Saturday, October 4, 2008

ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Ο Πάκης(Προκόπης) Παυλόπουλος την περασμένη Δευτέρα στο «Σπόργτιγκ», κατά τη διάρκεια της απονομής της ελληνικής ιθαγένειας σε 1400 μετανάστες, απο 28 χώρες, δήλωσε επι λέξει: «Πέρα απο τα κόμματα, είναι κοινή μας προσπάθεια να κάνουμε τα πάντα, ώστε οι μετανάστες να ζήσουν μαζί μας με όρους Ειρήνης και Δημοκρατίας»!!!

Σε μπαράζ ελληνοποιήσεων έχει επιδοθεί η κυβέρνηση τη στιγμή, που οι Έλληνες μειώνονται και φτωχαίνουν διαρκώς. Δείχνει ο Παυλόπουλος στη πράξη ποιοί είναι οι στόχοι του. ΝΑ ΜΑΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!Όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν. Τους νομιμοποιούν και τους κάνουν Έλληνες και θα τους δώσουν και δικαίωμα ψήφου ώστε να τους ψηφίσουν. Ας μην ξεχνάμε τι είχε πεί ο Αθνάρ στον Παπανδρέου κατα τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς: «Για να κερδίσετε τις επόμενες εκλογές νομιμοποιήστε και δώστε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες. Αυτοί θα σας ψηφίσουν και θα βγείτε κυβέρνηση. Το ίδιο πέτυχα και εγώ». Αυτό θέλουν οι πολιτικάντηδες σήμερα. Να ψηφίζουν μερικά εκατομμύρια μη Έλληνες για το μέλλον της Ελλάδος. Στον ίδιο δρόμο και το ΚΚΕ που στη γιορτή για τα 90χρονα του Κόμματος έβαλε τιμή εισόδου 5 ΕΥΡΩ για τους Έλληνες και για τους μετανάστες η είσοδος ήταν ελεύθερη. Δείχνοντας έτσι οτι θέλει να πάρει μέρος των μεταναστών με το μέρος του. Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το πόσο συμπαθεί τους μετανάστες. Ο ίδιος ο Τσίπρας πήγε στην γιορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας με μια μαύρη, περνώντας έτσι το μύνημά του.

Η άποψή μας είναι οτι με τόσο ξενολαγνεία που παρουσιάζουν τα 4 κόμματα της Βουλής, πρέπει να τους ξαποστείλουμε στις χώρες απο όπου μας κουβαλούν τους κάθε λογής «περιφερόμενους Χριστούς», αφού τόσο νοιάζονται για αυτούς και καθόλου για τους Έλληνες. Η ξενολαγνεία τους και οι ανθελληνικές ενέργειές τους δεν έχουν όρια.

3 comments:

Anonymous said...

Αν έβλεπες την ώρα του όρκου πίστης προς την πατρίδα πόσο περιπαικτικά κρατούσαν το χέρι κάτι αλβανόφατσες θα σε έπιανε αηδία.

Anonymous said...

Exthroi tou Ethnous einai to papadario me ta xrusafia tous, einai oi politikoi pou ksepoulane ta panta...

Ellinas den simainei omos fuletiki katagogi. Alla exei na kanei me tin morfosi, tin Paideia. Opoios fovatai tous ksenous de exei oudemia sxesi me to pragmatiko noima tou ellinismou...

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Δηλαδή αν εμείς λάβουμε Κινεζική μόρφωση και εκπαίδευση θα γίνουμε Κινέζοι;Μάλλον όχι!Το πρόβλημα αγαπητέ αναγνώστη είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι έχουν σαν στόχο την διάλυση του Ελληνισμού για αυτό και νομιμοποιούν όλους αυτούς τους άτυχους και καταπιεσμένους ανθρώπους.Πρέπει να βοηθήσουμε τους ξένους αλλά όχι να έρθουν εδώ για να τους βοηθήσουμε.Ο κάθε λαός έχει τη χώρα του όπου μπορεί και διεκδικεί καλύτερες συνθήκες ζωής.
Πάντως δείχνεις εμπάθεια προς εμάς λέγοντας οτι φοβόμαστε τους ξένους.Δεν φοβόμαστε τους ξένους.Τους ηλίθιους φοβόμαστε γιατί οι ηλίθιοι δεν ερευνούν και το μόνο που κάνουν είναι να πετάνε αστήρικτες αρλούμπες που μιλάνε πάντοτε για "Ισότητα","αντιρατσισμό" κτλ.
Α θα θέλαμε να μασ εξηγήσεις ποιό είναι το νόημα του Ελληνισμού(αφού το γνωρίζεις).
Περιμένουμε την απάντησή σου.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails