνα πιστεύουν ότι ο Williams ανέπτυξε MIS-A ως απάντηση σε μια ασυμπτωματική περίπτωση COVID-19, όχι στο εμβόλιο.

Ο Δρ Stephen Threlkeld, ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες που ήταν θεράποντας του Williams και συνεργάζεται με το CDC για να διερευνήσει τον θάνατο, δήλωσε σε έναν συνεργάτη του Memphis ABC News ότι ο Williams είχε αρνητικό τεστ στο COVID ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο και ότι ο Williams του είχε πει ότι γνώριζε, δεν είχε τον ιό.

Ωστόσο, ο Threlkeld δήλωσε ότι τα τσετ αποκάλυψαν «δύο τύπους αντισωμάτων στο σύστημα [Williams» – έναν τύπο αντισώματος που προκύπτει από μια φυσική λοίμωξη COVID και έναν δεύτερο τύπο αντισώματος από το εμβόλιο ».

Ερωτηθείς εάν το εμβόλιο, παρά μια ασυμπτωματική περίπτωση COVID, θα μπορούσε να έχει προκαλέσει την ανάπτυξη του MIS-A στον Williams, ο Threlkeld είπε: «Όλοι όσοι είχαν [MIS-A], είχαν τη μόλυνση. Δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη περίπτωση για κάποιον και να έχει τεκμηριωθεί ότι παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, ενώ είχε εμβολιαστεί στο παρελθόν. “

Ο Threlkeld είπε επίσης: «Αυτός δεν είναι λόγος, να μην πάρει κάποιος το εμβόλιο. Είναι ένας λόγος για τη λήψη του εμβολίου, διότι έχουν συμβεί μόνο σε άτομα που είχαν τη μόλυνση. “

Ωστόσο, ο Lyn Redwood, RN, MSN, επίτιμος πρόεδρος για την Children’s Health Defense αμφισβήτησε τα προκαταρκτικά ευρήματα που αποκλείουν το εμβόλιο υπέρ μιας σπάνιας αντίδρασης σε μια ασυμπτωματική περίπτωση COVID.

Ο Redwood επεσήμανε έρευνα που περιέγραψε χρονικές συσχετίσεις μεταξύ της νόσου Kawasaki (KD), μιας ασθένειας που εμφανίζει συμπτώματα παρόμοια με το MIS-C, όπως υψηλό πυρετό, εξάνθημα και φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων και μιας μεγάλης ποικιλίας εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων της ηπατίτιδας Α και Β, του ροταϊού , γρίπη, DPT ή DTaP, πνευμονιοκοκκικά εμβόλια και κίτρινου πυρετού.

«Επιστήμονες που έχουν μελετήσει τα« χαρακτηριστικά του ανοσοποιητικού συστήματος »των παιδιών με νόσο Kawasaki, μια ασθένεια που μοιάζει πολύ με το MIS-C, αναγνωρίζουν ότι η« αντιγονική διέγερση »που ξεκίνησε από εμβόλια και άλλους βιολογικούς παράγοντες έχει την ικανότητα να δημιουργήσει» ανοσολογικές παρεμβολές », δήλωσε ο Redwood. «Είναι πιθανό το MIS-C και το MIS-A να είναι το αποτέλεσμα« εκκίνησης παθογόνων », ένας μηχανισμός που άλλοι ερευνητές περιγράφουν κατ΄ευφημισμό ως« ενίσχυση του ανοσοποιητικού »;»

«Η εκκίνηση του παθογόνου μπορεί να προκύψει όταν οι πρωτεΐνες στα ιικά εμβόλια είναι τόσο παρόμοιες (« ομόλογες ») με τις πρωτεΐνες στον άνθρωπο που στη συνέχεια προκαλούν αντι-αυτοανοσία ή αντιδράσεις υπερευαισθησίας όπως το σύνδρομο σοκ και η καθυστερημένη αναφυλαξία», δήλωσε ο Redwood.

Όπως ανέφερε η Redwood νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η έρευνα διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδα SARS-CoV-2 μόνο – χωρίς τον ιό – είναι ισχυρός επαγωγέας της ενδοθηλιακής δυσλειτουργίας, υποδηλώνοντας ότι «εκδηλώσεις του συνδρόμου σοκ COVID-19 στα παιδιά μπορεί τουλάχιστον εν μέρει ν’ αποδίδεται στη δράση του. “

Το MIS-C, η παιδιατρική έκδοση του πολλαπλού συστήματος φλεγμονώδους συνδρόμου, είναι επίσης σπάνια, αλλά πιο συχνή σε παιδιά από τους ενήλικες. Τα παιδιά με MIS-C συχνά εμφανίζουν συμπτώματα παρόμοια με τη νόσο Kawasaki.

Στο άρθρο της στις 10 Φεβρουαρίου, η Redwood αναφέρθηκε σε ένα δημόσιο σχόλιο που υποβλήθηκε τον Δεκέμβριο στην Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων από τον Δρ. J. Patrick Whelan, έναν παιδιατρικό ρευματολόγο, προειδοποιώντας για τη δυνατότητα εμβολίων mRNA που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ανοσία στο SARS- Η πρωτεΐνη ακίδα CoV-2 προκαλεί αντ ‘αυτού τραυματισμούς.

Τόσο τα εμβόλια Pfizer όσο και τα Moderna, τα μόνα δύο μέχρι τώρα εγκεκριμένα για επείγουσα χρήση στις ΗΠΑ, χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA.

Η εκπαίδευση του Whelan (στο Χάρβαρντ, το Παιδικό Νοσοκομείο του Τέξας και το Κολέγιο Ιατρικής του Baylor) περιλαμβάνει πτυχία βιοχημείας, ιατρικής και ρευματολογίας. Για 20 χρόνια, εργάστηκε ως παιδιατρικός ρευματολόγος. Αυτή τη στιγμή ειδικεύεται στη θεραπεία παιδιών με φλεγμονώδες σύνδρομο πολλαπλών συστημάτων (MIS-C), το οποίο έχει συσχετιστεί με λοιμώξεις κορωνοϊού.

Στα σχόλιά του στο FDA, ο Whelan έγραψε:

«Ανησυχώ για την πιθανότητα ότι τα νέα εμβόλια που στοχεύουν στη δημιουργία ανοσίας έναντι της πρωτεΐνης ακίδα SARS-CoV-2 έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μικροαγγειακό τραυματισμό στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ και τα νεφρά με τρόπο που δεν φαίνεται να είναι επί του παρόντος αξιολογημένος στις δοκιμές ασφάλειας αυτών των πιθανών φαρμάκων. “

Ο Whelan αναφερόταν στο γεγονός ότι τα εμβόλια mRNA λειτουργούν ενσωματώνοντας το γενετικό σχεδιάγραμμα για την βασική ακίδα πρωτεΐνης στην επιφάνεια του ιού σε μια φόρμουλα που – όταν εγχέεται σε ανθρώπους – δίνει εντολή στα δικά μας κύτταρα να κάνουν την ακίδα πρωτεΐνη.

Θεωρητικά, το σώμα θα κατασκευάσει αντισώματα ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνη για προστασία έναντι της λοίμωξης SARS-CoV-2.

«Το πρόβλημα με αυτό το σενάριο», δήλωσε ο Redwood, «είναι ότι η πρωτεΐνη ακίδων μόνη της – την οποία τα εμβόλια mRNA καθοδηγούν το σώμα να κάνει – έχει εμπλακεί ως βασική αιτία τραυματισμού και θανάτου σε μολύνσεις COVID-19.”

Με βάση την μέχρι σήμερα έρευνα, δήλωσε ο Redwood, είναι πολύ πιθανό ότι ορισμένοι αποδέκτες των εμβολίων mRNA πρωτεΐνης ακίδων θα έχουν τα ίδια συμπτώματα και τραυματισμούς που σχετίζονται με τον ιό.

Και πάλι, σύμφωνα με τον Whelan, «η πιθανότητα πρόκλησης μικροαγγειακών τραυματισμών (φλεγμονή και μικροί θρόμβοι αίματος που ονομάζονται μικροθρομβωτικοί) στον εγκέφαλο, την καρδιά, το συκώτι και τα νεφρά… δεν αξιολογήθηκαν στις δοκιμές ασφαλείας».

Πέρυσι, Καναδοί ερευνητές αναγνώρισαν τη νόσο Kawasaki ως «κατάσταση ενδιαφέροντος» για την παρακολούθηση της ασφάλειας των παιδιατρικών εμβολίων, επικαλούμενοι συνεχιζόμενες αναφορές της KD σε παθητικά συστήματα που παρακολουθούν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά την ανοσοποίηση (AEFI).

Δύο μελέτες – μία που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη και μία στις ΗΠΑ – έχουν επισημάνει τη σχέση μεταξύ του 13-σθενούς εμβολίου πνευμονιοκοκκικού συζευγμένου εμβολίου (PCV13) και της νόσου Kawasaki:

Οι ερευνητές της Σιγκαπούρης εξέτασαν όλα τα μικρά παιδιά (κάτω των δύο ετών) που νοσηλεύτηκαν για KD στο νοσοκομείο τους από το 2010 έως το 2014, λαμβάνοντας υπόψη τα παιδιά στα οποία η έναρξη της KD έλαβε χώρα εντός ενός μηνός από τον εμβολιασμό με PCV13. Γράφοντας στο Nature το 2019, οι συγγραφείς αρνήθηκαν κάθε γενικό αυξημένο κίνδυνο, αλλά ανέφεραν «περίπου διπλάσιο αυξημένο κίνδυνο πλήρους KD εντός του διαστήματος κινδύνου 28 ημερών μετά την παραλαβή της πρώτης δόσης του PCV13». Οι ερευνητές έκλεισαν με μια «επείγουσα» έκκληση προς επιβεβαίωση των ευρημάτων τους.

Η μελέτη των ΗΠΑ, μια ανάλυση Datalink για την ασφάλεια των εμβολίων του 2013 από τους ερευνητές του Kaiser Permanente σε οκτώ οργανισμούς διαχειριζόμενης φροντίδας, εξέτασε επίσης τα παιδιά δύο ετών και κάτω, συγκρίνοντας αυτά που έλαβαν PCV13 από το 2010-2012 με τα παιδιά της ίδιας ηλικίας που έλαβαν το εμβόλιο Prevnar-7 (PCV7) στα μέσα της δεκαετίας του 2000. Για τα βρέφη και τα νήπια που εμβολιάστηκαν με PCV13, η πιθανότητα εμφάνισης KD ήταν 1,94 φορές υψηλότερη από εκείνη που έλαβε PCV7 – και πάλι αντιπροσωπεύει ένα εύρημα που αξίζει “περαιτέρω έρευνας”.

childrenshealthdefense 12/2/21

dimpenews.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails