Tuesday, October 19, 2010

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας αναθεωρούν τις απόψεις τους για το πόσο εφαρμόσιμη μπορεί να είναι στην πράξη.

Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία αφου οι μετανάστες και λαθρομετανάστες δεν επιθυμούν να αλλάξουν ταυτότητα σε ποσοστό άνω του 90%.

Τρανό παράδειγμα η Γερμανία που λόγω Β' Παγκοσμίου Πολέμου παραδόθηκε στις ορέξεις των Παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι έκαναν πραγματική λοβοτομή στους Γερμανούς, πείθοντας τους περισσότερους οτι η πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία είναι ωφέλιμη.

Σήμερα η γερμανική κυβέρνηση λέει για πρώτη φορά αυτό που οι Γερμανοί βλέπουν καθημερινά τα 10 τελευταία χρόνια.

Οτι το πολυπολιτισμικό μοντέλο κοινωνίας έχει αποτύχει και οτι δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο απο "Δούρειο Ιππο" των Παγκοσμιοποιητών, που σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν επι της ανθρωπότητας.

Η δήλωση της Μέρκελ:

2 comments:

Anonymous said...

part 1
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΤΟΥ 2010

Είμαι Άγγλος και λευκός (και είμαι περήφανος γι αυτό) και απλά θέλω να πω
Πόσο με αρρωσταίνει η Βρετανία του 2010 .

Η χώρα μαστίζεται από τους μετανάστες με την εθνική ταυτότητα μας να έχει παραμορφωθεί , και να καταργείται σιγά σιγά , κατά τη μετάβαση της σε αλλοδαπούς
πολιτισμούς .
Και αυτό σε βάρος του δικού μας πολιτισμού , του δυτικού πολιτισμού .
Αυτά τα γεγονότα είναι πλέον καθημερινά και γίνονται συστηματικά για την επίτευξη αυτού του στόχου .
Ο κυρίως δε λόγος είναι η πολυπολιτισμική ημερησία διάταξη που μας έχει επιβληθεί .

Και εμείς, φαίνεται ότι εξακολουθούμε να έχουμε αυτή την τόσο
υποκριτική νοοτροπία απέναντι στους ανθρώπους της φυλής μας
Αυτό όμως φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια αρρωστημένη απάθεια ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις χιλιάδες των μεταναστών που έχουν πλέον καταλάβει την επαρχία αλλά και τις πόλεις μας ,
Είναι πιθανώς μια νέα κοινωνική τάξη να δημιουργήθηκε στο Ηνωμένο
Βασίλειο η οποία είναι μεν έτοιμη να προσφέρει το χέρι της και να βοηθήσει τον κάθε μετανάστη, αλλά δεν είναι πρόθυμη να διαθέσει ούτε καν το ελάχιστον και για τους δικούς μας ηλικιωμένους και τους άπορους μας

Και μιας νεολαίας στη Βρετανία που έχει δηλητηριαστεί από τον μαύρο
πολιτισμό και εδώ δεν εξαιρώ ούτε τον εαυτό μου ,
αλλά εξ όσων γνωρίζω, η Βρετανία δεν είχε ποτέ επιθέσεις με μαχαίρι και όπλα .
καθώς και πολέμους συμμοριών στην κλίμακα που βλέπουμε σήμερα ενώπιον της πολυπολιτισμικοτητας .
Όμως όλα αυτά εμφανίστηκαν μαζί και συγχρόνως με την μαζική μετανάστευση .
Με αηδιάζει όταν ακούμε στα δελτία ειδήσεων ότι ορισμένοι από την νεολαία μας σκοτώνουν χωρίς μια άλλη αιτία , παρά μόνο την εσφαλμένη αντίληψη ότι απλώς το ίδιο ακριβώς πράττουν και οι αλλοδαποί .
Ξεκομμένοι πλήρως από την ιστορική συνείδηση της Βρετανικής καταγωγής τους .
Είχα το μερίδιό μου και εγώ στο πανηγύρι αυτό των εραστών της βίας ,
##### έτσι ξέρω πως είναι.
Στην πραγματικότητα, αισθάνομαι προδομένος από την ίδια μας την φυλή .
.
Θα είναι κάτι σαν την αποκάλυψη φαίνεται για τη Βρετανία , το ότι σε μερικές γενιές
Βρετανός κατά πάσα πιθανότητα θα σημαίνει να είσαι
από την Αφρική ή ασιατικής καταγωγής (ήδη αυτό ισχύει) αντί για λευκός
Saxon και Anglo , και ότι το Ισλάμ θα είναι η κυρίαρχη
θρησκεία και πολιτιστική δύναμη στην κοινωνία μας .
Οι κινηματογράφοι πιθανώς θα προβάλουν μόνο ταινίες Μπόλιγουντ
(****που θα ήθελα να αυτοκτονήσω) λέω συχνά στον εαυτό μου ,
Στις πόλεις που θα είναι γεμάτες από μαύρους και λευκούς ανθρώπους χωρίς ιστορία και καμία εθνική ταυτότητα , τέτοιους ,τόσο χαμένους που στο τέλος θα πιστεύουν ότι και οι ίδιοι είναι μαύροι..

Αλήθεια ,τι χάλια χώρα .

Anonymous said...

part 2
Αλλά και η λευκή εθνικιστική αντίληψη η οποία με λεπτές κινήσεις πια , ανοίγει τα φτερά της , φαίνεται να είναι πολύ πενιχρή και δεν πείθει κανέναν , ακόμα και εάν οι άνθρωποι όλο και περισσότερο γκρινιάζουν για την μετανάστευση ,
Με την έμφαση της που κάνει αισθητή πλέον την παρουσία της , μόνο στην ανατολική Ευρώπη και όχι, και στην Κοινοπολιτεία καθώς μαύροι και Ασιάτες μετανάστες οι οποίοι έχουν απορροφηθεί , μετατρέπουν τους εαυτούς τους σε μια διαρκή εστία μόλυνσης για τον πολιτισμό μας .
Και που φαινομενικά μοιάζει ότι τάχα όλοι μας τους έχουμε αποδεχτεί , μαύρους και ασιάτες , σαν Βρετανούς και σαν λευκούς , όπως ακριβώς είμαστε εμείς , την στιγμή που ο πολιτισμός τους ο ίδιος είναι είναι τελείως διαφορετικός , και ιδιαίτερα στην περίπτωση του Ισλάμ είναι και ενάντια στις βρετανικές αξίες (όποιες και αν είναι αυτές;).

Οι προνομιακές προσλήψεις μελλών εθνικών μειονοτήτων υπερισχύουν πλέον παντού , για αυτό εάν θέλετε μια εργασία , η συμβουλή μου είναι να μην συμπληρώσετε με τις λέξεις λευκός και Άγγλος , το πλαίσιο του εντύπου της αιτήσεως σας που υποδεικνύει την εθνική σας καταγωγή
Όμως αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι όλα αυτά τα νεοφιλελεύθερα και συμφεροντολογικά που μας κοπανανε , για το πώς οι φτωχοί άξιοι μετανάστες εργάζονται σκληρότερα από μας τουςΒρετανους,
Όταν η αλήθεια είναι ότι δεν εργάζονται σκληρότερα από όπου και αν προέρχονται , απλά πιο εύκολα γίνονται τα θύματα ώστε να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις και έτσι να εργάζονται πιο πολλές ώρες χωρίς περίσσεια ανταμοιβή .
Και τώρα αναμένουν από εμάς να πράξουμε το ίδιο .
Επειδή αυτοί οι μετανάστες της ΕΕ είναι φτηνά εργατικά χέρια , άρα και εμείς οι γηγενείς Βρετανοί πρέπει επίσης να γίνουμε ένα φθηνό εργατικό δυναμικό.

Και στην κυβέρνηση μιλούν για όλες αυτές τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ περικοπές, αλλά δεν
υπάρχει καν λόγος για μείωση ή διακοπή στον προϋπολογισμό της εξωτερικής βοήθειας , κάτι που χαρακτηρίζει το στερεότυπο που πάντα μισούσα στην Βρετανία, το ότι βοηθούμε τους άλλους, αλλά ποτέ δεν φροντίζουμε τον δικό μας.ανθρωπο.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα με τη μετανάστευση
είναι οι συνήθεις τύποι της μεσαίας τάξης με τα καθαρά συμφεροντολογικά κριτήρια, αλλά επίσης και οι επιφανείς που δεν αισθάνονται τις συνέπειες της μαζικής μετανάστευσης, , επειδή δεν έχουν να ανταγωνιστούν με τους μετανάστες για θέσεις εργασίας χαμηλής εξειδίκευσης ή ζουν σε περιοχές ΧΩΡΙΣ μετανάστες αν και είναι πολύ δύσκολο σήμερα να βρεθεί μια αμιγώς λευκή περιοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολεμήσαμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για να σταματήσουμε
τους Γερμανούς εισβολείς , αλλά μετά τον πόλεμο η Βρετανία έχει αλωθεί αρκετές φορές μπροστά στα μάτια μας , αν και συχνά συγκεκαλυμμένα λόγο της πολυπολιτισμικής προκατάληψης των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο , μα και από τον δικό μας σνομπισμό ενάντια στο είδος μας και σίγουρα από την ασφυκτική καταστολή της οποιαδήποτε κριτικής μας ενάντια στην πολυπολιτισμικοτητα .

HEIL GAP - HEIL GLOBAL GOVERNMENT – (or) MIND THE GAP .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails