Tuesday, August 17, 2021

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό στις Ηνωμένες Πολιτείες!

 

0 2 minutes read

358 total views , 358 views today

 

Δεν έχει φανεί πουθενά στις ειδήσεις. Φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην Τελική Σκηνή της ταινίας. Παρακαλώ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ τους πάντες την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς!

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Επικεφαλής Λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Φάουτσι και η Big Pharma έχασαν μια αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αποτυγχάνοντας να αποδείξουν ότι όλα τα εμβόλια τους τα τελευταία 32 χρόνια ήταν ασφαλή για την υγεία των πολιτών!

Η μήνυση κατατέθηκε από μια ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Γερουσιαστή Κένεντι. Robert F. Kennedy νεώτερο:

“Το νέο εμβόλιο COVID πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA τελευταίας γενιάς παρεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του υγιούς ανθρώπου και μεταβάλλουν το εξατομικευμένο (ιδιαίτερο για κάθε άνθρωπο) γενετικό υλικό. Παρέμβαση η οποία αποτελεί γενετικό χειρισμό, ο οποίος είχε ήδη απαγορευτεί και προηγουμένως θεωρούνταν έγκλημα”.

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΜΒΌΛΙΟ! Προσοχή! Τι ήταν πάντα ένα εμβόλιο; Ήταν πάντα το ίδιο το παθογόνο – ένα μικρόβιο ή ένας ιός που σκοτώθηκε ή εξασθενήθηκε, δηλαδή αποδυναμώθηκε – και εισήχθη στο σώμα για να παράγει αντισώματα. Ούτε καν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού! Δεν είναι καθόλου αυτό! Αποτελεί μέρος της νεότερης ομάδας mRNA (mRNA) που φέρεται να είναι “εμβόλια”. Μόλις εισέλθει σε ένα ανθρώπινο κύτταρο, το mRNA επαναπρογραμματίζει το φυσιολογικό RNA / DNA, το οποίο αρχίζει να παράγει μια άλλη, ξένη προς τον ανθρώπινο οργανισμό, πρωτεΐνη.
Δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά εμβόλια! Είναι ένα όργανο γενετικής επιρροής (τροποποίησης). Οι εμβολιασμένοι θα γίνουν ΓΤΟ (Γενετικά Τροποιημένοι Οργανισμοί)! Μετά το άνευ προηγουμένου εμβόλιο mRNA, ο εμβολιασμός δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες του εμβολίου με οποιοδήποτε θεραπευτικό τρόπο.

Αποκαλύφθηκαν τα μυστικά (κατά την εξέλιξη της δίκης)

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πρέπει να συμβιβαστούν με τις συνέπειες, επειδή δεν μπορούν πλέον να θεραπευτούν, αφαιρώντας τις τοξίνες από το σώμα. Ακριβώς όπως σε ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως σύνδρομο Down, σύνδρομο Klinefelter, σύνδρομο Turner, γενετική καρδιακή ανεπάρκεια, αιμορροφιλία, κυστική ίνωση, σύνδρομο Rett κ.λπ.), δεν μπορεί να θεραπευτεί επειδή το γενετικό ελάττωμα διαρκεί για πάντα!

Αυτό σημαίνει σαφώς: εάν αναπτυχθεί ένα σύμπτωμα εμβολιασμού μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ο οποιοσδήποτε θεραπευτής ιατρός δεν μπορεί να σας βοηθήσει, επειδή η βλάβη που προκαλείται από τον εμβολιασμό θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη.

Εμβόλια – Βιολογικά όπλα γενοκτονίας του 21ου αιώνα.

Ο πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer Mike Yeadon εξέφρασε για άλλη μια φορά τη θέση του ότι είναι πολύ αργά τώρα για να σωθούν όσοι έχουν ενεθεί με μια ουσία που ονομάζεται δημόσια ” εμβόλιο covid-19″. Ενθαρρύνει εκείνους που δεν έχουν ακόμη λάβει τη θανατηφόρα ένεση να αγωνιστούν για τη ζωή τους, τους γύρω τους και τη ζωή των παιδιών τους.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος ανοσιολόγος συνεχίζει περιγράφοντας μια διαδικασία που λέει ότι θα σκοτώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων: «Αμέσως μετά τον πρώτο εμβολιασμό, περίπου το 0,8% των ανθρώπων πεθαίνουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Το μέσο προσδόκιμο ζωής των επιζώντων θα είναι το πολύ δύο χρόνια, αλλά μειώνεται επίσης με κάθε νέα «ένεση».

Μετά από δύο δεκαετίες στην Pfizer, ο καθηγητής Yeadon ήταν εξοικειωμένος με τις λειτουργίες και τους στόχους έρευνας και ανάπτυξης του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer και δηλώνει ότι “ο απώτερος στόχος του τρέχοντος καθεστώτος “εμβολιασμού” μπορεί να είναι μόνο ένα τεράστιο δημογραφικό γεγονός μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, που θα κάνει όλους τους παγκόσμιους πολέμους μαζί να μοιάζουν με το ποντίκι Μίκυ- μάους.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη καταδικαστεί σε βέβαιο, αναπόφευκτο και οδυνηρό θάνατο. Όποιος λάβει την ένεση θα πεθάνει πρόωρα και τρία χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο καιρό μπορεί να επιβιώσει.”

Αυτό το άρθρο έχει πηγή εδώ και πρόσθεσα ελάχιστες λέξεις προς μεγαλύτερη σαφήνεια του εξαιρετικού αυτού κειμένου.

ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
triklopodia.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails