Monday, February 28, 2011

Οι ελληνοκεντρικές οργανώσεις και η προώθηση της διχόνοιας μεταξύ των Ελλήνων!

Σ.Αντιπληροφόρησης: Απο την πρώτη στιγμή που βγήκαμε στον "αέρα" σαν blog τονίζαμε συνεχώς οτι οι Ελληνες πρέπει να μένουν ενωμένοι και να μην επιτρέπουν στον εχθρό να σπέρνει ανάμεσά μας διχόνοια.Δυστυχώς ο ελληνισμός υπέφερε χιλιάδες χρόνια εξαιτίας της διχόνοιας.


Είχαμε επισημάνει δε, αρκετές φορές, οτι όλες οι οργανώσεις που προωθούν με οποιονδήποτε τρόπο την διχόνοια μεταξύ των Ελλήνων είναι ύποπτες και δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή τη παγίδα.


Ολοι μας έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας συνέλληνες, που λένε ούτε λίγο ούτε πολύ οτι "ο Χριστιανισμός φταίει για την κατάντια του ελληνισμού" και οτι πρέπει να επιστρέψουμε στην "πατρώα θρησκεία" μέσω σύγκρουσης Χριστιανισμού και Δωδεκαθέου.


Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιου είδους συγκρούσεις που μόνο δεινά μπορούν να φέρουν στον ελληνισμό και μηδενικό στην πραγματικότητα όφελος.


Θα ήταν τραγικό να επαναλαμβάναμε τα τραγικά λάθη που υπέπεσε ο ελληνισμός στο παρελθόν.


Δεν πρέπει να αφήνουμε να μας χωρίζει τίποτα σαν λαό. Ούτε καν οι θρησκείες. 


Ας μην ξεχνάμε ότι θρησκείες πέθαναν...Ο ελληνισμός όμως παρέμεινε ζωντανός.


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε μιλάει ο κ. Φουράκης, που υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές του ελληνοκεντρικού κινήματος στις αρχές του.


Σίγουρα γνώριζε πολλά για το τι συνέβαινε μέσα στο κίνημα.


Σίγουρα θα έπρεπε να μιλήσει νωρίτερα.





Για να δείτε ολόκληρο το βίντεο πηγαίνετε στην συνέχεια του άρθρου....





16 comments:

Anonymous said...

Ο Φουρακης τη συγκεκριμενη ομιλια την εδωσε λιγες εβδομαδες πριν πεθανει και ειναι φανερο πως δεν ηταν σε πνευματικη διαυγεια. Στο κατω-κατω δεν εφταιγε ο μασωνος Αναστασακης που τον κοροιδευε, οταν ελεγε πως η υποτιθεμενη ομαδα Ε θα συναντιονταν σε...καφετερια της Θεσσαλονικης!!!

Θεμα, παντως, για το Βωμο των 12 Θεων, που θελουν να τον θαψουν οι ελληνοφωνοι εβραιοι, δε σας ειδα να βαλετε. Να ηταν κανενα χριστιανικο μνημειο θα το ειχατε χαλασει τον κοσμο. Μονο να κατηγορειτε τους Ελληνοθρησκους ξερετε. Τη διχονοια την προκαλουν οι χριστιανο-ταλιμπαν, κανενας απο εμας δεν ασχολειται μαζι τους.

Anonymous said...

Αν και δεν είναι σχετικό με την παρούσα ανάρτηση, νομίζω σας ενδιαφέρει, ίσως ως ξεχωριστό θέμα: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=17975&Itemid=170

Εμμανουήλ Παπάς said...

Δηλαδή αυτό το κείμενο που ανάρτησες είναι ενωτικό; Αυτά τα βίντεο είναι ενωτικά; Ντροπή σου. Όποιος ζητάει ενότητα πρέπει να απαιτήσει ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα! Να ανοίξουν τα ιερά των προγόνων μας για την λατρεία των θεών μας. Να αφαιρεθούν τα "θρησκευτικά" με την μορφή που διδάσκοντε! Τι είδους ενότητα είναι αυτή, όταν επίσημα στα σχολικά βιβλία με αποκαλούν ειδωλολάτρη; Πως γίνετε να ζητάνε ενότητα ενώ η εθνική μας θρησκεία, είναι η μόνη που δεν αναγνωρίζετε από το Ελληνικό κράτος; Που αν σηκώσω τα χέρια για να προσευχηθώ στην θεά Αθηνά μέσα στον Παρθενώνα κινδυνεύω να συλληφθώ; Ντύνεστε λόγω των ημερών όλοι μασκαράδες φορώντας την μάσκα της ενότητας! Όποιος θέλει ενότητα, ας το πράξει. Θα το δεχθούμε με μεγάλη χαρά!!!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Εμείς σαν blog δεν ασχολούμαστε με θρησκευτικά θέματα.Για το ποια θρησκεία είναι καλύτερη...
Μας ενδιαφέρει η ενότητα του ελληνισμού.
Ο καθένας μπορεί να ανήκει σε όποια θρησκεία θέλει.
Πάνω απο όλα όμως είναι Ελληνας.Υπηρετεί το έθνος του και την φυλή του και δεν βάζει τίποτα πάνω απο αυτά.Αυτό πρεσβεύουμε εμείς..
Ήδη με τα σχόλιά σας προσπαθείτε να δημιουργήσετε έριδες μεταξύ Χριστιανών και Αρχαιόθρησκων....
Κατηγορείτε τους Ελληνες διαφορετικού θρησκεύματος...
Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό το να τσακωνόμαστε για τέτοια θέματα...

Εμμανουήλ Παπάς said...

Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έριδες; Γιατί; Επειδή ζητάμε την ελευθερία να θρησκευόμαστε στα ιερά μας; Να μας αναγνωρίσει το κράτος; Να αναστυλώνουμε ναούς όπως και οι Χριστιανοί; Να μην μας βρίζουν τα βιβλία; Δηλαδή για να ήμαστε ενωτικοί πρέπει να υπομένομαι την σκλαβιά; Αν το θέτεις έτσι δεν είμαστε ενωτικοί. Μήπως όμως πρέπει να σκεφτείς καλύτερα πως υπηρετείτε η ενότητα;
Λες επίσης "Κατηγορείτε τους Ελληνες διαφορετικού θρησκεύματος". Εγώ βλέπω ένα βίντεο που αναρτάς όπου αποκαλούμαστε απατεώνες, μασόνοι κλπ... Στα βιβλία αποκαλούμαστε ειδωλολάτρες!!! Και το μόνο που γράφουμε είναι το αίτημα μας για ελευθερία και ανεξιθρησκεία. Αφού λες ότι υπερασπίζεσαι την ελευθερία στο θρήσκευμα, περιμένω μία ανάρτηση όπου θα κατηγορείς την πολιτεία γιατί μας απαγορεύει να θρησκευόμαστε στα ιερά των θεών μας, γιατί δεν μας επιτρέπει να χτίσουμε ναούς, γιατί θέλει να ξαναθάψει τον βωμό των θεών, γιατί δεν μας αναγνωρίζει ως θρησκεία! Επειδή βλέπω την διάθεση που έχεις για ενότητα, ελευθερία, ισονομία... Περιμένω με αγωνία την ανάρτηση. Ευχαριστώ!

Anonymous said...

Ε οχι να μας σκυλοβριζετε οι χριστιανοι και να μας λετε πως προκαλουμε και διχασμο απο πανω.
Οι χριστιανοι ειναι αυτοι που δεν πιστευουν στην ανεξιθρησκεια γιατι φοβουνται μηπως χασουν την πελατεια τους. Εμεις δεν ειμαστε πελατες κανενος. Δεν προσπαθουμε να γκρεμισουμε τους ναους κανενος, ουτε να απαγορευσουμε τη χρηση τους, σαν καποιους αλλους.

Το ζητημα του Βωμου των 12 Θεων δεν ειναι θρησκευτικο αλλα εθνικο. Απλα δε σας ενδιαφερει...

Anonymous said...

Είσαι σωστός Αντιπληροφορηση.
Αλλά Ο αείμνηστος Φουράκης τα έλεγε χρόνια πριν αυτά , για όποιους τον παρακολουθούσαν.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Για σένα Εμμανουήλ Παπά τι είναι πιο σημαντικό;Το να λύσουμε αυτή τη χρονική περίοδο της θρησκευτικές μας διαφορές ή να βρούμε λύση για το πως θα σωθεί ο ελληνισμός;
Μην σπαταλάς άλλη ενέργεια για τα θρησκευτικά μίση.
Διαφορές μεταξύ μας μπορούμε να βρούμε άπειρες.
Ας σπαταλήσουμε περισσότερη ενέργεια για να απελευθερωθούμε απο τους Εβραίους και όχι για να τσακωνόμαστε....

Anonymous said...

Καλά, όλοι έχετε δίκιο. Αλλά σε λίγο δεν θα μπορείτε να μιλήσετε, αν περάσει το νομοσχέδιο του Καστανίδη. Κοιμάστε; Δεν βλέπω ενημέρωση και αυτός εχει πάρει φόρα και κάνει και δηλώσεις.

ΦΑΙΔΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥ said...

Καταρχίν ο Φουράκης κάνει την ομιλία σε αίθουσα που του έχει παραχωρηθεί από τον Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ ! Σημαντικό και ύποπτον ! Δεύτερον, η παιδεία του εν λόγω "κυρίου" είναι μηδαμινή και αυτό φαίνεται καθαρά από τα βιβλία τα οποία έχει συγγράψει ! Τρίτον μιλάει για άτομα για τα οποία όταν βρισκόταν μαζί τους, τους τιμούσε και τώρα τους βρίζει ??? Άρα μιλάμε για διπλή και διχασμένη προσωπικότητα ! Και για να μην μακρυγορώ αφού ο ίδιος δήθεν υποστήριζε τους Έλληνες τότε γιατί η ομάδα Ε, έγινε ομάδα Ζ ??? Σε μία εκπομπή του Χαρδαβέλλα είχε πει ότι έχει κάνει πολλά λάθη, ε αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
Έλληνες προσοχή, πολλά παιχνίδια παίζονται εις βάρος μας αυτή την εποχή ! Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά !!!

Anonymous said...

Ομάδα Ε; Οπου ακούς πολλά κεράσια καλλίτερα μην πάρεις καθόλου καλάθι. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά δυστυχώς είναι. Σεβαστή η ιδεολογία τους, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο απο "ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ". Αν ήταν κίνημα ίσως μπορούσε να σώσει την Ελλάδα. Αλλά σαν ομάδα........

Anonymous said...

Το οτι θα χρησιμοποιουσατε και τον λιαν ευφανταστο και ελαχιστα αξιοπιστο Φουρακη για να επιτεθειτε στους Ελληνοθρησκους δεν το φανταζομουν. Αν τον θεωρειτε αξιοπιστο πρεπει να υιοθετησετε ολα οσα λεει. Με συγχωρειτε αλλα αυτο ονομαζεται ΞΕΠΕΣΜΟΣ για την ιστοσελιδα σας. Καταντησατε να μοιαζετε με το Greek Orthodoxy που κανει συστηματικα το ιδιο. Εσεις σπερνετε το διχασμο και κανενας αλλος.

Ασχολειστε αποκλειστικα με τους εβραιους και τους δινετε υπερβολικη αξια. Ο κοσμος, πλεον, λιγο-πολυ, εχει επιγνωση του ρολου τους και γνωριζει τα περισσοτερα απο αυτα που γραφετε. Νομιζω, καλα θα κανατε να ξεκολλουσατε και να φερετε τι ιστολογιο σας σε ενα αλλο επιπεδο, πιο χρησιμο και πιο θετικο, διευρυνοντας τη θεματολογια του. Οι Ελληνες δεν μπορουμε να αυτοπροσδιοριζομαστε ως ο αντιποδας των εβραιων. Η ταυτοτητα μας δε χαρακτηριζεται απο την αρνηση των ιδεωδων των αλλων, αλλα απο την καταφαση για τα δικα μας ιδεωδη και τη δικη μας κοσμοθεωρια. Η συγκριση, και τελικα η συγκρουση, ειναι αυτονοητη και, ισως, αναποφευκτη. Δεν ειναι ομως αυτος ο σκοπος.

Ασχοληθειτε καλυτερα με τα θεματα της Ελλαδος. Μπορειτε να επιτιθεστε στους εβραιους οποτε δρουν εναντιον μας, θα βρειτε απειρες ευκαιριες για να το κανετε. Τα θεματα του παραλθοντος τα εχετε ηδη εξαντλησει και το αρχειο του ιστολογιου σας θα φανει χρησιμο σε οποιον τα αγνοει.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς March 9, 2011 11:28 AM:
Αγαπητέ αναγνώστη,
Εμείς απλά δημοσιεύσαμε την δήλωση του κ. Φουράκη,ο οποίος ήταν μια πολύ σημαντική μορφή του ελληνοκεντρισμού.
Τη δημοσιεύσαμε επίσης γιατί επιβεβαιώνει σε κάποιο βαθμό αυτά που λέγαμε απο όταν ξεκινήσαμε την λειτουργία
του ιστολογίου μας.Οτι δηλαδή εμείς οι Ελληνες δεν πρέπει να αλληλοσφαζόμαστε για τις θρησκείες αλλά πρέπει
να δούμε πως θα απελευθερωθούμε απο αυτούς που έχουν πιάσει τα καίρια οικονομικά και διοικητικά πόστα
στην πατρίδα μας μας και μας οδηγούν στην καταστροφή,γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι Ελληνες δεν έχουν
ιδέα για το τι σχεδιάζουν και το πως μας διοικούν απο το παρασκήνιο οι Εβραίοι.
Το ιστολόγιό μας διαπραγματεύεται αυτό κυρίως το θέμα γιατί κατ'εμάς είναι το κορυφαίο.
Πρώτος και κύριος στόχος μας σαν Ελληνες και σαν άνθρωποι θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση απο τα αόρατα
δεσμά με τα οποία αυτοί μας έχουν δέσει.
Φυσικά δεν είμαστε άμεμπτοι για την σημερινή μας κατάντια.
Πρέπει να παλέψουμε όλοι για την απελευθέρωσή μας.
Δεν μισούμε τους Εβραίους,ούτε και είμαστε "κολλημένοι" όπως λές με αυτούς.
Επειδή όμως οι Εβραίοι επιτίθενται με πλάγιες και ύπουλες μεθόδους στον Ελληνισμό και ταυτόχρονα παρουσιάζονται
ως θύματα,πρέπει οι Ελληνες να αντιληφθούν το ρόλο τους και να τους σταματήσουν.
Όταν λές οτι "Ο κοσμος, πλεον, λιγο-πολυ, εχει επιγνωση του ρολου τους και γνωριζει τα περισσοτερα απο αυτα που γραφετε. "
κάνεις μέγα λάθος.Αν κάνεις πράγματι λάθος και δεν το κάνεις εξεπίτηδες.
Αν οι περισσότεροι Ελληνες γνώριζαν για το ρόλο των Εβραίων,δεν θα φτάναμε στο σημείο κορυφαίοι υπουργοί
της Κυβέρνησης να παρουσιάζονται ως Ελληνες ενω στην πραγματικότητα είναι Εβραίοι...
Στα καίρια πόστα της χώρας είναι Εβραίοι και το 99% των Ελλήνων είναι ανυποψίαστοι ή κακώς ενημερωμένοι.
Και αυτό αποδεικνύεται απο το πως ψηφίζουν οι Ελληνες.
Αλλο να ξέρεις τι σχεδιάζουν οι Εβραίοι για εσένα και άλλο να έχεις μια αρνητική άποψη για τους Εβραίους.

Anonymous said...

Οχι να μου λες πως το κανω κι επιτηδες. Οταν σου εστελνα τα ονοματα ελληνοφωνων εβραιων πολιτικων και δημοσιογραφων με λογοκρινες και δεν τα εβαζες. Και τοτε δεν υπηρχε ο νομος Καστανιδη (συμπτωματικα το Κασταν η Καζνταν ειναι κι αυτο εβραικο ονομα, π.χ. ο Καρλος Κασατν-ιεντα ειναι εβραιος. Η γυναικα του Καστανιδη ονομαζεται και Ελισαβετ και Συμεων-ιδου, τυχαια φανταζομαι...). Αλλο ειναι να γραφεις πως καποιος ελληνοφωνος πολιτικος ειναι εβραιος, οσο ακομα σου επιτρεπεται με το νεο νομο να το γραφεις, κι αλλο να βαζεις πολλα μικρα θεματα εναντιων τους και να χανεται η ουσια σε ο,τι μας αφορα. Το πρωτο αφορα τους Ελληνες και ισως βοηθησει καποιους να ξυπνησουν, το δευτερο ισως και να μην αφορα κανεναν.

Αλλα, παλι, δεν ειμαι σιγουρος. Μπορει, οντως, ο κοσμος να μην εχει ιδεα και να νομιζω πως καταλαβαινει γιατι εγω που ασχολουμαι αρκετα χρονια εχω αρχισει να καταλαβαινω καποια πραγματα.
Προσωπικα, καθε φορα που προσπαθησα να πω σε καποιον γνωστο μου πως ο ταδε ειναι εβραιος αντιμετωπιστηκα σαν ουφο. Για το Λαμπρακη το ελεγα χρονια πριν τα τιναξει και κανενας δε με πιστευε. Στον επικηδειο αφιερωμα η "Ελευθεροτυπια" εγραψε το ονομα της μανας του: Τη λεγαν... Ελζά, αλλα ποιος το προσεξε;

Τωρα, μερικα σχολια γι'αυτα που ειπε ο Φουρακης. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως το "Περιστηλιο" η οτιδηποτε εχει το ονομα Υπατος-η-ο, οπως το ΥΣΕΕ ειναι μασονικα. Αυτα ειναι τυπικα μασονικα επιθετα και τα ξερω ακομα κι εγω κανοντας μια διαδυκτιακη βολτα στα σαιτ των μασονων. Ο Φουρακης δεν ειπε τιποτα καινουργιο. Τον Αναστασακη ο Χαρδαβελας τον ρωτησε αν ειναι μασονος και ολοι καταλαβαμε πως ειναι απο την αντιδραση του.

Ομως, με τους μασονους δε βγαζεις ακρη. Ο Γουδης, για παραδειγμα, δειχνει να εχει θετικο ρολο. Αν ειναι η δεν ειναι πουλημενος σιωνιστης μενει να αποδειχτει, αν ποτε δοκιμαστει σε θεσεις εξουσιας. Κι αλλοι ηταν μασονοι και δεν ηταν πουλημενοι π.χ. ο Παυλος Μελας η ο Ιωνας Δραγουμης. Και ο Νικος Γκατσος, που τοσο θαυμαζε ο Φουρακης, μασονος ηταν. Ηταν ομως και ο Γκατσος προδοτης; Ποιος προσεφερε περισσοτερα στον Ελληνισμο, ο μη μασονος Φουρακης η ο μασονος Γκατσος;

Απο την αλλη, μασονος ειναι και ο αρχιπροδοτης Γιωργακης και τοσοι αλλοι πολιτικοι που σκοπιμως καταστρεφουν την Ελλαδα. Οποτε, τρεχα γυρευε... Αν ειναι μονο οι υψηλοβαθμοι αυτοι που γνωριζουν τους σκοπους τους η αν υπαρχουν διαφορετικες τασεις και διαφωνιες μεσα στη μασονια, ακομα και στους υψηλοτερους βαθμους δε μπορω να το γνωριζω. Το μονο σιγουρο ειναι πως τα μασονικα τυπικα στηριζονται στον Ιουδαισμο. Αυτο μου αρκει για να μενω μακρυα.

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι χαριζεις τους μασονους τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο. Το οτι ο Αναστασακης η ο ιδρυτης του ΥΣΕΕ ειναι μασονοι σημαινει πως δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τον πολιτισμο μας; Ειναι για'σενα οι μασονοι οι κληρονομοι των αρχαιων Ελληνως η οι Νεοελληνες; Το αν πιστευεις η οχι στην αρχαια Ελληνικη θρησκεια ειναι δικο σου ζητημα. Θα μπορουσες, ομως, αντι να ασχολεισαι με τον καθε Αναστασακη, να ασχοληθεις με τους αρχιμασονους ορθοδοξους αρχιερεις (Σ)Ιακωβο και Αθηναγορα. Θεωρεις πως, εσυ που εισαι ορθοδοξος χριστιανος, εισαι οργανο τον εβραιων επειδη ο Αθηναγορας ηταν 33ος; Εμεις γιατι ειμαστε οργανα του καθε Αναστασακη;

Συκοφαντεις εναν ολοκληρο χωρο βασιζομενος στις αποψεις ενος μισοτρελου γερου, ο οποιος μαλιστα μιλησε για πρωτη φορα στη ζωη του για την "Ελληνορθοδοξια" οντας σε εμφανη διανοητικη συγχιση λογω της καταστασης της υγειας του. Ειχε ο Φουρακης κεντρικοτερο ρολο στον "Ελληνοκεντρικο" χωρο απ'οτι ο πατριαρχης Αθηναγορας στην ορθοδοξια; Δεν το νομιζω.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Φίλε μου για να "λογοκρίνω" κάποια σχόλιά σου θα υπήρχε λόγος..Σίγουρα θα περιείχαν κάτι προσβλητικό
και επιλήψιμο μέσα.Όσο για τα ονόματα που αναφέρεις ότι είναι εβραϊκά δεν αρκεί μια ρίζα που να μοιάζει
με ονόματα Εβραίων για να είμαστε σίγουροι οτι κάποιος είναι Εβραίος.
Ας είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί στο τέλος όλοι θα είναι Εβραίοι.
Κρίνεται η αξιοιπιστί του κινήματος όπως καταλαβαίνεις.
Δεν γράφουμε πουθενά ότι όλοι οι Μασώνοι είναι εναντίον του Ελληνισμού.
Είναι όμως φανερό απο αυτά που προωθούν ότι οι ηγεσίες των Στοών έχουν χειραγωγηθεί απο Εβραίους ή
ανθρώπους τους που προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Εμείς ουδέποτε είπαμε οτι όλοι όσοι ανήκουν στον ελληνοκεντρικό χώρο είναι μασώνοι ή ανθέλληνες.
Το αντίθετο.Οι περισσότεροι είναι ιδεολόγοι που θέλουν την Επανελλήνιση.Όπως και εμείς.
Το πρόβλημα είναι οτι η γραμμή που δίνεται απο τις ηγεσίες οδηγεί στην διχόνοια τους Ελληνες.Αυτό είναι το μεμπτό.
Για αυτό και βάλαμε την δήλωση του Φουράκη.
Αν είχε κάνει παρόμοια δήλωση και ο Αθηναγόρας θα την δημοσιεύαμε.
Αλλά αν την είχε κάνει και έλεγε ότι όλη η ηγεσία της Εκκλησίας είναι Μασώνοι τότε θα ξεσηκώνονταν οι Ελληνες...
Δεν Σε καμιά περίπτωση δεν συκοφαντούμε το χώρο στον οποίο ανήκεις....

Anonymous said...

Όσο για τα ονόματα που αναφέρεις ότι είναι εβραϊκά δεν αρκεί μια ρίζα που να μοιάζει
με ονόματα Εβραίων για να είμαστε σίγουροι οτι κάποιος είναι Εβραίος.

Συμφωνω απολυτα. Τους εβραιους πρωτα τους καταλαβαινεις απο τις πραξεις και μετα απο το ονομα. Οταν ομως τα εχεις και τα δυο, οπως στην περιπτωση του δηθεν Ποντιου, δεν υπαρχει σοβαρος λογος να αμφιβαλλεις.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails