Wednesday, September 22, 2021

Κολλάνε οι ανεμβολίαστοι απ’ τους εμβολιασμένους τις πρωτεϊνες ακίδες και επηρεάζεται το DNA τους από την επαφή;

 

 

Πάρα  πολύ ενδιαφέροντα και σημαντικά, βασικά μαθήματα Μοριακής Βιολογίας από την γιατρό Σταυρούλα Παπαπέτρου για τους κινδύνους από την επαφή ανεμβολίαστων με εμβολιασμένους.

Στην ερώτηση που μου έχει τεθεί επανειλημμένως για το αν κολλάνε οι ανεμβολίαστοι απ’ τους εμβολιασμένους τις πρωτεϊνες ακίδες, το DNA κλπ…

Κυκλοφορούν κάτι βιντεάκια, κάτι “επιστημονικές” θεωρίες… Αλλά η “επιστήμη” της κοινωνικής μηχανικής, προκειμένου να χειραγωγήσει τις μάζες, αυτό κάνει: Λέει πράγματα που είναι εσκεμμένα ανυπόστατα και γραφικά, τασσόμενη τάχα με την αντιδρώσα πλευρά, ώστε να χλευασθεί, να υποτιμηθεί και να ακυρωθεί η ορθή επιστημονική αντιδρώσα πλευρά, να καμφθούν οι αντιδράσεις και στο τέλος να υποκύψουν όλοι στο Νταχάου αυτό.

Βάσει της Βιολογίας, ούτε το γενετικό υλικό (DNA) ενός κυττάρου/ενός οργανισμού ούτε και τα προϊόντα του γενετικού υλικού (πρωτεΐνες) μεταδίδονται διά της αφής, διά της σεξουαλικής επαφής ή αερογενώς. Το DNA και οι πρωτεϊνες δεν είναι βιονικά.

 Για να μπολιαστεί ο οργανισμός με χιμαιρικό DNA, πρέπει να εγχυθεί ενέσιμα το διαγονίδιο (ανασυνδυασμένο DNA ή mRNA) άμεσα μέσα σ’ αυτόν και για να παραχθεί η όποια πρωτεΐνη μέσα στον οργανισμό, πρέπει να υπάρχει η γενετική πληροφορία πάνω στο DNA ή mRNA του οργανισμού. Δεν αποκτάς πρωτεΐνες επειδή θα τις κολλήσεις απ’ το διπλανό σου. Είναι σαν να λέμε, ότι ένας διαβητικός, του οποίου το πάγκρεας δεν παράγει ινσουλίνη, θα αποκτήσει την πρωτεΐνη (ινσουλίνη) που του λείπει, επειδή θα ‘ρθει σε (σεξουαλική) επαφή μ’ έναν μη διαβητικό. Ή είναι σαν να μου λέτε, ότι αν βάλετε στη φρουτιέρα μπανανόμηλα δίπλα σε φιρίκια, τα φιρίκια θα γίνουν μπανανόμηλα, επειδή ήρθαν σε κοντινή επαφή. Οι εμβολιασμένοι αυτό που μεταδίδουν είναι ο ιός.

Ούτε το συνθετικό mRNA ή DNA που έχουν στο γονιδίωμά τους μεταδίδουν, ούτε την πρωτεϊνη ακίδα, ούτε τις ασθένειες που θα πάθουν (παραλύσεις, καρκίνους). Αλλά ακόμη κι αν μετέδιδαν -που δεν τη μεταδίδουν- την πρωτεΐνη ακίδα, αυτή θα ήταν μια έκθετη πρωτεΐνη, που ως αντιγονικό συστατικό θα εξουδετερωνόταν επιτυχώς απ’ το ανοσοποιητικό σύστημα του ΜΗ εμβολιασμένου.

Σύμφωνα με το «Κεντρικό ΔΟΓΜΑ της Μοριακής Βιολογίας» (1η εικόνα), η γενετική πληροφορία ρέει αμφίδρομα απ’ το DNA στο mRNA, αλλά ρέει ΜΟΝΟΔΡΟΜΑ απ’ το γενετικό υλικό (νουκλεϊκά οξέα) στις πρωτεΐνες. Επομένως, μια πρωτεΐνη δεν έχει την ικανότητα να παρέμβει στο γονιδίωμα. Μόνο το εγχεόμενο mRNA την έχει αυτήν την ικανότητα, όπως φαίνεται στο σχήμα από τη Βιοχημεία του Τρακατέλλη (2η εικόνα).

Οι δόλιοι της επιστήμης λένε ότι στα σκευάσματα δεν υπάρχει το ένζυμο αντίστροφη μεταγραφάση/τρανσκριπτάση για να συμβεί αυτό. Όμως, πρώτον τα συστατικά των σκευασμάτων αυτών παραμένουν στην αδιαφάνεια ενώ κατοχυρώθηκαν με ασυλία πίσω απ’ το ακαταδίωκτο ( = παραδοχή ενοχής και απόδειξη δολιότητας), και δεύτερον, υπάρχουν μέσα στον οργανισμό οι λεγόμενοι «συμβιωτικοί» ρετροϊοί, απ’ τους οποίους μπορεί να δανειστεί το επιθυμητό ένζυμο.

Οι εμβολιασμένοι είναι μονάδες non stop παραγωγής των ιικών προϊόντων (πρωτεΐνες ακίδες), κι είναι αυτοί που ευθύνονται για τις μεταλλάξεις του ιού. Η άμυνα του οργανισμού τους συν τω χρόνω και συν τις δόσεις δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει όχι το συγκεκριμένο ιό, αλλά ούτε γρατζουνιά (εκτός απ’ τα υπόλοιπα δεινά που φύτεψαν μέσα τους και θα πάθουν). Όμως αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, κι όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Οι ανεμβολίαστοι απ’ τους εμβολιασμένους, όμως, δεν κινδυνεύουν, όσον αφορά τη μετάλλαξη του δικού τους DNA.

Οι εμβολιασμένοι αυτό που μεταδίδουν διά της επαφής είναι ο ιός. Αν κολλήσετε, όπως κρυολογούσατε όλα τα χρόνια, το ίδιο θα πάθετε και τώρα. Όσο μεταλλαγμένος κι αν είναι ο ιός, πάντα την ίδια συμπεριφορά έχει και την ίδια ασθένεια προκαλεί. Αυτό που σκοτώνει και θα σκοτώνει (τώρα θα αποδίδουν μεγαλύτερη θνησιμότητα στα νέα στελέχη του ιού) είναι η “ιατρική” που εφαρμόζουν, όχι ο ιός. Η επαφή σας με τέτοια άτομα, σας γεμίζει με αντισώματα, πολλές φορές χωρίς να νοσείτε. Από την απλή κοινωνικότητα επομένως δεν κινδυνεύετε.

Όμως… Το μεταλλαγμένο τους γονιδίωμα οι εμβολιασμένοι θα το κληροδοτήσουν στους απογόνους τους. Το ζευγάρωμα επομένως μ’ έναν τέτοιον άνθρωπο είναι πρόβλημα. Όπως κι η λήψη αίματος, μυελού οστών ή οργάνου από έναν τέτοιον έχει θέματα.

Σταυρούλα Παπαπέτρου

Οδοντιατρική Σχολή

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης

gateoflight.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails