Wednesday, October 20, 2010

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»

Σ.Α: Επειδή κάποιοι αναγνώστες εξέφρασαν αμφιβολίες για την είδηση αναρτούμε το βίντεο απο την επίμαχη εκπομπή που μιλάει ο δικηγόρος του αστυνομικού που απετάχθει.



 Αστυνομικός με 19 χρόνια προϋπηρεσία, με συνέπεια στα καθήκοντά του και πίστη στην υπηρεσία του με λευκό μητρώο, αποτάχθηκε απο την υπηρεσία του κατ’όπιν απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής.

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν 5 αστυνομικοί εκ των οποίων 4 υψηλόβαθμοι.
Στην απολογία του σε αυτή την επιτροπή ισχυρίστηκε οτι δεν παραλαμβάνει την «κάρτα του πολίτη» για καθαρά θρησκευτικούς λόγους.

Αυτό ήταν το φοβερό παράπτωμα για το οποίο τον απέταξαν απο την υπηρεσία του. Ο αστυνομικός είναι έγγαμος με δυο παιδιά, δεν πήρε καμιά αποζημείωση και δεν υπάρχει πρόβλεψη ούτε για ασφαλιστική κάλυψη.

Τα προαναφερθέντα ανακοινώθηκαν στην εκπομπή του κ. Χατζάρα στο κανάλι «Bluesky» απο τον δικηγόρο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το ευρωπαϊκό δικαστήριο, διότι η νομοθεσία βάση της οποίας απετάχθει ο αστυνομικός παραβαίνει θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος όπως είναι η θρησκευτική ελευθερία.

Ζούμε στην αποκαλούμενη «Χούντα του ΠΑΣΟΚ» στην οποία όλοι έχουν δικαιώματα εκτός απο τους Ελληνες και τους Χριστιανούς.

Καλούμε όλους τους Ελληνες και τους Χριστιανούς να μην παραλάβουν την κάρτα του πολίτη και να συμπαρασταθούν στον εν λόγω αστυνομικό.

Να προσθέσουμε ακόμα οτι η κυβέρνηση δια του κ. Ραγκούση μας διέταξε οτι όλοι οι Ελληνες πολίτες μέχρι το τέλος του 2011 θα πρέπει υποχρεωτικά να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη.
Πρώτοι απο όλους θα πρέπει να πάρουν την κάρτα τα σώματα ασφαλείας, ενω αν δεν την πάρουν απειλούνται με απόλυση.

Κατα τη διάρκεια της συζήτησης στο «Bluesky» ειπώθηκε και το εξής περίεργο.
Η κάρτα θα περιέχει μέσα απόρρητα στοιχεία για το άτομό του στα οποία δεν θα έχει πρόσβαση ο κάτοχος της κάρτας. Αν δεν είναι αυτό φασισμός και δικτατορία τότε τι είναι;

21 comments:

Anonymous said...

Για αρχη, καλο θα ειναι να μην υπαρχει διασπορα αυτης της ψευδους ειδησης... η Αστυνομια δεν εχει προμηθευτει ακοα την καρτα του πολιτη...οποτε, πως αποπεμφθηκε αστυνομικος;

Anonymous said...

AFTO POU DEN KATALAVENO INE POS INE DINATON TO PASOK KE I IPOLIPOI 300 NA ASELGOUN EPANO STOUS ELLINES KE AFTOS O LAOS TO ETHNOS NA MIN ANTIDRA. TOSO POLI MALAKISI EGKEFGALOU EHOUME PATHI; TELIKA ANAROTIEME, EHOUME KAMIA SHESI EMIS ME TOUS PRO HRISTOU ELLINES; APO TIN ANTIDRASI PROS TO SINFERONMAS KE TIS PATRIDOS TO SINMFERON DEN PISTEVO POS MPOROUME NA EHOUME KAMIA SHESI MAZITOUS. DIOTI AFTI POLEMISAN GIA TIN ELEFTHERIA TOUS ENA EMIS POLEMAME LISODOS TO POS THA IPODOULOTHOUME. ANDREAS PAPADOPOULOS APO MONTREAL CANADA

Anonymous said...

Εχω την εντυποση πως οι νεες ταυτοτητες και οι κατα τακτα χρονικα διαστηματα αλλαγες τους (πχ σταδιακη αφαιρεση χρωματων και εθνικων συμβολων,σταυρων κλπ)εκτως των αλλων ειναι και ενας εισπρακτικος μηχανισμος για το Δημοσιο μεσω των παραβολων την στιγμη μαλιστα οπου εχουμαι ανοιξει και καποιους λογαριασμους με το ΔΝΤ

xristos_z said...

καλησπέρα σε όλους...
βασικα δεν καταλαβα.... υποχρεωσαν κανεναν να παρει... την καρταα.. πψς αρνηθηκε... αφου ακομα στην ελλαδα στην συζητηση βρισκεται το θεμα.. αν ξερει καποιος ας με διαφωτιση.. ευχαριστωω!!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς "October 20, 2010 12:59 AM":

Για αρχή καλό θα είναι να δεις το βίντεο...

Anonymous said...

Ο τελευταιος ανωνυμος φιλος κανει λαθος.
Εμενα μεσα σε αστυνομικο τμημα μου εδειξε αστυνομικος την καρτα τουπολιτη που εχει ηδη παραλαβει. Μου ειπε μαλιστα οτι οι αστυνομικοι πρωτοι απο ολους πηραν τις καρτες αυτες

Anonymous said...

AFTO POU DEN KATALAVA POTE. POS INE DINATON SE MIA TOSO MIKRI PATRIDA NA IPARHOUN TOSOI POLOI PRODOTES.

Anonymous said...

οσο πιο βλακας ειναι καποιος, τοσο πιο έντονα αμφισβητει τα αυτονοητα.
(αυτό για το 1ο σχολιο) Συγνωμη για τον χαρακτηρισμο, μα η κατασταση που ζουμε δεν σηκωνει αλλη βλακεια πια. Ξυπατε γιατι χανομαστε. Αν δεν μπορειτε να ξυπνησετε, προσπαθηστε τουλάχιστο να μη μιλάτε, είναι εξοργιστικό.

Anonymous said...

ισως δεν εχει σημασια εαν τωρα αυτη η ειδηση ειναι ΤΩΡΑ πραγματικη η οχι - αλλωστε τα μμε ειναι αποδεδειγμενα ικανα και για τερατωδη ψευδη και για κατασκευασμενες ειδησεις που μας τα μπουκωνουν με ασυλληπτη πειθω. σε καθε περιπτωση αυτο που σημερα ειναι υπο "εξαταση" εαν και κατα ποσο συνεβη, αυριο θα ειναι σιγουρο και δεδομενο: κι αλλοι ανθρωποι θα αρνηθουν την καρτα που θα ερθει, με συνεπειες στο εργασιακο η το φορολογικο η οποιο αλλο καθεστως στη ζωη τους.

αυτο λοιπον που θα αποκτησει λιαν συντομως μεγιστη σημασια θα ειναι η αντιδραση των υπολοιπων στα φαινομενα αντιρρησιων συνειδησης: για τους μεν θρησκευτικους αντιρρησιες της καρτας (666 κλπ) η εκκλησια θα πρεπει να ειναι ετοιμη να συμπαρασταθει εμπρακτα και υλικα και πνευματικα.

για τους δε πολιτικους αντιρρησιες της καρτας (ατομικα δικαιωματα, ιδιωτικο απορρητο κλπ) οι κατα τ αλλα λαλλιστατες μκο, ο συνηγορος του πολιτη κι ολα τα αλλα μοδατα οργανακια της ορχηστρας θα πρεπει να ειναι ετοιμα να συμπαρασταθουν εμπρακτα και υλικα και ιδεολογικα.

διοτι αν τοσο η εκκλησια οσο και οι μκο αρχισουν ΤΟΤΕ να κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο, (στους ανθρωπους που συνεπεια της αρνησης παραλαβης της καρτας τουμπαρουν τη ζωη τους), μετα απο τοσες βδομαδες και μηνες ανταρτικου της πολυθρονας, τοτε θα εχουν/-με προβλημα...... (κι ο νοων νοειτω)

Anonymous said...

Εσείς, ακόμη να αμφιβάλλετε και να αμφισβητείτε. Άλλο που δεν θέλουν τα εναλλασσόμενα κυβερνητικά κομματόσκυλλα!

Στη Βρεττανία ξεκίνησε το μαζικό τσιπάρισμα.

http://www.youtube.com/watch?v=xY24bdKzocM&feature=related

Anonymous said...

Όλοι πια φοβόμαστε τον μεγάλο αδερφό. Μάγκες ΔΕΝ υπάρχει τέτοιο πράγμα αλλά και να υπήρχε λέτε να ενδιέφερε τον Εβραίο η οποιοδήποτε μεγάλο να ασχοληθεί με έναν ασήμαντο αστυνομικό?
Επίσης.. έτυχε ποτέ σε κανέναν από εσάς να έχει χάσει την ταυτότητα του και να χρειάζεται να ενημερώσει μια προς μία όλες τις δημόσιες υπηρεσίες για να κάνει τη δουλειά του? Ενδεικτικά στην εφορία πρέπει να κάνεις διόρθωτική αίτηση για τα στοιχεία της ταυτότητας λόγω αλλαγής αριθμού εφόσον το δελτίο το προηγούμενο απωλέσθει. Την τράπεζα για να αλλάξει την ταυτοποίηση με τον ήδη υπάρχον αριθμό ταυτότητας με τον καινούριο? Θέλετε και παραπάνω? Σκεφτείτε μόνο τη περίπτωση που πρέπει να εξυπηρετηθείτε σε δημόσια υπηρεσία και έχετε παραλείψει ένα πιστοποιητικό ή ένα χαρτι βρε αδερφέ άνθρωπος είσαι το ξέχασες. Τι γίνεται τότε? στήσου στο ΚΕΠ η αλλού να πάρεις εκείνο που ξέχασες και ξανά μανά στην ουρά της προηγούμενης που σου το ζήτησε.

Καιρό είναι να δούμε το πρόβλημα εκέι που πραγματικά βρίσκεται κοινώς να κοιτάξουμε το δάσος και όχι μόνο το δέντρο.

Anonymous said...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ.

ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ.

ΣΕ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΕ Η ΚΑΡΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ

Unknown said...

http://www.youtube.com/watch?v=HNsLgYrq7Ww

Anonymous said...

PROS October 21, 2010 7:06 PM KALA MILAME DEN EHO AKOUSI DIAVASI I DI PIO ILITHIO PROPAGANTISTI. RE DANGKA APO POTE ENDIAFERESE ESI GIA TA PROVLIMATA TA DIKAMOU; THELIS TIN KARTA PIGENE KE PARTINE GIA LOGARIASMOSOU.TO AN TALEPOROUME EGO POU EHASA TIN TAFTOTITA MOU ESENA APO POU O PONOS; LIPON FILE KATALAVETO KE VALTO VATHIS STO VROMIKO MIALOSOU. TO PEHNIDI TOHASAN I ILOUMINATI ME TOUS MASONOUS. TOUS PIRAN HAMPARI KE TA SKILIA. TO PROVLIMA TORA GIA TA AFENTIKESOU INE POU THA VROUN MEROS NA KRIFTOUN. GIATI MALON OPOS PANE DEN THA MINI OUTE ENAS NA PI TI EGINE.

Anonymous said...

Σχετικα με τον big brother νομιζω οτι προκειται για μια απροσωπη υπολογιστικη υπερμηχανη και οχι για ενα πραγματικο και υπαρκτο προσωπο
ενα μηχανικο σκιαχτρο για να κραταει τον λαο σε καταστολη εναν γιγαντα με πηλινα ποδια

Anonymous said...

Τελικά καλά τα κατάφεραν αυτοί που προωθούν τα σχέδιά τους (το λέω για αυτούς που έχουν χάψει ότι οτιδήποτε κάνουν, το κάνουν για το "καλό" μας και για την εξυπηρέτησή μας).
Αυτοί που "προσπαθούν" για πάταξη της εγκληματικότητας, για την ειρήνη και την εξέλιξή μας μέσω της τεχνολογίας είναι οι ίδιοι που προωθούν τους πολέμους, το έγκλημα, την αποχαύνωση του ανθρώπινου νου για να είμαστε οι μαργιονέτες τους. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

epanastatis said...

κατι προσεξα γιατι λετε στο κειμενο ελληνες και χριστιανοι?μηπως ειστε εβραιοι η η μηπως εχουν δικαιο οι παγανιστες που μας λενε ανθελληνες εβραιοχριστιανους?

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς "epanastatis"
Φίλε φαίνεται οτι δεν στέκεις στα καλά σου....
Αν υποψιάζεσαι και εμάς τότε δεν υπάρχει νόημα να αγωνίζεσαι...

Anonymous said...

Α και κατι ακομα το συμβολο της πιστεως αναφαιρει- ομολογω εν βαπτισμα εις αφεση αμαρτιων και ζωη του μελοντος αιωνως
Μηπως υποκρυπτει κατι για το μελον μας αυτο?

Anonymous said...

Η υπογραφη μη παραλαβης της καρτας ειναι στοιχειο προς εκμεταλλευση απο τα κεντρα εξουσιας.
Ο ελεγχος της σκεψης ειναι το επομενο συνορο για τον Big Brother ως τοτε η συνειδηση μπορει να κοιμαται ή να αφυπνιζεται κατα βουληση.
Η αφυπνιση του πνευματος ειναι μονοδρομος για οσους ονειρευονται ενα καλυτερο μελλον και αυτο γινεται ΜΟΝΟ σε οποιον εχει το Θεο βοηθο, τολμω να πω εξ εμπειριας βεβαιως βεβαιως.
Αλλωστε υπαρχει κανεις αλλος να σε σωσει εκτος απο τον ιδιο τον εαυτο σου που προσπαθει να βαδισει στα βηματα του Χρισου?

Οι υπολοιποι αλλωστε μη νομιζετε οτι θα Τον ενδιαφερουν επ απειρο και αυτο αποδεικνυεται σε στιγμες δυσκολιας που ολοι αναφωνουν "Θεε μου γιατι με εγκατελειψες" αλλα τοτε το τσουναμι δεν γυρνα πισω. Οι σιωνιστες κλπ. ειναι ηδη καταδικασμενοι ως ψυχες γιατι απλα εχουν γινει βαμπιρ της ανθρωποτητας το θεμα ειναι οτι παιζουν το Θεο για να εκλπηρωσουν το εργο του.....Οποιος δεν θελει το Χριστο στη ζωη του θα τους ακολουθησει. Ειναι ηδη σκλαβοι και θα τους κανουν ολους σκλαβους για να χουν παρεα στην κολαση που ζουν

georgios said...

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ.ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΦΟΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ BARCODE ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΟΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ 666.Η ΚΑΡΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ MRZ ΜΗΧΑΝΙΚΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΗ ΖΩΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ (KDGHJ(((7654(((((((( ΣΧΕΤ.ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ)ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΙΣΩΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails