Friday, March 2, 2012

Η αστυνομία της σκέψης της Ευρώπης!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οι Εβραίοι τόσο στην Ευρώπη όσο και αν τον πλανήτη δημιουργούν οργανώσεις με μόνο στόχο να ασκήσουν πολιτική και πνευματική πίεση σε όποιους αντιδρούν στα σχέδιά τους. Μόλις κάποιος βγεί και μιλήσει δημοσίως ενάντια σε κάποια πράξη των Εβραίων τότε αυτές οι οργανώσεις ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του. Κάθε δραστηριότητά τους αποσκοπεί στο πως θα μας φυλακίσουν και πως θα μας φιμώσουν.


Μια τέτοια οργάνωση που ιδρύθηκε πρόσφατα είναι το Εβραϊκό Ευρωκοινοβούλιο. Στόχος του είναι όπως λένε τα μέλη και οι ιδρυτές του να καταπολεμήσει την εχθρότητα ενάντια στους Εβραίους. 


Αν κάποιος βγεί στην Ευρώπη και πει ας πούμε οτι οι τραπεζίτες που μας δανείζουν είναι εβραϊκής καταγωγής, το εβραϊκό ευρωκοινοβούλιο θα ζητήσει την άμεση καταδίκη του χαρακτηρίζοντάς τον ως αντισημίτη. Στην συνέχεια βάσει των νόμων που αυτοί πρότειναν θα ζητήσουν την άμεση καταδίκη μας..




Συνδέστε την οργάνωση αυτή με τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατα καιρούς απο ευρωβουλευτές ότι τα νομοσχέδια που ψηφίζονται στο Ευρωκοινοβούλιο τους έρχονται έτοιμα και πως μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο υπάρχει ένα 30% περίπου ευρωβουλευτών, που λειτουργούν σαν μια ομάδα μεταξύ τους ανεξαρτήτου ιδεολογίας,χώρας και παράταξης στην οποία ανήκουν.


Καταλαβαίνετε ότι οι Ευρωβουλευτές αυτοί που ανήκουν στο 30% τι καταγωγής θα είναι..


Θα σας φαινόταν περίεργο αν ένα ποσοστό απο τους Έλληνες Ευρωβουλευτές είναι εβραϊκής καταγωγής; 


Αν το ίδιο συνέβαινε και με ευρωβουλευτές άλλων χωρών της Ευρώπης;


Θεωρείτε απίθανο οι εκπρόσωποι των χωρών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να είναι κρυπτο-εβραίοι; 
Αν σας φαίνεται απίθανο σκεφτείτε μόνο ότι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ήταν επι σειρά ετών ο Χρήστος Ροζάκης του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ροζενστάϊν και είναι εβραϊκής καταγωγής.


Η είδηση για την ίδρυση του Εβραϊκού Ευρωκοινοβουλίου..

1 comment:

Anonymous said...

B. NTΡΙΤΣΑΣ / 4.3.2012
Είναι τόσο πολύπλευρες και ποικίλες οι επιδιώξεις των σιωνιστών, που προκειμένου να πετύχουν την παγκόσμια κυβέρνησή τους, ήταν αναμενόμενη και η διείσδυσή τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Μην μας φαίνεται παράξενο !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails