Friday, December 10, 2010

Και ο εβραϊκής καταγωγής Πρωθυπουργός της Βρετανίας ευχήθηκε Καλή Χάνουκα στους απανταχού Εβραίους!

Σ.Α: Το θέμα γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Όλοι είναι σε θέση να διακρίνουν την αλλοίωση και συρρίκνωση της εορτής των Χριστουγέννων στις Χριστιανικές χώρες. Οι ηγεσίες των Ευρωπαϊκών και χριστιανικών χωρών έχουν δουλέψει σκληρά τις τελευταίες δεκαετίες για την αποχριστιανοποίηση των εορτών των Χριστουγέννων, της Ανάστασης αλλά και την αποκαθήλωση του Σταυρού από δημόσιες υπηρεσίες.


Τα ίδια φυσικά συμβαίνουν και στην Ελλάδα.
Οι περισσότεροι όμως ηγέτες των χριστιανικών κρατών, έχουν θετική στάση προς τον εορτασμό των εβραϊκών εορτών.






Όπως δημοσιεύσαμε προ ολίγων ημερών ακόμη και δήθεν άθεοι Κομμουνιστές όπως ο Ραούλ Κάστρο(σ.σ: εβραϊκής καταγωγής), παρέστησαν σε εκδηλώσεις για την "Χανουκά" και ευχήθηκαν "Happy Hanukkah" στους απανταχού Εβραίους.


Πολεμούν την Εορτή των Χριστουγέννων γιατί όπως λένε δεν πρέπει να προκαλούμε τους μη-Χριστιανούς που ζουν στις χριστιανικές χώρες. 


Αλήθεια μπορεί κάποιος να πιστεύσει τις δηθεν ευαισθησίες τους όταν στις χώρες τους το 90% είναι Χριστιανοί κα αυτοί τρέχουν να ανάψουν "Μενόρες"  και να ευχηθούν στους Εβραίους του πλανήτη, όταν οι Εβραίοι αποτελούν μικρή πλειοψηφία στον πλανήτη;


Μάλιστα ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας τους απηύθυνε χαιρετισμό και στην εβραίκή γλώσσα όπως φαίνεται στο βίντεο.



Την είδηση για τις ευχές του εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργού Κάμερον θα τις δείτε παρακάτω στην είδηση στην αγγλική http://www.ejpress.org/article/47578 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails