Sunday, August 13, 2023

«Έχετε άδειο δωμάτιο;; Σκεφτείτε να βάλετε οικογένειες μεταναστών»!! Νέα πρόταση-σοκ,

 


«Ο καθένας έχει κάτι να προσφέρει»!!!

Δίχως να περάσει πολύς καιρός από την αδιανόητη πρόταση του Δημάρχου Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, για τη στέγαση μεταναστών σε άδεια δωμάτια κατοικιών, ανάλογη έκκληση έρχεται και από άλλο σημείο των ΗΠΑ.

Αυτό θέλει τώρα η Κυβερνήτρια της Μασαχουσέτης, Maura Healey, καθώς αναζητά βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη στέγαση των μεταναστών, την ώρα που οι ροές από τον νότο είναι σε αύξουσα πορεία.

Η ίδια είπε ότι περίπου 10 έως 30 οικογένειες μεταναστών την ημέρα έρχονται στη Μασαχουσέτη.

Υπάρχουν 40 ξενοδοχεία σε όλη την πολιτεία που βοηθούν στη στέγασή τους, αλλά ζητά τώρα βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση—καθώς και από τους πολίτες.

Η Healey ανακοίνωσε ότι σχεδόν 5.600 οικογένειες μεταναστών στεγάζονται επί του παρόντος στο σύστημα καταφυγίων έκτακτης ανάγκης της πολιτείας.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο αριθμός αυτός είναι 80% υψηλότερος από ό,τι πριν από ένα χρόνο.

«Το πιο σημαντικό, αν έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο ή σουίτα στο σπίτι σας, σκεφτείτε να φιλοξενήσετε μια οικογένεια. Η στέγαση και το καταφύγιο είναι η πιο επιτακτική ανάγκη μας και γίνουμε χορηγός οικογένειας». Εάν είστε ιδιοκτήτης ακινήτου μπορούμε να σας χρησιμοποιήσουμε και εσάς για σύνδεση με παρόχους υπηρεσιών για βοήθεια μετάβασης των οικογενειών σε μόνιμη στέγαση».

«Χορηγός οικογένειας» το λένε τώρα!!

ΠΗΓΗ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails