Thursday, January 19, 2012

Οι Ναζί χρησιμοποιούσαν θανατηφόρες μηχανές αυνανισμού στο Άουσβιτς για να αποδείξουν την φυλετική τους ανωτερότητα!!!
Το κείμενο είναι απο judicial.. Η μετάφραση απο ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ο Holstein ξανασυλλαμβάνεται

Στο βιβλίο Stolen Soul ο Holstein μιλάει για το πως οι ιατροί των Ναζί προσπάθησαν να αποδείξουν την φυλετική ανωτερότητα των Αρίων συλλέγοντας Εβραϊκό σπέρμα με μηχανές αυνανισμού που συχνά οδηγούσαν στον θάνατο τα πειραματόζωά τους.


Απόσπασμα(σελίδα 117)

"Αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε, πραγματικά.. Υπήχε μόνο μια φορά πριν την απελευθέρωση αλλά τις υπόλοιπες ήμασταν δυνατοί. Αναγκαστήκαμε να δούμε αγόρια να πεθαίνουν μπροστά μας, ενώ τα είχαν βάλει στις μηχανές αυνανισμού. Αυτή η απόλυτη βαναυσότητα ήταν πέρα απο τα πιστεύω μας.

Το ότι θα έκαναν αυτό το πράγμα σε εμάς, αυτό που έκαναν άνθρωποι σε άλλους ανθρώπους... και γυρνούσαμε κουτσαίνοντας πίσω στο στρατόπεδο με πρησμένους όρχεις που πόναγαν φριχτά παρακαλώντας: «Σας παρακαλώ μην με κτυπάτε! Παρακαλώ μην με αγγίζεται!»

Αυτό το βιβλίο στην πραγματικότητα εκδόθηκε


Αυτά τα φτωχά παιδιά επέζησαν απο τις θανατηφόρες μηχανές αυνανισμού των Ναζί στο Άουσβιτς. Στην συνέχεια ανακάλυψαν συμπόνια και ευαισθησία σε μια αγέλη λύκων χωρίς να εκτεθούν στους Ναζί φρουρούς. Όποιος το διαβάζει θέλει να κλάψει.

Είναι πράγματι ντροπή που αποκαλύφθηκε πως όσα έγραψε ο Holstein ήταν απάτη, γιατί πράγματι απεικονίζει τον τρόμο που επικρατούσε στο Άουσβιτς, τόσο όμορφα... και μέσα στην τρέλα του Ολοκαυτώματος ανακαλύπτει την λύτρωση σε μια αγέλη λύκων.

Το γεγονός που δίνει αξιοπιστία(σ.Α:ειρωνικά το λέει ο κυνηγημένος ιδιοκτήτης του judicial) στον Holstein είναι το γεγονός ότι το βιβλίο του Stolen Soul, διανεμεται απο το Πανεπιστήμιο  Western Australia Press!!! Ναι! Παρόλο που το βιβλίο αποδείχθηκε απάτη και αποσύρθηκε το πανεπιστήμιο Western Australia το διένειμε!

Βασικά ο αναθεωρητής και αρνητής του Ολοκαυτώματος, ο Γερμανός Ernst Zundel βρίσκεται στην φυλακή γιατί δεν δέχθηκε δημόσια να πιστέψει τέτοιου είδους πηγές σαν απόδειξη ότι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων υπήρξε στην πραγματικότητα.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν φυλακιστεί γιατί δεν ουδέποτε δέχτηκαν σαν αξιόπιστες πηγές αυτές τις ηλίθιες ιστορίες.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι και το Ημερολόγιο της Άννας Φράνκ αποδείχθηκε ότι είναι πλαστό και παρ' όλα αυτά συνεχίζει να διδάσκεται στα σχολεία και να υπάρχει στις σχολικές και όχι μόνο βιβλιοθήκες. Δείτε εδω σχετικά..

Δεν είμαστε υπέρ της άρνησης της Ολοκαυτωμάτων, αλλά στηρίζουμε την αξιοπιστία των πηγών.
Φανταστείτε πόσα εκατομμύρια άνθρωποι θα διαβάσουν αυτό το βιβλίο και σε τι συμπεράσματα θα οδηγηθούν. Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι την απάτη αυτή θα την αποκρύψουν τα ΜΜΕ πλήρως. Κανένας μεγάλος δημοσιογράφος δεν θα κάνει εκπομπή για το βιβλίο αυτό...

3 comments:

Anonymous said...

σάς λέω ειλικρινα και εκ εξαρχής πως είμαι όσο δεξιός μπορεί να είναι κάποιος. Αλλά αυτός ο τυφλός και λυσσασμένος αντισημιτισμός, ευτυχώς μόνο μέρους, της ελληνικής δεξιάς μου προκαλεί όχι μόνο θλίψη αλλά και αηδία.

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Εμάς αντίθετα φίλε,εάν βέβαια είσαι Έλληνας και δεξιός όπως λές μας προκαλεί αηδία το γεγονός ότι οι υπάρχουν πολλοί αδαείς που κάνουν κριτική σε θέματα που δεν γνωρίζουν,χωρίς να παραθέτουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο...

Anonymous said...

Ειναι και ανορθογραφος ο εβραιος. Ο αντισημιτησμος τον πειραξε. Για τον Ανθελληνισμο κουβεντα.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails