Sunday, October 30, 2022

Βρετανικά στοιχεία-σοκ: 9 στους 10 θανάτους από Covid ήταν πολλαπλά εμβολιασμένοι

 

Μπροστά στις ανεξέλεγκτες παρενέργειες και την πλήρη αναποτελεσματικότητα του “εμβολίου”, αμέτρητοι άνθρωποι που αφελώς και με εμπιστοσύνη εμβολιάστηκαν συνεχίζουν να παρηγορούνται (ή να αυταπατώνται) με την τελευταία εναπομείνασα ελπίδα ότι ο εμβολιασμός θα τους προστατεύσει από σοβαρές ή ακόμη και θανατηφόρες πορείες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να εξαλειφθούν οι εύλογες αμφιβολίες σχετικά με το πώς συνεχίζουν να αρρωσταίνουν από Covid παρά τις τέσσερις ή ακόμη και πέντε ενέσεις. Ωστόσο, αυτή η αυταπάτη δεν λειτουργεί πλέον. Και αρκετός κόσμος συνεχίζει και πιστεύει αυτούς:

Σχεδόν κανένας ανεμβολίαστος μεταξύ των νεκρών απο Covid

Σιγά σιγά, και απαρατήρητα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όλο και περισσότερες επίσημες κυβερνητικές στατιστικές δείχνουν πλέον τις καταστροφικές συνέπειες του “εμβολιασμού” κατά της Covid. Για παράδειγμα, τα στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (ONS), που χρονολογούνται από τον Ιούλιο, δείχνουν ότι μεταξύ της 1ης Ιουνίου 2021 και της 31ης Μαΐου 2022, εννέα στους δέκα θανόντες που αναφέρονται ως “θάνατοι από Corona” είχαν εμβολιαστεί περισσότερες από μία φορές.

Η τάση γίνεται ολοένα και πιο σαφής: τον Ιανουάριο του 2022, για παράδειγμα, ο αριθμός των θανάτων από Corona στον εμβολιασμένο πληθυσμό ήταν 3.914, έναντι 693 στους ανεμβολίαστους. Τον Μάιο του 2022, υπήρχαν 1282 θάνατοι εμβολιασμένων κατά της Covid, ενώ μόνο 82 ανεμβολίαστοι. Αυτό σημαίνει ότι εκείνο το μήνα το 94% των ατόμων που πέθαναν από Covid είχαν εμβολιαστεί.

Η εκστρατεία “Booster” επιδεινώνει την κατάσταση

Για ολόκληρη την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2021 έως τις 31 Μαΐου 2022, σημειώθηκαν 29.915 θάνατοι από τον ιό, εκ των οποίων οι 25.280 (85%) μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ 4635 ανεμβολίαστοι πέθαναν από τον ιό ή με τον ιό. Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι η εκστρατεία αναμνηστικού εμβολιασμού που ξεκίνησε το χειμώνα του 2021/2022 όχι μόνο δεν βελτίωσε τους αριθμούς, αλλά τους επιδείνωσε.

Μέχρι τις 31 Μαΐου 2022, είχαν σημειωθεί 15.113 θάνατοι από Corona, εκ των οποίων οι 13.666 ήταν εμβολιασμένοι, και από αυτούς οι 12.442 είχαν εμβολιαστεί τρεις ή τέσσερις φορές! Έτσι, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο, το 91% όσων πέθαναν από Covid ήταν τριπλά ή τετραπλά εμβολιασμένοι. Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο από τον τετραπλό εμβολιασμό που επιβλήθηκε από την άνοιξη. Μεταξύ 01 Απριλίου και 31 Μαΐου, σημειώθηκαν 4935 θάνατοι από Covid, εκ των οποίων 4647 ήταν εμβολιασμένοι, εκ των οποίων 4216 τριπλά εμβολιασμένοι.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έδειξαν ανταπόκριση

Μεταξύ των ανεμβολίαστων, υπήρξαν μόνο 288 θάνατοι την ίδια περίοδο. Τον Απρίλιο και τον Μάιο του τρέχοντος έτους, το ποσοστό των εμβολιασμένων θανάτων από Covid ανήλθε στο απίστευτο 94 τοις εκατό, ενώ οι ανεμβολίαστοι αντιπροσώπευαν μόνο το έξι τοις εκατό. Και πάλι, το 90% αυτών είχε εμβολιαστεί τουλάχιστον τρεις φορές.

Τα στοιχεία αυτά δημοσιεύθηκαν από τη βρετανική κυβέρνηση χωρίς καμία κατακραυγή από τα μέσα ενημέρωσης ή έστω μια κριτική δήλωση από την ίδια την κυβέρνηση σχετικά με την προφανή αναποτελεσματικότητα των εμβολιασμών που επιβάλλεται στους ανθρώπους.

Καταστροφικό ιστορικό εμβολιασμών

Η πολιτική και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι τόσο στενά συνδεδεμένα σε αυτό το θέμα που και οι δύο προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσιωπήσουν τα εντελώς καταστροφικά αποτελέσματα των εκστρατειών εμβολιασμού.

Επιπλέον, όπως σε όλες τις χώρες, δεν είναι γνωστό αν οι άνθρωποι που φέρονται να πέθαναν από Covid πέθαναν πράγματι από τον ιό ή μόνο με αυτόν. Έτσι, μένει να αναφερθεί εδώ ότι σε μια υστερική εκστρατεία φόβου, στην καλύτερη περίπτωση χορηγήθηκαν αναποτελεσματικοί και στη χειρότερη επικίνδυνοι εμβολιασμοί για την ανεπιτυχή καταπολέμηση ενός ιού του οποίου η επικινδυνότητα ήταν υπερβολικά μεγαλοποιημένη.

Πηγή: expose-news

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails