Friday, December 24, 2010

Αφυπνίζονται οι ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας;

Δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον Μητροπολίτη Πειραιώς που έχει το σθένος να βγει δημόσια στα Νεοταξικά κανάλια και να αντιπαρατεθεί με τους θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης. 


Ο Μητροπολίτης λέει ότι λένε εδώ και 10 χρόνια όλοι οι ακτιβιστές ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση.


Ότι η Παγκοσμιοποίηση δηλαδή και η πολυπολιτισμικότητα δεν είναι φαινόμενα που συμβαίνουν με φυσικό τρόπο χωρίς κανένας να τα προωθεί. Αποτελούν μέρος του σχεδίου για την υποδούλωση των λαών από ένα και μόνο ιερατείο. Το Σιωνιστικό ιερατείο.


Το πως οι Εβραίοι προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, ενω στο Ισραήλ ακολουθούν εντελώς αντίθετη πορεία το έχουμε αποδείξει με εκατοντάδες δημοσιεύσεις.

Μάλιστα πολλές φορές και οι ίδιοι το έχουν παραδεχθεί. Δείτε παρακάτω ένα σχετικό βίντεο...






Πως οι Εβραίοι μας διαιρούν και μας υπονομεύουν εθνικά



4 comments:

Anonymous said...

Βρε παιδιά, γιατί τον υπερασπίζεσθε τον τραγόπαπα τον Σεραφείμ Μεντζελόπουλο; Χίλιες φορές πιό Φιλέλληνες είναι οι Εβραίοι Σιωνιστές από αυτόν. Διαβάσατε το χθεσινοβραδυνό γλείψιμο που τους κάμνει, τώρα που είδε τα σκούρα ο χέστης; Τους ευχαριστεί - λέει - διότι γέννησαν τον Ιησού Χριστό! Και ποιός ήταν - παρακαλώ - ό Ιησούς Χριστός; «Ο μεγαλύτερος ευεργέτης των Εβραίων όλων των εποχών, διότι με τας διδασκαλίας του απεβλάκωσε την Λευκήν Φυλήν και ούτως ημείς οι Εβραίοι επεκρατήσαμε παντού κατά τον 19ον αιώνα»!! (Βενιαμίν Ντισραέλι, Εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρεττανίας, 1888)
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Γνωρίζετε, αγαπητά μου παιδιά, πώς απέθανε ο πατήρ του Αγίου Πειραιώς, Σεραφείμ Μεντζελόπουλου, μακαρίτης Αρεοπαγίτης Μεντζελόπουλος; Απέθανε από τον καημό του, όταν ο μοναχογιός του εξεδήλωσε την επιθυμίαν να γίνει κληρικός! Και ο Σεραφείμ εδήλωσε στην "Ελευθεροτυπία" ότι ουδόλως ελυπήθη διά τον θάνατον του πατρός του, διότι ηρνήθη την κλήσιν που έκαμε εις τον υιόν του ο Χριστός! Να ξέρετε, πως κάθε Ορθόδοξος κληρικός κουβαλάει πίσω του και ένα οικογενειακό δράμα, διότι ουδείς γονεύς θέλει να δεί το παιδί του κληρικό.
Μετά τιμής
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
85 ετών (συμμαθητής του πατρός Μεντζελοπούλου εις την Ιωνίδειον Σχολήν).
Σημ: Υπαγορεύω εις τον εγγονόν μου και δι' αυτό το σχόλιόν μου ίσως έχει λάθη και ελληνικούρες που παρακαλώ να μή χρεώσετε εις εμέ.

nik said...

Ανώνυμε.. Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Το θέμα είναι οτι μέσα στο πουλημένο ελληνορθόδοξο ιερατείο βρέθηκε επιτέλους και ένας να ορθώσει το ανάστημά του και να κάνει το καθήκον του πρός το ποίμνιό του.
Τώρα, σχετικά με την δήλωση Ντισραέλι, τι να πώ? Δε νομίζω να τον θεωρούσαν και τόσο ευεργέτη τον Χριστό εφ'όσον αυτοί τον σταύρωσαν.. Κοινή λογική.
Οι διδασκαλίες του, δεν αποβλάκωσαν κανέναν, γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τις διαβάσει και να τις εφαρμόσει.
Ως γνωστόν, είμαστε χριστιανοί του κ..ου.

Anonymous said...

Δεν μας ενδιαφέρει ο Σεραφείμ. Αλλα η Εκκλησία. Και είναι ευχάριστο αλλά και ανησυχητικό το γεγονός οτι κινείται. Το ευχάριστο είναι αυτονόητο, το ανησυχητικό προκύπτει επειδή συνήθως η Εκκλησία κινείται κατόπιν εορτής. Ας ελπίσουμε να μην σταματήσουν εδώ. Αν σταματήσουμε εμείς οι ίδιοι να την πολεμάμε και την υποστηρίξουμε σε οτι κάνει, μπορεί να δώσει δυνατά χτυπήματα στον ντόπιο και διεθνή σιωνισμό. Δεν είμαστε ολοι οι Ελληνες καλοί Χριστιανοί, αλλά έχουμε έναν πανίσχυρο σύμμαχο σε αυτόν τον πόλεμο. Να είστε σίγουροι οτι αν η Εκκλησία διαπιστώσει την υποστήριξη του κόσμου θα τους πηδ..... τους αλήτες.

Anonymous said...

Ο Σεραφείμ άνοιξε "μέτωπο" και με τους Μουσουλμάνους

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2011/01/blog-post_7114.html#ixzz1Aiubkl4I

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails