Friday, November 19, 2010

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης, που εκλέγηκε με το 1/5 του εκλογικού σώματος του νέου δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία τα εξής καταπληκτικά:


Για την ορκωμοσία σας τι θα κάνετε; «Η ορκωμοσία είναι πρωτίστως πολιτική. Εάν θέλει κάποιος να φωνάξουμε τον παπά, να τον φωνάξουμε. Αλλά να φωνάξουμε και το ραβίνο εάν οι Εβραίοι θέλουν να ορκιστούν και θρησκευτικά»

Μετά το θέμα με την προσευχή των μουσουλμάνων με ρώτησαν τι θα κάνω για τζαμί. Είπα, εγώ θα φωνάξω τη μουσουλμανική κοινότητα και θα τους πω: Ορίστε, αυτός είναι ο χώρος, χτίστε το τζαμί σας». Εχετε και δύο εκλεγέντες Εβραίους δημοτικούς συμβούλους. «Για πρώτη φορά από τον πόλεμο. Στη Θεσσαλονίκη έχουμε εβραϊκή συναγωγή. Εχουμε αρμένικη εκκλησία, έχουμε καθολική. Γιατί να μην έχουμε και μουσουλμανική; Δεν σου είπα να κάνεις παρέα με το μουσουλμάνο, αλλά εγώ οφείλω να του παρέχω τη δυνατότητα να προσεύχεται. Δεν είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτης. Το αποτεφρωτήριο θα το κάνουμε. Υπάρχει γερμανική εταιρεία που έρχεται, το κατασκευάζει, το δουλεύει πέντε χρόνια και μετά το παραδίδει. Το είχα ψάξει όταν έχασα τη γυναίκα μου».

«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων». Με στόχο; «Να έρθουν 300.000 Τούρκοι και 300.000 Εβραίοι να προσκυνούν τα πατρογονικά τους. Πώς πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά; Στις 26 Οκτωβρίου έφυγαν από τη Σαλονίκη 5.000 και πήγανε στην Πόλη. Θα μας πέσει άσχημα να έρχονται και εδώ; Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν -άσε που δεν μπορείς να αρνηθείς την Ιστορία, ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν εδώ».











http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_6807.html






6 comments:

Anonymous said...

Ριξτε μια ματια εδω στα ονοματα Kaminitz Kaminiz και θα καταλαβαιτε τι παιζει...

http://books.google.gr/books?id=_dQP4nHgyVUC&pg=PA381&lpg=PA381&dq=jewish+names+kamini&source=bl&ots=AMFtcVEesP&sig=inymUtLCqGT6joZrf1Xv598GZo8&hl=en&ei=q77mTJe5KKOAhAe93JTpDA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=5&ved=0CC0Q6AEwBA#v=onepage&q&f=false

Anonymous said...

Τι κάκο αυτό πλέον με τους Εβραίους!!! Εβραίος εδώ, εβραίος εκεί, εβραίος παραπέρα! Φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια μέσα στην σκαιά φαντασία των βλαμμένων! Ε! Οχι δεν φοβάμαι τους Εβραίους φοβάμαι τους βλαμμένους που φοβούνται τους εβραίους. Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι. Στο κάτω κάτω της γραφής αν οι εβραίοι είναι πράγματι τόσο ικανοί μπράβο τους. Θέλω να κάνω παρέα με Εβραίους μπάς και με βοηθήσουν να ανέβει λίγο το IQ μου!(Δεν ξέρω πως λέγεται εβραιστί!).

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Μάλλον αγαπητέ αναγνώστη ανήκεις ακόμη στο στρατόπεδο αυτών που έχουν "ελαφρά" συνείδηση.
Δεν είναι το IQ που κάνει τους Εβραίους να κυριαρχούν αλλά η εξαπάτηση εναντίον των άλλων λαών και η απόκρυψη της πληροφορίας.
Αν θέλεις να κάνεις παρέα με τους εγκληματίες για να αποκομίσεις προσωπικά οφέλη ενάντια στους συνανθρώπους σου κάνε το.
Να ξέρεις όμως οτι η απάτη κάποια στιγμή αποκαλύπτεται και οι συνεργάτες των εγκληματιών και απατεώνων έχουν την ίδια τύχη με τους θύτες.
Εμείς ούτε φοβόμαστε τους Εβραίους ούτε και τους μισούμε.
Είμαστε ενάντια στις βρώμικες τακτικές που ακολουθούν για να πετύχουν την υποδούλωση των λαών.

Anonymous said...

καλά δεν γνωρίζετε ότι για την χρεωκοπία της ελλάδος φταίνε οι εβραίοι και όχι οι ελληνοφρουροί..?
δεν γνωρίζετε ότι η θεσσαλονίκη βρίσκεται σε τροχιά παρακμής εξαιτίας των εβραίων που ζούσαν στη θεσσαλονίκη , ως κυρίαρχη εθνότητα και τους έδιωξαν τα σημερινά ελληνόψυχα μπουμπούκια..?
δεν γνωρίζετε ότι ο δείκτης αντισημιτισμού στη Θεσσαλονίκη είναι υψηλότερος από ότι στο Βερολίνο..??
δεν γνωρίζετε ότι οι ελληνοφρουροί τρέφονται με χρήματα των εγκλημαστιών εβραίων, οι οποίοι τους δάνειζαν ανεξέλεγκτα...

Anonymous said...

Πως τον λενε τον πρωθυπουργο που χρεοκοπησε τημ Ιρλανδια ξερετε; Mηπως Brian Cowen;
Βερος Δρυιδης με καταγωγη απο τη Σαλημ!

Anonymous said...

"Στο κάτω κάτω της γραφής αν οι εβραίοι είναι πράγματι τόσο ικανοί μπράβο τους. Θέλω να κάνω παρέα με Εβραίους μπάς και με βοηθήσουν να ανέβει λίγο το IQ μου!"

Κάτι καθάρματα με αυτόν τον τρόπο σκέψης πούλησαν τη χώρα μας στους Σιωνιστές Τραπεζίτες...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails