Saturday, March 17, 2012

Το θανατηφόρο κτύπημα απο τον Ήλιο - Ένα συγκλονιστικό βίντεο (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Σημείωσης Αντιπληροφόρησης: Παρ'όλο που τα προγράμματα υπεραισθητικής αντίληψης είναι γνωστό οτι έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία απο τις μυστικές υπηρεσίες πολλών κρατών και δεν αμφισβητείται η ύπαρξή τους, το συγκεκριμένο πρόγραμμα του πρώην ταγματάρχη του Αμερικανικού Στρατού, Ed Dames, μπορεί να αποτελεί μέρος ενός προγράμματος για την προώθηση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 


Μην ξεχνάτε άλλωστε το Blue Beam Project που λέει οτι θα χρησιμοποιηθούν Ολογράμματα με εξηγήϊνα σκάφη ή κάποια εξωτερική απειλή προς την ανθρωπότητα όπως μια καταστροφή απο τον Ήλιο, προκειμένου οι Παγκοσμιοποιητές - Διεθνείς Τραπεζίτες να πετύχουν τους στόχους τους για Παγκόσμια Κυβέρνηση. Διαβάστε εδω σχετικό μας άρθρο..


Οπότε πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί με τις πληροφορίες που διαρρέουν προς εμάς για επικείμενες καταστροφές. Σίγουρα παγκόσμιας κλίμακας καταστροφές έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν. Σίγουρα αυτοί που διοικούν την ανθρωπότητα και έχουν πρόσβαση σε απόκρυφες γνώσεις γνωρίζουν πολύ περισσότερα για το θέμα. Εμείς όμως δεν έχουμε την δυνατότητα να διασταυρώσουμε με πρωτογενή στοιχεία το αν και πότε θα γίνει μια καταστροφή.


Μεταφράσαμε το βίντεο αυτό των 38 λεπτών για να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.. 







3 comments:

Anonymous said...

Ο κυριούλης που δηλώνει πράκτορας και οραματιστής είναι γνωστός απατεώνας στης ΗΠΑ.
Μην δίνετε σημασία...
Βγάζει χρήματα παραμυθιάζοντας αφελείς με τον κατάλληλο τρόπο.

Anonymous said...

Άλλο ένα Υπερόπλο Μασωνία, δε θα συμβεί τίποτε. Οραματιστές έχουμε και εμείς στην Ελλάδα που γράφουν στο χαρτί. Ο δικός μας μιλάει απευθείας με ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ said...

Προς "March 17, 2012 9:32 PM":
Μπορείς να παραθέσεις κάποια στοιχεία οτι είναι απατεώνας;

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails