Saturday, November 5, 2011

Η άγνωστη πλευρά της ιστορίας της Κού Κλούξ Κλάν


Πως οι εβραίκές οργανώσεις διείσδυσαν στην Κου Κλούξ Κλάν

Η ΚΚΚ ιδρύθηκε απο τον Nathan Bedford Forrest το 1866


Η κάπα και η κουκούλα τους έδωσε την εμφάνιση φαντασμάτων των Ομόσπονδων νεκρών.Η ίδρυση της ΚΚΚ

Εξι πρώην Ομοσπονδιακοί Αξιωματικοί δημιούγησαν την ΚΚΚ το 1866 στην πόλη Pulaski, του Τενεσί.

Ο λόγος ύπαρξης της Κλαν ήταν να αντιμετωπίσει τους πρώην σκλάβους που έκλεβαν και λεηλατούσαν κάτω απο την καθοδήγηση βόρειων που μετανάστευαν στον Νότο. Οι Βόρειοι αποκτούσαν τον έλεγχο των γραφείων ανασυγκρότησης κατα τη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας.

Το σχέδιο εξαπάτησης των Βορείων


 Οι Βόρειοι προερχόμενοι απο την Νέα Υόρκη(Jew York κατα πολλούς) είχαν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν τους πρώην σκλάβους ως ασπίδα τους και σαν μπροστάρηδες για να αγοράσουν τη γη και τις επιχειρήσεις των Νοτίων. Οι υποκινητές πραγματοποίησαν κρυφές συναντήσεις με στρατιώτες της Union League και πρώην σκλάβους. Οι μαύροι ζητούσαν εκδίκηση, βίαζαν και σκότωναν – αυτό επέτρεψε στους προβοκάτορες να κλέψουν τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία των Νοτίων την ώρα που οι πρώην σύμμαχοι μάχονταν τους μαύρους.

Οι εισβολείς χρησιμοποίησαν σκλάβους για να ψηφίσουν τους υποψηφίους τους στην εξουσία.

Τώρα οι λαφυραγωγοί είχαν αποκαλυφθεί

Ένα καθοριστικό γεγονός


 Ο Solomon Leipel βιάζει και κτυπά την 12χρονη κόρη ενός μέλους της Κού Κλούξ Κλάν.

Αυτός ο Βόρειος(Σ.Σ: Εβραίος όπως φαίνεται και απο το όνομά τους) είχε ένα κατάστημα με ξηρούς καρπούς, βίασε και κτύπησε την 12χρονη υπάλληλό του. Ο πατέρας της πήγε στις τοπικές αρχές και κατήγγειλε το γεγονός αλλά δεν έγινε τίποτα.

Η τοπική Κλαν έγινε βίαιη και τον Μάίο του 1867 απήγαγαν και λυντσάρησαν τον Leipel. Το γεγονός αυτό ενθάρρυνε τον καταπιεσμένο νότο και τώρα οι τοπικές εφημερίδες έγραφαν για εκδίκηση ενάντια στους βόρειους Εβραίους άρπαγες γης.

Ο Πρόεδρος Grant αναλαμβάνει δράση


Το 1870 υπήρχε τόσο μεγάλη αστάθεια που οι εβραϊκές αντιπροσωπείες συναντήθηκαν με ομοσπονδιακούς αξιωματούχους(πρώην αμπολισιονιστές απο το Yele=αυτοί που ζητούσαν να σταματήσει το δουλεμπόριο και ήταν οι περισσότεροι Εβραίοι. Διαβάστε όμως την ανάρτησή μας για το πως οι Εβραίοι ήταν οι δουλέμποροι των μαύρων στην Αμερική http://antipliroforisi.blogspot.com/2007/11/2.html
Οι Εβραίοι έφερναν τους μαύρους και τους εκμεταλλεύοταν πουλώντας τους και οι ίδιοι μετά απο λίγο καιρό τους χρησιμοποίησαν εναντίον των Αμερικανών για ξεσπάσουν συγκρούσεις μεταξύ μαύρων και Νοτίων. Ταυτόχρονα κατηγορούσαν τους Νοτίους σαν ρατσιστές. Η ίδια μέθοδος δηλαδή που εφαρμόζουν οι Εβραίοι σήμερα στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Δείτε εδω σχετικά βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=vfT5AQh1GG0 

Το 1871 ο Πρόεδρος Ulysses S. Grant υπέγραψε τον "Ο νόμος Κλάν και ο νόμος Επιβολής» μια πανομοιότυπη εκδοχή του σύγχρονου Νόμου Μίσους, που «σκότωσε» την Κού Κλούξ Κλάν.

Η Κλαν πέθανε μέχρι το 1915


Το εβραϊκό Χόλυγουντ αναβιώνει την Κλαν για τους δικούς του σκοπούς

Ενας νέος ηγέτης βγαίνει στο προσκήνιο


 Το 1915, ο Col W. J. Simmons αποτελεί τον νέο ηγέτη που αναβιώνει την ΚΚΚ με βοήθεια απο κάποιους μυστηριώδεις Νεοϋορκέζους υποστηρικτές και πολιτικούς αρθρογράφους. Η οργάνωση κρεμάει κάποιους μαύρους και πιέζει για να μπούν οι ΗΠΑ στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1923 – 1939 ήταν ο Hiram Wesley Evans


 Ο Evans εμφανίζεται ως ένας οδοντίατρος απο το πανεπιστήμιο Vanderbilt  όπους οι καλύτεροί του φίλοι ήταν Εβραίοι. Ο Evans ήταν ο ηγέτης της οργάνωσης(«Imperial Wizard») απο το 1923 ως το 1939.

Το 1940 – 1949 ήταν ο Samuel Green


Ο Dr. Green είναι ένας μαιευτήρας απο την Ατλάντα του οποίου η μητέρα ήταν Εβραία.

Ο σκοπός της Κλαν απο το 1950 μέχρι το 2000

Ο σκοπός της ΚΚΚ αυτή την περίοδο ήταν να αναζωπυρώνει τις φλόγες ενός φυλετικού πολέμου. Το μόνο που έκανε η Κλαν ήταν να ευνδυναμώσει την εικόνα του αδαή Νοτίου και των δεινών του Μαύρου. Κατα τη διάρκεια της ιστορίας της πολλές φορές κάποιος μάυρος βρέθηκε στα δέντρα να κρέμεται απο ένα σχοινί. Τη δεκαετία του 1960 η Κλαν χρησιμοποιήθηκε για να πιέσει στο να ψηφίσουν οι Μαύροι.

Ο Medgar Evers δολοφονήθηκε


Στις 12 Ιουνίου 1963 καθώς επέστρεφε σπίτι ο Medgar Evers σκοτώθηκε απο τη σφαίρα ενος δολοφόνου.


Ο Μισσισσιππής καίγεται


Μια all time κλασσική απάτη που αναπαράχθηκε σε αμέτρητα βιβλία, ταινίες και σειρές.

Ο Martin Luther King


Στις 4 Απριλίου 1968, στο μοτέλ Lorraine στο Memphis , ο Martin Luther King πυροβολείται. Ο King που είναι απλά ένας απατεώνας και καζανόβας, που τα εβραϊκά ΜΜΕ τον παρουσίασαν σε ίνδαλμα των μαύρων. Δολοφονήθηκε για να συνεχιστεί ο φυλετικός πόλεμος.

Η Klan συνεχίζει

Εβραϊκά συμφέροντα ανασταίνουν την Κλαν όπως τους χρειάζοταν. Η τελευταία ανάστασή της ήταν η βομβιστική επίθεση στην κλινική εκτρώσεων και ο φόβος της πολιτοφυλακής.

Ο Strassmeir (Εβραίος απο την Γερμανία) που οργάνωσε την βομβιστική επίθεση στην Oklahoma  προέρχοταν απο την Κού Κλούξ Κλάν της Elohim City. Ο Burros ένας Εβραίος απο την Νέα Υόρκη έγινε ηγέτης(Grand Dragon) της ΚΚΚ. Δείτε περισσότερα για τον Burros εδω.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails