Monday, May 24, 2010

ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ

Η προηγούμενη αγγλική κυβέρνηση συμπεριελάμβανε δύο Εβραίους σε καίρια πόστα. Τον λόρδο Μάντελσον που ήταν το νο2 στην Κυβέρνηση Μπράουν και τον υπουργό Μίλιμπαντ.

Η νέα κυβέρνηση των Αγγλων έχει πρωθυπουργό τον Ντέϊβιντ Κάμερον, που με προσωπικές του δηλώσεις έχει εβραϊκή καταγωγή και τον επίσης Χαραροεβραίο Νικ Γκλέκ, όπως βλέπουμε στο βίντεο.

Και οι δύο τους έχουν καταγωγή απο τους Ρωσοεβραίους ολιγάρχες.

Οι Αγγλοι απο ότι φάινεται δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το ποιοί τους διοικούν και θα πληρώσουν το τίμημα σε λίγο καιρό.

Στόχος όλων των εκλεκτών που ανεβαίνουν στις κυβερνήσεις των "γκόϊμ" είναι η καταστροφή της οικονομίας της χώρας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπως αυτό της Ισλανδίας.

Στην συνέχεια μόλις πέσουν όλες οι οικονομίες θα μας οδηγήσουν, ενω θα είμαστε σε απόγνωση, σε μια "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" που λέει και ο δικός μας Πρωθυπουργός Γιώργος Τζέφρυ Παπανδρέου!!!










1 comment:

Anonymous said...

Το 2003 ο Tam Dalyell (Βρετανός πολιτικός) αποκάληψε στα media ότι μιά χάβρα ιουδέων συμβούλευαν και επηρέαζαν τον τότε πρωθυπουργό Tony Blair.

Guardian(2003):

http://www.guardian.co.uk/uk/2003/may/05/iraq.politics

http://www.guardian.co.uk/uk/2003/may/06/race.politics

Daily Telegraph(2003):

http://web.archive.org/web/20071115200404/http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2003/05/04/ndaly04.xml&sSheet=/portal/2003/05/04/ixportaltop.html

Ένας απο αυτούς ήταν και το φιλαράκι του Lord Rothschild, ο Lord Peter Mandelson.

Ελπίζω οι πληροφορίες να σας φανούν χρίσημες.

Σας εύχομαι καλούς και καρποφόρους αγώνες συμπατριώτες!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails