Sunday, October 24, 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ!

 Τάδε έφη αρχιραββίνος του Ισραήλ!

Σ.Α: Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα απο τους απανταχού "προοδευτικούς", αν έβγαινε ο Ανθιμος και έλεγε οτι όλοι οι λαοί δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Ελληνες και είναι ζώα!
Θα είχε καεί απλώς το πελεκούδι!!!
 

Σόφισμα απο το Ταλμούδ: Οπως ο γάϊδαρος, έτσι και οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους

 «Οι μη-Εβραίοι γεννήθηκαν για να μας υπηρετούν. Σε αυτό το κόσμο δεν έχουν παρα ένα μόνο πράγμα να κάνουν – να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ.»

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ δηλώνει οτι οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους.

Απο τον Khalid  Amayreh απο την κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ

Μια κορυφαία θρησκευτική φιγούρα στο Ισραήλ συνέδεσε τους μη-Εβραίους με γαϊδάρους και τέρατα, λέγοντας οτι ο αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.

Ο ραββίνος Οβάντια Γιόζεφ πνευματικός ηγέτης τους θρησκευτικού φονταμενταλιστικού κόμματος, ΣΑΣ, που αντιπροσωπεύει τους Μεσανατολίτες Εβραίους, σύμφωνα με πληροφορίες είπε κατα τη διάρκεια Σαββατιάτικου κυρήγματος την εβδομάδα που πέρασε οτι «αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξης των μη-Εβραίων είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.»

Ο Γιόζεφ θεωρείται ένας απο τους μεγαλύτερους πνευματικούς ηγέτες στο Ισραήλ και απολαμβάνει την υποταγή εκατοντάδων χιλιάδων πιστών προς το πρόσωπό του.

Το κόμμα ΣΑΣ είναι ηγετικός συνεργάτης της κυβέρνησης συνασπισμού του Ισραήλ.
Ο Γιόζεφ είναι επίσης πρώην αρχιραββίνος του Ισραήλ, όπως αναφέρθηκε απο την εφημερίδα «Jerusalem  Post», είπε οτι η βασική λειτουργία ενός «γκόϊμ»(μη-Εβραίου) είναι να υπηρετεί τους Εβραίους.

Ο Γιόζεφ είπε επίσης οτι οι ζωές των μη-Εβραίων στο Ισραήλ διατηρούνται απο τον Θεό με σκοπό την αποφυγή απωλειών Εβραίων.

«Στο Ισραήλ, ο θάνατος δεν έχει κυριαρχία πάνω τους... Με τους μη-Εβραίους, θα ισχύει ότι με κάθε άλλο άτομο – Χρειάζονται το θάνατο, αλλά ο Θεός τους δείνει μακροβιότητα. Γιατί; Φανταστείτε οτι αν ένας γάϊδαρος πέθαινε το αφεντικό του θα έχανε τα χρήματά του.
 «Αυτοί είναι οι υπηρέτες του... Για αυτό μακροημερεύουν, για να δουλεύουν καλά για τον Εβραίο.»

Ο αρχιραββίνος Γιόζεφ συνέχισε και είπε: «Γιατί χρειάζονται οι μη- Εβραίοι; Χρειάζονται για να δουλεύουν, για να τραβούν το άροτρο, να θερίζουν και εμείς θα καθόμαστε σαν αφέντες και θα τρώμε.»

«Για αυτό δημιουργήθηκαν οι μη-Εβραίοι.»

Για παράδειγμα, ραββίνοι συνδέθηκαν με το κίνημα Chabad, ένα ρατσιστικό αλλά με επιρροή δόγμα, που διδάσκει ανοικτά οτι σε πνευματικό επίπεδο οι μη-Εβραίοι είναι το ίδιο με τα ζώα.

Ο Αμπραχαμ Κούκ, ο θρησκευτικός μέντορας του εποικιστικού κινήματος, έχει αναφερθεί οτι δήλωσε πως οι διαφορά ανάμεσα σε έναν Εβραίο και ένα μη-Εβραίο είναι μεγαλύτερη απο αυτή μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων.

Πηγή: http://desertpeace.wordpress.com/2010/10/18/non-wisdom-from-the-talmud-like-the-donkey-non-jews-were-created-to-serve-jews/

6 comments:

Anonymous said...

90 χρονών είναι ο ραββίνος, ρε παιδιά! Δηλαδή, δύο χρόνια μικρότερος από τον Μητσοτάκη. Αλλά και καλά να τα έχει σαν τον Δρακουμέλ, αυτό δεν είναι η άποψη όλων των Εβραίων. Τι πάτε να αποδείξετε, δηλαδή;

ΑΡΜΑ said...

Το ότι είναι 90 χρονών και ραββίνος μάλλον ενισχύει το θέμα! Και κυρίως το ζήτημα είναι ότι αυτή είναι η ΠΑΡΑΔΕΔΟΜΕΝΗ και όχι απλά γενικώς αποδεκτή αλλά αποφασιστικά καθοριστική θέση των Εβραίων, χιλιοδιατυπωμένη στο ΤΑΛΜΟΥΔ, την Παλαιά Διαθήκη κι όλες τις ραββινικές ερμηνείες και συναφή κείμενα!
Κυρίως δε ότι τις βασικές ορθόδοξες ιουδαϊκές αρχές τηρούν και σέβονται όλοι οι Εβραίοι, θρησκεύοντες και μη!
Αγνοώντας αυτά, συνεχίζουμε με ενθουσιασμό τον ρόλο του αδιατάρακτου εφησυχασμένου θύματος...

Anonymous said...

@October 25, 2010 7:01 PM

Θελει ο εβραιος να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει.

Και για να γελασουμε λιγο, το ΤΑΧΑΛΙΑ ειχε μια αναρτηση για καποιον υποψηφιο δημοτικο συμβουλο Μακη Μαυροματη. Αβρααμ το πραγματικο του ονομα. Στα σχολοια λοιπον απαντα μια...Ερριετα, προφανεστατα Ελληνις, που μας προτρεπει να ψηφισουμε τον απλο πολιτη Μακη. Φυσικα για το καλο της πατριδος και την εξοδο απ'το μνημονιο!!!

http://taxalia.blogspot.com/2010/10/blog-post_8713.html

Anonymous said...

Λοιπόν πας μη ΈΛλην γαϊδαρος, πΟυ θα μας τη βγεί τωρα ο Εβραίος!! Ο ραββίνος κανει ένα λάθος, που δεν φαντάζεται κανείς: Είμαστε πρόβατα κι όχι γαϊδούρια. Σκυλιά ειναι οι καλογέροι κι ο Χριστόδουλος ο λιονταρής μας.
Αν είμαστε και πολύ μαλάκες, στην επόμενη ζωή ο θεός θα μας κάνει Εβραίους (ανθρώπους) ίνα απολαύσομεν όσα ητοίμασεν ο κύριος τοις δούλοις αυτού!!! Και επειδη οι Εβραίοι μας πίνουν το αίμα διαμέσου των τραπεζών, οπως λεγει ο αγιο-ΚΟσμάς ο πακτωλός, ο αλλάχ θα στείλη άλλον αφέντη, να μας σώσει απο τους Εβραιους και τους φράνκους όπως έκαμε το 1453. Κατάλαβες ΑΡΜΑ? Στη φάρμα των ζώων όλα παίζονται...

Anonymous said...

Λυπάμαι που η αλήθεια είναι τόσο φρικτή, αλλά το μίσος και ο ρατσισμός καλλιεργούνται συστηματικά σε όλες τις Εβραικές κοινότητες παγκοσμίως. Ελάχιστοι ραββίνοι, στην Αμερική κυρίως, προσπαθούν να διαχωρίσουν την θέση τους απο τους μισάνθρωπους σιωνιστές. Ιουδαισμός και σιωνισμός είναι δυστυχώς ενα και το αυτό.

Χαρίλαος said...

Παράρτημα της Chabad υπάρχει και στην Κύπρο και μάλιστα η ιστοσελίδα του ονομάζεται 'Εβραϊκή Κύπρος'(jewish Cyprus)!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails