Friday, April 9, 2021

Φυλάκισαν 21 άτομα απο Υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού γιατί δεν εμβολιάζονται!!!!

 

 

Δεμένα στο Ναύσταθμο και στις αποβάθρες βρίσκονται μελη πληρωμάτων σε υποβρύχια του Πολεμικού μας Ναυτικού γιατι δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Τους απαγορεύτηκε η έξοδος απο τα υποβρύχια μετα την επιστροφή τους απο περιπολίες στο Αιγαίο.Και ολα αυτά το οτι έχουν υποβληθεί σε Τεστ και είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Η απόφαση για την φυλάκιση τους εξεδόθη απο τον αρχηγό του στόλου σύμφωνα με πληροφορίες κατ εντολή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη!!!

Σε ένα συγκεκριμένο υποβρύχιο, μάλιστα, συνολικά 21 άτομα είναι υπό περιορισμό εντός του υποβρυχίου και απαγορεύεται να βγουν έξω.Οσοι εμβολιάστηκαν τους αφηνουν να βγουν εξω και επιστρέφουν στις υπηρεσίες τους.Τα άτομα που εχουν εμβολιαστεί  έχουν τον τεχνητό ιό στο σώμα τους με ολες τις επικίνδυνες παρενέργειες που γιατροί εκτος της λίστας πληρωμών απο τις Φαρμακευτικές εχουν καταγράψει στις εκθέσεις τους.Οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό!!

Τους φυλακίζουν για να τους εκβιάσουν να εμβολιαστούν στερώντας τους θεμελιώδη  Δημοκρατικά Δικαιώματα ..Φυλακίζουν μελη των πληρωμάτων υποβρυχίων του Ελληνικού Ναυτικού ατομα τα οποία κατεβαίνουν πολλά μετρα κάτω απο την επιφάνεια της Θάλασσας έτοιμοι να θυσιάσουν την ζωή τους για την Πατρίδα ..Και η Πατρικά τους τιμωρεί αν και υγιείς με παράνομη κράτηση μεσα στα υποβρύχια που βρίσκονται δεμένα στο Ναύσταθμο.

Και ολα αυτά παραβιάζοντας το Σύνταγμα τις Διεθνείς συνθήκες ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον Ιατρικό Κώδικα Δεοντολογίας καταστρέφοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας.

Σε επιστολή έκκλησή τους τα  21 μελη υποβρυχίων  ζητούν να σταματήσει  η κράτησή τους αφού είναι απόλυτα υγιείς:

“Εκκληση Βοήθειας”

Αδέρφια στέλνουμε μήνυμα για αλληλεγγύη και βοήθεια! 

Είμαστε 21 άτομα και αποτελούμε μέρος του προσωπικού των Υποβρυχίων και που εδώ και μερικές ώρες βρισκόμαστε υπό ΚΡΑΤΗΣΗ επί του Υποβρυχίου για λόγους υγειονομικών φρονημάτων.

 Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε υποβληθεί σε οικειοθελή εμβολιασμό και με το πρόσχημα της «καραντίνας» μας έχουν υπό ΚΡΑΤΗΣΗ ενώ ταυτόχρονα όσοι έχουν εμβολιαστεί συνεχίζουν απρόσκοπτα να προσέρχονται στην υπηρεσία και να αποχωρούν χωρίς περιορισμό ακυρώνοντας ουσιαστικά την «καραντίνα» στην οποία μας υπέβαλαν.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails