Saturday, September 20, 2008

ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης:
Απο ότι φαίνεται κινήματα ανεξαρτησίας υπάρχουν σε κάθε άκρο της χώρας μας. Το παρακάτω δείχνει του λόγου το αληθές.Εμείς απλώς το αναδημοσιεύουμε.Συνδέστε καθώς διαβάζετε το άρθρο τις προσπάθειες για αυτονόμηση της Κρήτης, της Θράκης την προσάρτηση στην Αλβανία της Ηπείρου και τέλος την διεκδίκηση απο τους Σκοπιανούς της Μακεδονίας.Τα σχέδια της Νέα Τάξης Πραγμάτων προωθούνται καθηνερινώς στην πατρίδα μας και κανείς απο τους πολιτικάντηδες δεν αντιδρά.

Επικύνδυνα σχέδια για το μέλλον της Κέρκυρας και των Ιονίων Νήσων έχουν πολλοί «γνήσιοι» Κερκυραίοι το τελευταίο διάστημα στο Νησί, τα οποία δεν διστάζουν να τα προβάλλουν μέσα απο τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα. Σημειωτέον ότι τα έντυπα, εκτός απο την τηλεόραση, κυκλοφορούν μόνο στα αγγλικά. Δεν θέλουν βλέπεται να γίνονται αντιληπτές οι ξενόδουλες απόψεις τους απο τους περισσότερους κατοίκους του νησιού. Οι πληροφορίες μιλούν για γνήσιους απόγονους του Αυνάν, οι οποίοι έχουν διεισδύσει σε τεκτονικούς και μασωνικούς κύκλους και στους Ροταριανούς συλλόγους. Μέσα απο τους κύκλους αυτούς διαδίδουν στους επιχειρηματίες σε όλο το νησί ότι «η υπόλοιπη Ελλάδα καρπώνεται τα κέρδη της Κέρκυρας και ότι πρέπει να γίνουν ξανά ανεξάρτητα τα Νησιά γιατί πέρνουμε λίγα και δίνουμε πολλά». Χαρακτηρίζουν «αποφράδα» την 21η Μαϊου 1864 που έγινε η Ένωση με την Ελλάδα.

Να σημειωθεί οτι πρίν μερικούς μήνες εμφανίσθηκαν χάρτες του State Department που έδειχναν τη Βόρειο Κέρκυρα Αλβανική. Γνωστό είναι επίσης οτι το νησί διεκδικούν οι Αλβανοί. Αυτό οφείλεται στις χιλιάδες Αλβανών που έχουν εγκατασταθεί στο νησί εδώ και χρόνια παράνομα και με την ανέχεια τόσο των τοπικών αρχών όσο και του κράτους. Είναι πια ανεξέλεγκτη η κατάσταση.

Ας δούμε το χρονικό όμως της προδοσίας που κάποιοι ετοιμάζουν εδώ και καιρό.

Εδώ και 1 χρόνο περίπου ξεκίνησαν άτομα, που σχετίζονται με ροταριανούς συλλόγους και τον τεκτονισμό να διαδίδουν ότι «πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί το Νησί για να δούμε καλύτερες μέρες». Οι αμόρφωτοι επιχειρηματίες, που συνεργάζονται για να τα τσεπώνουν με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες της Νέας Τάξης, έτρεξαν να διαδόσουν την άποψη αυτή στους υπόλοιπους.

Την ίδια στιγμή απο έγκυρες πηγές μαθαίνουμε ότι έχει σχέσεις με ροταριανούς συλλόγους απόγονος του Αβραάμ απο την Γερμανία.

Στη συνέχεια εμφανίζεται στις εκπομπές που κάνει στο κανάλι Corfu Channel ο γνωστός μεσίτης που ξεπουλάει τη Κέρκυρα σε Άγγλους και απογόνους του Αβραάμ, με σκοπό να πλουτίσει αυτός και αυτοί που τον στηρίζουν, να λέει ότι «έχουμε κάνει πολιτική κίνηση πολιτών που ζητάνε επαναδιαπραγμάτευση της Ένωσης των Νησιών με την Ελλάδα». Έχουν λέει και σύμβολο που είναι η σημαία των Ιονιών Νήσων μιάς Ανεξάρτητης Δημοκρατίας στις αρχές του 19ου αιώνα. «Ένα έθνος-κράτος υπήρχε πρίν την Ιταλία και τη Γερμανία. Μήπως πρέπει να γίνει μια επιστροφή στα παλιά;»

Αυτά αναρωτιέται ο γνωστός τηλεμεσίτης, Χάρης Τσουκαλάς, που δεν φοβάται να ξεστομίζεί τις επικίνδυνες μπούρδες του στην εκπομπή που κάνει στη τηλεόραση.

Υποστηρίζει ότι «η Κέρκυρα, η χήνα με τα χρυσά αυγά, δίνει το 25% απο όλους τους φόρους στη κεντρική κυβέρνηση, αλλά η κεντρική κυβέρνηση πέρνει τα χρυσά αυγά και δεν ταϊζει τη χήνα. Τώρα λοιπόν η χήνα πεθαίνει και οι κυβερνώντες την Ελλάδα θα φάνε και αυτήν». Απο τα παραπάνω φαίνεται ότι η περίπτωση του ανθρώπου αυτού είναι για κάτι που η Κέρκυρα επίσης ήταν πρωτοπόρα. Σε τρελοκομεία!!!

Γιατί πρέπει να είσαι τρελός για να λές ότι η Κέρκυρα δεν παίρνει λεφτά. Απλά οι φίλοι σου οι εργολάβοι, κ. «Τσού», τα τρώνε και τώρα ζητάνε και τη χήνα που λές εσύ. Για πήγαινε μια βόλτα πρός τη Βόρεια Ελλάδα, να δείς κάτι χωριά. Θα τρομάξεις και θα φύγεις. Αλλά μπορεί να μην τα βλέπεις εσύ αυτά μέσα απο τα σαλέ που τριγυρνάς στην Ελλάδα για να κάνεις σκί ή να φάς κάνα αγριογούρουνο.

Γυρνάς λοιπόν τα πιο τουριστικά μέρη της Ηπείρου με την πανάκριβη τζιπάρα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, που είναι και «υβριδική» για να μην κάνει κακό στο περιβάλλον, το οποίο ξεπουλάς περήφανα σε κάθε Αγγλο-εβραίο τραπεζίτη και έχεις και το θράσσος να μας το παρουσιάζεις σαν κατόρθωμα. Αν πας στα Ζαγοροχώρια στα σαλέ, λογικό είναι να φαίνονται ωραία και οτι πέφτει χρήμα. Αλλά για πήγαινε και στη Κόνιτσα. Πήγαινε και σε κάνα άλλο χωριό της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο κ. «Τσού» λοιπόν, εμφανίζεται σαν σωτήρας της Κέρκυρας και εκδίδει και περιοδικό 35 σελίδων, έγχρωμο, σε μεγαλύτερη διαφάνεια απο Α3 μόνο στην αγγλική γλώσσα(γιατί άραγε δεν το εκδίδει και στα ελληνικά αφού τόσο αγαπάει τους Κερκυραίους;). Είναι τόσο προκλητικά για την Ελλάδα και τους αγώνες των Κερκυραίων και των υπόλοιπων επτανήσιων για την πολυπόθητη ένωση με την Ελλάδα, που το «Ρεπούσειο» βιβλίο της ΣΤ’ Δημοτικού μοιάζει με πατριωτικό έντυπο μπροστά του. Επιπλέον μέσα απο το περιοδικό διαφημίζει τις επιχειρήσεις του, που είναι βασικά μεσιτικά γραφεία, τα οποία ξεπουλούν τη γή μας στους ξένους Τραπεζίτες και λοιπούς αλλοδαπούς. Ακόμη έχει την αλυσίδα καταστημάτων στη Κέρκυρα με τοπικά προϊόντα, με την επωνυμία «Ντόπιο». Αυτονόητο είναι ότι πρέπει όλοι οι Ελληνόψυχοι τόσο της Κέρκυρας όσο και οι επισκέπτες να κάνουν εμπάργκο στα μαγαζιά αυτά.

Στο περιοδικό του λοιπόν «Corfu News», στο οποίο υπογράφει ως «Harry Tsoukalas», υποστηρίζει με θράσσος τα παρακάτω:

- «Αθήνα πρόσεχε»!!!(ο Χάρυ Τσού, τσαντίστηκε για αυτό να φοβόμαστε απο εδώ και πέρα γιατί έρχεται και ο Pikatsu το γνωστό Pokemon). Η ένωση με την Ελλάδα το 1864, μετά απο 50 χρόνια Βρετανικής κυριαρχίας στο νησί, ήταν το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία μας» και συνεχίζει ο τρελός «αν είναι απαραίτητο μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς μας σύμμαχους Βρετανία και Ρωσία. Μια κίνηση που είναι σίγουρο οτι θα ανησυχήσει την Αθήνα», τελικά στο τρελάδικο που θα τον βάλουν αν είναι τυχερός και γλυτώσει απο την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, ο «Τσού» θα είναι ο Ναπολέων των Ιονίων Νήσων.

- Αναφέρει επίσης το εξής απίστευτο: «Η Κέρκυρα δίνει το 25% του κεντρικού Κυβερνητικού Προϋπολογισμού». Μα καλά στον ύπνο του τα βλέπει αυτά; Ή πρόκειται για παραισθήσεις;

- «Ο Πελλοπονησιακός πόλεμος μεταξύ Σπάρτης και Αθήνας, ήταν ίσως ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος(σ.σ. όταν οι Έλληνες ενώθηκαν εναντίον των Περσών τι ήταν; Πανγαλαξιακός;) Σε αυτόν η Σπάρτη με τη Κομμουνιστική της κοινωνία ήταν σαν τη Ρωσία του περασμένου αιώνα και η Αθήνα με το Δημοκρατικό της σύστημα και τους συμμάχους σαν τις ΗΠΑ που ηγούνται του ΝΑΤΟ, την ώρα που η Κέρκυρα ήταν σαν μια μινιατούρα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας με τα δικά της συμφέροντα». Με τέτοια ιστορική προσέγγιση, θα ζήλευε και ο Βερέμης. Δηλαδή σύμφωνα με το «Τσού», ο Λεωνίδας των 300 ήταν ο Στάλιν της εποχής. Και ο Περικλής κάτι αντίστοιχο του Τζόρτζ Μπούς. Lexotanil επειγόντως χρειάζεται η κατάσταση...

Στο κλείσιμο του κειμένου του ο «Τσού», αφού έχει παραθέσει όλα τα ακράδαντα ιστορικά γεγονότα για τη καταπάτηση των συμφερόντων του «Κερκυραϊκού Έθνους», γράφει νευριασμένος: «Τώρα λέμε οτι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Φίλοι μου Κερκυραίοι. Συνηδειτοποιήστε τώρα ότι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα για χάρη των παιδιών μας και των παιδιών τους, είναι μέσα απο τα χέρια μας. Δημιουργούμε ένα νέο κόμμα υπέρ της ανεξαρτησίας, το οποίο θα συμμετάσχει στις επόμενες Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές. Μετά θα πάρουμε την υπόθεσή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η Συνθήκη του Λονδίνου, υπογεγραμμένη απο την Πρωσία, Γαλλία και Βρετανία και τις άλλες μεγάλες δυνάμεις της εποχής, πρέπει να ξανα-εφαρμοστεί. Και αν η κυβέρνηση της Αθήνας αρνηθεί να σκύψει πάνω απο τη Κέρκυρα τότε ο δρόμος θα ανοίξει για τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών των Ιονίων Νήσων, ενός ανεξάρτητου Εθνους. Και αν είναι απαραίτητο μπορούμε να επιστρέψουμε στους παλιούς μας συμμάχους την Βρετανία και τη Ρωσία. Μια κίνηση που σίγουρα θα ανησυχήσει την Αθήνα».

-Γράφει όμως και άλλα εντυπωσιακά: «Η Κασσιώπη πιθανόν κατοικήθηκε γύρω στο 2.000 π.Χ απο Φοίνικες ναυτικούς. Αυτοί έφεραν μαζί τους την λατρεία του Κάσσιου Δία, του προστάτη των συνόρων και η περιοχή πήρε το όνομά του». Μια ιστορική ελληνική τοποθεσία απο την αρχαιότητα έγινε ξαφνικά, μέσα απο το μυαλό του «Τσού» Φοινικική, δηλαδή εβραϊκή. Ο νοών νοείτο.

Γενικά μέσα στο περιοδικό παρουσιάζονται, σαν χρυσές οι εποχές της σκληρής σκλαβιάς που επέβαλαν οι Βρετανοί και οι Βενετοί, οι οποίοι με τις σκληρές φορολογίες τους είχαν μετατρέψει τους κατοίκους του νησιού σε δουλοπάροικους.

Να ζητήσουμε συγγνώμη απο τους αναγνώστες για τα πολλά αποσπάσματα του εμετικού αυτού περιοδικού. Καταλαβαίνετε πιστεύουμε, ότι είναι σημαντικά για να αποδείξουν τα λεγόμενά μας.

Κύριε «Τσού», αφού η Κέρκυρα είναι «αυτοτροφοδοτούμενη» και μπορεί μόνη της να τα βγάλει πέρα καλύτερα απο ότι τώρα που είναι μέρος της Ελλάδος, γιατί εσείς πήγατε στην Αυστραλία να κάνετε μπίζνες στις αρχές του 80’, όπως εσείς μας εξομολογείστε;

Ξεχνάτε κύριε Τσουκαλά, τους δεκάδες Έλληνες στα Επτάνησα, που κρεμάστηκαν αφού τους άλειψαν ζωντανούς με πίσσα οι «καλοί» Βρετανοί, επειδή ήθελαν Ένωση με την Ελλάδα; Αλλά μάλλον η ιστορία που εσείς διαβάζετε δεν τα λέει αυτά. Ή να υποθέσουμε ότι δεν χωράνε τέτοια στις «μπίζνες» σας;

Στη πραγματικότητα όμως, αγαπητοί αναγνώστες, όλα τα παραπάνω είναι ένα τμήμα ενός οργανωμένου σχεδίου των Σιωνιστών, με σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα και την ιστορία της. Χρησιμοποιούν λοιπόν τη τακτική του διαίρει και βασίλευε.

Δείτε τι γίνεται στη Κρήτη, στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ήπειρο, στη Κύπρο. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν πολλοί «Τσουκαλάδες», έτοιμοι να προδώσουν τη πατρίδα τους για μερικά «αργύρια».

Αφού τόσο πολύ σας αρέσει η ιστορία κ. Τσουκαλά, έχετε υπόψη σας τη περίπτωση του τέλους του Εφιάλτη; Τον έπιασαν οι Σπαρτιάτες αφού τον κυνήγησαν αρκετό καιρό και τον σκότωσαν μην αφήνοντας το αίμα του να πέσει στη γή και να τη μολύνει.

Τέλος παρακαλούμε τα κόμματα, την ελληνική δικαιοσύνη και την ΕΥΠ επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους.


Το παραπάνω άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση απο την εφημερίδα "Σ" και δεν είναι της "Αντιπληροφόρησης".


Η ιστοσελίδα των υποκινητών της αυτονομίας

4 comments:

Anonymous said...

ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ...ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ!!!

Anonymous said...

Ευχαριστούμε φίλε για την επισήμανση.Έχεις απόλυτο δίκαιο για την Κρήτη.Το ίδιο ετοιμάζεται σε πολλές περιοχές τις Ελλάδος αλλά οι πολιτικάντηδες κοιμούνται όρθιοι.

Αντιπληροφόρηση

keraunoforos said...

Όσον αφορά τη Κρήτη ήθελα να σημειώσω με τη σειρά μου το εξής. Πριν λίγους μήνες όταν Κρητικοί αγρότες αποβιβάστηκαν με τα τρακτέρ στον Πειραιά (για να υπερασπιστούν τα δίκαια κατά τα άλλα αιτήματά τους) κάποιοι "Κρητικοι" ανάμεσά τους, οι οποίοι αποτελούσαν απόλυτη μειοψηφία (προς το παρόν) φορούσαν μπλουζάκια με την σημαία της αυτόνομης Κρήτης. Προσοχή! κάποιοι καπηλευονται τους αγώνες των Κρητικών για να προωθήσουν αντεθνικά συμφέροντα! Να σημειώσουμε ότι Οι Σιωνιστές επιθυμούν διακαώς να έχουν υπό τον έλεγχό τους την Κύπρο και τη Κρήτη. Είναι φυσικά "αεροπλανοφόρα" ανεφοδιασμού του Ισραήλ σε περίπτωση γενικευμένου πολέμου με τους Άραβες. Στην Κρήτη υπάρχει στρατιωτική βάση των Σιωνιστοκρατούμενων ΗΠΑ και στην Κυπρο βάση του Σιωνιστοκρατούμενου Ηνωμένου Βασιλείου.

Anonymous said...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails