Tuesday, November 15, 2011

Η ιστορία του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ - Αρκούδες και αετοί στην υπηρεσία των Ναζί αφάνισαν εκατοντάδες χιλιάδες Εβραίους!


Δυο αρκούδες σε ξέσκιζαν και στην συνέχεια ένας αετός ερχόταν και έπαιρνε τα κόκκαλα.


Μεταμφιεσμένος όπως ένα ζώο


Αμέτρητοι Εβραίοι πέθαναν στα πόδια αυτών των αρκούδων


Το Μπούχενβαλντ ήταν ένα στρατόπεδο τρόμου


Ο  Ari L. Goldman του πανεπιστημίου Columbia


Η ιστορία με τις αρκούδες στο Μπούχενβαλντ είναι επιβεβαιωμένη απο τον Ari Goldman. Καθηγητή στο ιδιωτικό εβραϊκό πανεπιστήμιο Yesiva, M.S Columbia, ακόλουθος των New York Times, Θεολογία στο Harvard.. Η ιστορία του εμφανίστηκε στους New York Times.


Τα γραφόμενα του Ari Goldman – Που δημοσιεύτηκαν στους New York Times.

Στις 10 Νοεμβρίου 1988, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο για την 50η επέτειο της Νύχτας των Κρυστάλλων («Στιγμή πολύ ωδυνηρή να την θυμάσαι», λέει ο Ari Goldman).

Συμπεριελάμβανε την ανάμνηση του Morris Hubert, έναν πρώην κρατούμενο του Μπούχενβαλντ:

Η ιστορία


«Στο στρατόπεδο υπήρχε ένα κλουβί με μια αρκούδα και έναν αετό, και κάθε μέρα οι Ναζί πετούχαν έναν Εβραίο εκεί μέσα. Η αρκούδα τον ξέσκιζε και ο αετός έπαιρνε τα οστά του.»

«Μα αυτό είναι απίστευτο,» ψιθύρισε ένας επισκέπτης του στρατοπέδου.

«Είναι απίστευτο,» είπε ο κ. Hubert, «αλλά συνέβη».
  
Η δίκη για το Μπούχενβαλντ


Οι Roosevelt και Morgentheau, έστησαν ένα ειδικό δικαστήριο απο Εβραίους κατήγορους και δικαστές και πραγματοποίησαν τις δίκες της Νυρεμβέργης.

  
Στην δίκη αυτή, πριν ένα στρατιωτικό δικαστήριο των ΗΠΑ στο Νταχάου, απο τις 11 Απριλίου 1947 ως τις 14 Αυγούστου 1947, 31 μέλη του προσωπικού του στρατοπέδου Μπούχενβαλντ βρέθηκαν ένοχοι για θηριωδείες και 22 καταδικάστηκαν με την θανατική ποινή, 8 λίγο αργότερα και οι υπόλοιποι σε βαριές ποινές φυλάκισης. 12 απο τους μάρτυρες υπεράσπισης εκτελέσθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Η υπόλοιπη ιστορία εδω

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails