Saturday, October 1, 2011

Οι Ισραηλινοί συνεχίζουν ακάθεκτοι το εποικιστικό τους πρόγραμμα


Ακόμη ένα σοβαρό εμπόδιο στην προσπάθεια επανάληψης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων θέτει η απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης να εγκρίνει την ανέγερση 1.100 νέων κατοικιών για εποίκους στον εβραϊκό οικισμό Γκίλο της Ανατολικής Ιερουσαλήμ. «Το Ισραήλ απαντά στην ανακοίνωση του Κουαρτέτου με 1.100 όχι», δήλωσε ο παλαιστίνιος διαπραγματευτής Σάεμπ Ερεκάτ. Την απόφαση καταδίκασε και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Αστον, ενώ η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε την ισραηλινή ενέργεια «αντιπαραγωγική».

2 comments:

Anonymous said...

Ο εποικισμός της κατεχόμενης Κύπρου σ' έχει απασχολήσει ποτέ; Ο πολιτισμική γενοκτονία που υφίσταται ο ελληνισμός της Β. Ηπείρου; Το ξεπάστρεμα του ελληνισμού από την Τουρκία;

Αλλά, θα μου πεις, εμένα είναι άλλη η δουλειά μου, έτσι δεν είναι;

Anonymous said...

Β. ΝΤΡΙΤΣΑΣ / 8.3.2012
Φίλε μου, ορθώς ανησυχείς για για την κατεχόμενη Κύπρο, τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου και το ξεπάστρεμα του ελληνισμού από την Τουρκία, αλλά αυτή η ιστοσελίδα ασχολείται αποκλειστικά με το Ισραήλ και το Σιωνισμό, γι αυτό δεν πρόκειται να σου απαντήσουν. Εκτός εάν κάνουν εξαίρεση. Σου προτείνω μία ιστοσελίδα για εθνικά θέματα www.greeknation.blogspot.com.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails