Wednesday, December 7, 2011

Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ φέρνει σε ψήφιση νόμο για να φιμώσει όσους αντιστέκονται στην πολυπολιτισμικότητα!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το ΠΑΣΟΚ θα μείνει στην ιστορία μαζί με την "αριστερά" για την μεγαλύτερη προδοσία εις βάρος του Ελληνισμού. Ο νόμος-φίμωτρο για όσους αντιστέκονται στην εισβολή των παράνομων αλλοδαπών στην Ελλάδα έχει ως στόχο τις ανεξάρτητες φωνές κυρίως στο διαδίκτυο που αγωνίζονται για να ενημερώσουν τους Ελληνες οτι η πολυπολιτισμικότητα είναι καταστροφική όπου και αν εφαρμόζεται. Τα κατεστημένα ΜΜΕ κρύβουν τις ειδήσεις εγκληματικότητας των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την Ευρώπη για να μην ξεσηκωθούν οι Έλληνες και απαιτήσουν να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες. 
Τα κατεστημένα ΜΜΕ παρουσιάζουν τους λαθρομετανάστες σαν θύματα του ελληνικού ρατσισμού ενώ συμβαίνει το αντίθετο. 
Οι Έλληνες ουδέποτε υπήρξαν ρατσιστές. Δεν δέχονται όμως σε καμιά περίπτωση όποιος θέλει να μπαίνει στην χώρα τους και να κλέβει, να βιάζει, να σκοτώνει.. 
Αν ο νόμος αυτός ψηφιστεί απο την Βουλή, όποιος Έλληνας καταγγέλει με οποιοδήποτε τρόπο την αντίθεσή του στην πολυπολιτισμική κοινωνία θα πληρώνει πρόστιμα και θα φυλακίζεται.


Δείτε και ένα ενδιαφέρον βίντεο που αποκρύπτουν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ για το ποιοί οδηγούν την Ευρώπη στον πολυπολιτισμό.





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ

Η είδηση που ακολουθεί προέρχεται απο εδω


Αυστηροποίηση των ποινών με στόχο την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας προβλέπει νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει, θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 3.000 ευρώ έως 10.000 ευρώ και φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών έως 3 ετών σε όποιον:
Με πρόθεση, δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (προφορικά, δια του τύπου ή μέσω διαδικτύου κ.λ.π.) παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων ή κατά πραγμάτων, που χρησιμοποιούνται κυρίως από αυτούς που προσδιορίζονται βάσει συγκεκριμένων φυλετικών, γενετικών και άλλων χαρακτηριστικών τους, όπως χρώμα, καταγωγή, θρησκεία, κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια τάξη ή να απειλείται η ζωή των ανθρώπων αυτών.
Επιπλέον, καθορίζονται οι ποινικές κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση που οι πράξεις τους είχαν ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος (φυλάκιση τουλάχιστο ενός έτους και χρηματική ποινή από 6.000 έως 20.000 ευρώ).
Προβλέπεται φυλάκιση μέχρι δύο έτη σε όποιον συνιστά ή συμμετέχει σε ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των προαναφερόμενων πράξεων.
Τέλος, προσδιορίζονται οι διοικητικές κυρώσεις, που επιβάλλονται σε βάρος των νομικών προσώπων τα οποία εμπλέκονται στην τέλεση αξιόποινων πράξεων.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails