Tuesday, December 6, 2011

Διαφήμιση της Ισραηλινής κυβέρνησης: Εβραίοι, γυρίστε στο Ισραήλ και μην παντρεύεστε Εβραίους της Διασποράς, για να μείνετε "καθαροί"

Σ.Α: Κανείς αριστερο-προοδευτικός δεν διαμαρτυρήθηκε για την ακραία ρατσιστική διαφήμιση του Ισραήλ. Οι εν Ελλάδι αριστεροί καταδικάζουν μόνο τον υποτιθέμενο ρατσισμό των Ελλήνων. Ουδέποτε τολμούν να καταδικάσουν τον ρατσισμό των Εβραίων. Η παροιμία λέει άλλωστε "δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει"..

Υπό την πίεση των Εβραίων της Αμερικής, η ισραηλινή κυβέρνηση απέσυρε τελικά τις τηλεοπτικές διαφημίσεις με τις οποίες προτρέπονται οι Ισραηλινοί να επιστρέψουν στο Ισραήλ για να αποφύγουν να "μολυνθούν" από τις επιμειξίες και τη μη-εβραϊκή κουλτούρα.
Σε μία από τις διαφημίσεις για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι Εβραίοι της Αμερικής δείχνει μία νεαρή κόρη Ισραηλινών μεταναστών να κάθεται με τους γονείς της, ενώ μιλάει μέσωskype με τον παππού και τη γιαγιά της στο Ισραήλ, οι οποίοι έχουν αναμμένη μία Μενορά (επτάφωτη λυχνία) στο παρασκήνιο. Όταν ο παππούς και η γιαγιά ρωτάνε το κορίστι τι γιορτή είναι αυτή, λέει, «Χριστούγεννα!». Και η διαφήμιση– που έχει κατέβει πλέον από το youtube... – τελειώνει με το σύνθημα: "Θα είναι πάντα Ισραηλινοί. Τα παιδιά τους δεν θα είναι».
Σε μια άλλη διαφήμιση, ένας ισραηλινός μπαμπάς της διασποράς έχει αποκοιμηθεί και δεν ακούει τις εκκλήσεις του μικρού γιου του που λέει Daddy!”, μέχρι που το παιδί λέει τελικά "Αββά!" (“Abba!”): Η διαφήμιση τελειώνει με το "Πριν το "Abba" μετατραπεί σε "Daddy", ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στο Ισραήλ".
Μία άλλη δείχνει ένα ζευγάρι - ο άντρας είναι Αμερικάνος και η κοπέλα είναι από το Ισραήλ.
Ο αδέξιος φίλος της φαίνεται να κοιτάει πάνω από τον ώμο της φίλης του και δεν γνωρίζει το γεγονός ότι εκείνη παρατηρεί την Yom HaZikaron, την ημέρα πένθους του Ισραήλ.
Μια φωνή ακούγεται στη συνέχεια να λέει: «Θα παραμείνει πάντα Ισραηλινοί. Οι σύντροφοί τους δεν θα καταλαβαίνουν πάντα τι σημαίνει αυτό. "
«Αν και αναγνωρίζουμε τα κίνητρα πίσω από την διαφημιστική καμπάνια, είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με τα μηνυμάτων ότι οι Αμερικάνοι Εβραίοι δεν καταλαβαίνουν το Ισραήλ», έγραψαν ηγέτες των Εβραϊκών Ομοσπονδιών. "Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες που πολλοί από εσάς έχετε εκφράσει ότι αυτό το εξωφρενικό και προσβλητικό μήνυμα θα μπορούσε να βλάψει τις σχέσεις Ισραήλ-Διασποράς."
Σχετικά με τις διαφημίσεις, ο Jeffrey Goldberg σχολιάζει με άρθρο στο The Atlantic που έχει τίτλο "Η Κυβέρνηση τουΝετανιάχου προτείνει στους Ισραηλινούς να Αποφύγουν ναΠαντρεύονται Αμερικάνους Εβραίους». Goldberg ισχυρίστηκε ότι
«…η ιδέα, η οποία μεταδόθηκε με αυτές τις διαφημίσεις [είναι] ότι η Αμερική δεν είναι μέρος για ένα σωστό Εβραίο, και ότι ένας Εβραίος ο οποίος ανησυχεί για το Εβραϊκό μέλλον θα πρέπει να ζει στο Ισραήλ ... Το μήνυμα είναι: Αγαπητοί Αμερικάνοι Εβραίοι, σας ευχαριστώ για την άσκηση πιέσεων για την αμερικανική ενίσχυση της άμυνας (και για το μεγάλο σόου στο συνέδριο της AIPAC κάθε χρόνο!), αλλά, παρακαλώ, μείνετε μακριά από τους γιους μαςκαι τις κόρες μας.
Όπως σημειώνει ο Goldberg, η πραγματική αμαρτία της ισραηλινής κυβέρνησης στα μάτια των Εβραίων της Αμερικής ήταν ότι δεν υπήρχε διάκριση μεταξύ Εβραίων της Αμερικήςπου έχουν παντρευτεί με Αμερικάνους μη-ΕβραίουςΤοσιωπηρό μήνυμα της ADL και άλλων Εβραίων πουδιαμαρτυρήθηκαν για τις διαφημίσεις είναι ότι η ισραηλινή ενδογαμία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα, αλλά είναι μια προσβολή στους Αμερικάνους Εβραίους να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να παραμείνουν πολιτισμικά ξεχωριστοί και φυλετικά καθαροί στη Διασπορά.
Σχολιάζοντας την είδηση ο Kevin MacDonald γράφει στοOccidental Observer:
Οι διαφημίσεις αυτές δίνουν έμφαση σε ένα κεντρικό κίνητρο του σιωνισμούτην εβραϊκή φυλετική καθαρότητα. Ένας από τους πρώτους Σιωνιστές, ο Βλαδίμηρος Ζαμποτίνσκι, ο πατέρας της παράταξης Λικούντ που κυριαρχεί τώρα στο Ισραήλ) ήταν βαθιά ανήσυχος ότι οι Εβραίοι της Διασποράς στη Δύση υπέκυπταν σε επιγαμίες. Ο Σιωνισμός είχε πάντα σεπροτεραιότητα το έργο της διατήρησης της φυλής. Όπως ο Εβραίος φυλετικός επιστήμονας Elias Auerbach διατύπωσε «ο σιωνισμός θα επιστρέψει τους Εβραίους πίσω στη θέση που απολάμβαναν πριν από τον δέκατο ένατο αιώνα - πολιτικήαυτονομία, πολιτισμική ολότητα και φυλετική καθαρότητα».

Οι λευκοί που ανησυχούν για το μέλλον της φυλής τους και για τη διατήρηση του πολιτισμού τους είναι κατακριτέοι και περιθωριακοί και θεωρούνται ηθικά διεφθαρμένοι και χρήζοντες ψυχιατρικής βοήθειας, καθώς δεν χωράνε στα σημερινά πολύ-πολιτιστικά πολύ-φυλετικά δεδομένα. Όμως ανάλογες ανησυχίες στους Εβραίους είναι η απολύτως επικρατούσα τάση, τόσο στο Ισραήλ όσο και στην εβραϊκή διασπορά στη Δύση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (βλ. και ΕΔΩ και ΕΔΩ)

1 comment:

Anonymous said...

Και σάλπισε ο Λόγος

και την ιερή ψυχή των ανθρώπων ανέστησε από τα τάρταρα του Άδη

Σάλπισε ο Λόγος, και γκρέμισε τα κάστρα της δαιμόνιας παιδείας, χαρίζοντας στα έθνη Χριστό, Ελλάδα και ανθρωπιά.

Και ο Λόγος αναστήθηκε με τον Χριστό ! Διότι Χριστός είναι ο Λόγος της ψυχής του ανθρώπου. Και κάθε άνθρωπος υιός Θεού.

Αδέρφια μου, Θεοί εστέ ! Αυτό το μέγα φόρτωμά σας ... και ο Λόγος Χριστός ξελαφρώνει την ψυχή από τα παρά φύσιν βάρη της, βιώνοντας ο άνθρωπος τη φύση του πατέρα Θεού ως υιός Του.

Και σάλπισε ο Λόγος φωτίζοντας στους ανθρώπους τη Νέα Γη και το Νέο Ουρανό. Τόσο πολύ αγάπησε ο Πατήρ τον κόσμο, ώστε έστειλε τον μονογενή Του Υιό, ως άνθρωπος θνητός, να θεάσει τις εικόνες προς το καθ' ομοίωσιν Του!

Και σάλπισε ο Λόγος και τόσο πολύ αγάπησε ο πατέρας Θεός την Ελλάδα, που έστειλε ξανά στη γη τον αγαπημένο του Ιωάννη, της αγάπης τον βασιλιά... για να κηρύξει την Ουσία του Λόγου = ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Η Νέα Γη είναι η επανεκκίνηση της Αγάπης στο εντός ημών των ανθρώπων στον ένα Ουρανό της Αγίας του Θεού Σοφίας.

***
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = σπέρνω τα γεγονότα πριν να συμβούν.

Στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

Λέγει ο Πατήρ ημών Θεός, " αγαπάτε αλλήλους ως εαυτόν ", διότι αυτό που ο κάθε εαυτός είναι ό,τι είναι όλοι οι άλλοι οι αλλήλοι.
Και αυτή η αγάπη εστί ο Θεός προς το καθ' ομοίωσιν του προς τους ανθρώπους.

Στο Ένα το Πνεύμα όποιος κατοικεί, ουδείς δούλος ανώτερος του Κυρίου του. Και ουδείς άνθρωπος κατώτερος του Κυρίου Του.

Το ένα το Άγιο Πνεύμα του Θεού είναι η Αγία Του Εκκλησία. Εσείς Έλληνες ενώστε τα εκατοντάδες σχίσματα που χώρισαν την Εκκλησία του Θεού οι ανάξιοι της Θείας Χάριτος ψευτο-ιεράρχες και πατέρες του κτίσματος του σατανά, ως άγιο πνεύμα του θεού τους. Και κόψτε τα κλήματα τα μη φέροντα υγιή καρπό από την ιερή γη εμάς των Ελλήνων.
Αναστηλώσατε την Μία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία, χαρίζοντας δωρεάν στον λαό την ελληνική παιδεία.

Θωράκιση των Ελληνικών Συνόρων και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Να συλληφθούν όλοι οι κλέφτες. Κατάσχεση των κλεμμένων τους και την παραδειγματική τιμωρία τους.

Και η νέα Βουλή των Ελλήνων θα είναι πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες, ακολουθώντας το Σύνταγμα του Ιωάννη Γ' Δούκα Βατάτζη.

Τα Ίμια να χαριστούν στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς να αναλάβει και τον ορυκτό πλούτο των Ιμίων για το καλό της ανθρωπότητας.

Η Ελλάδα να τιμωρήσει την ΕΟΚ για την απάτη που έστησαν σε βάρος των Ελλήνων.

Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

Να γελοιοποιηθούν τα έθνη που τα γράμματα των νομισμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, τόλμησαν να τα ονομάσουν γιουγκοσλαβικά.

Στους μη έχοντες γη, να τους χαριστεί, ώστε να ο καθένας να μπορεί να καλλιεργεί.

Να αναστηλωθούν όλοι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί.

Ο ορυκτός πλούτος με τάξη και ειρήνη να μοιράζεται δωρεάν στον λαό.
Δωρεάν ενέργεια, νερό και, προς ταπείνωση και εξευτελισμό των νόμων των εβραίων, για 10 χρόνια φοροαπαλλαγή σε όλους τους Έλληνες.

Με τις ευλογίες της αγάπης της μητέρας μας Παναγίας, της βασίλισσας του Έθνους των Ελλήνων, σας κρούω την πόρτα της αγάπης σας αδέρφια μου, να σας προσφέρω τη δύναμη και την εξουσία του Θεού και Πατέρα μας προς Ανάσταση του Χριστού Λαού Του.

Ιωάννης

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails