Friday, December 5, 2008

Η σιωπηλή γενοκτονία του Ισραήλ στην κατεχόμενη Παλαιστίνη


Η κραυγαλέα εγκληματική συμπεριφορά του Ισραήλ συνεχίζεται...

Το Ισραήλ είναι ένας κατα συρροήν καταπατητής του διεθνούς νόμου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών βεβαιώνει οτι το Ισραήλ παραβιάζει περίπου 149 άρθρα της 4ης Διεθνούς Συνθήκης της Γενεύης αφορά τη μεταχείριση πολιτών σε περίοδο πολέμου και υπο κατοχή και είναι ένοχο σοβαρών πολεμικών εγκλημάτων.

Φαντατείτε τη ζωή κάτω απο αυτές τις συνθήκες:
Διαβίωση κάτω απο ξένο κατακτητή. Με παντελή έλλειψη αυτοδιάθεσης, κανένα δικαίωμα επιστροφής, και κανένα δικαίωμα στην καθημερινότητα. Κάτω απο συνεχή τρόμο, οικονομικά διαλυμένος, συλλογικά τιμωρημένος.
Με απαγόρευση ελεύθερης κίνησης απο τα εσωτερικά πληθυσμιακά κέντρα, κλειστά σύνορα, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, οδοφράγματα, σημεία ελέγχου, ηλεκτρικούς φράκτες και διαχωριστικά τείχη. Να σας κατεδαφίζουν τα σπίτια και να σας κλέβουν συστηματικά τη γή για να χτιστούν καταφύγια σφετεριστών παραβιάζοντας τη διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύοντας την εγκατάσταση πληθυσμών σε κατακτημένα εδάφη.
Να αμφισβητούνται τα δικαιώματά σας σε αναγκαίες υπηρεσίες-όπως άμεση ιατρική βοήθεια, εκπαίδευση, απασχόληση, τροφή και καθαρό νερό.
Αναγκασμένοι σε ακραία φτώχεια, να σας καταστρέφουν την συγκομιδή αγαθών,
Αναγκαμένος στην ακραία ένδεια, καταστροφή τις συγκομιδές σας και εκτεθιμένοι σε ποινικούς φόρους.
Μην έχοντας κανένα δικαίωμα προσφυγής σε δικαστήρια.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails